Aspect Premium ST L Gaspejs

40.000,00 DKK
1 - 21 hverdage
Varenr
ASPECT PREMIUM ST L

Faber Aspect Premium ST L Gaspejs

Gennemgående High-end gaspejs med glas på 2 sider 

Faber Aspect Premium ST L er en super flot gennemgående gaspejs, hvor kvalitet og design er i en klasse for sig. Gaspejsen er ideel til placering i en rummelig stue, hvor den oftest placeres som rumdeler. Modellen her har glas på 2 sider og giver, med den rette placering, optimalt udbytte af varme og flammebillede. Med en Premium gaspejs fra Faber, er du sikret høj kvalitet og en central varmekilde, som holder i mange år.

Aspect Premium ST L gaspejsen leveres som standard med Fabers egen patenterede StepBurner, som altid giver et flot og funktionelt flammebillede. Ved opstart er flammerne synlige i hele brænderens bredde. Er der ikke behov for maksimal varme, kan den let justeres, så ilden centreres i midten af brænderen. 

Faber ITC-App  
Faber har udviklet appen ITC (Intelligent Technical Control), som giver dig fuld kontrol over din gaspejs direkte på din smartphone eller tablet. ITC giver dig flere justeringsmuligheder, hvor der bl.a. er indbygget thermostat og en energieffektiv Ecoboost funktion, som kan give dig en gasbesparelse på op mod 70%.  Tilslut appen til din WiFi-forbindelse, og få fuld kontrol over din Faber-gaspejs. Bemærk at den smarte Faber ITC-App ikke er inkluderet som standard, men skal tilkøbes.

Flere lækre finishes
Faber Aspect Premium fås som standard med sort metalinteriør, men ønsker du en anden finish, er der råd for det. Pejsen kan nemlig også købes med et sort spejlglas interiør, som reflekterer ilden og giver en super flot effekt. Derudover kan du også selv vælge hvilken type keramisk materiale der skal være i gaspejsen. Vælg mellem hvide sten, grå sten eller grå skærver.

Hvorfor vælge en gaspejs?
Med en gaspejs får du en komplet løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere frem, fordi de tilbyder lækre, unikke designmuligheder, som kan integreres i hjemmet, mens det giver et fint varmetilskud til boligen.

Installationen af en gaspejs må udelukkende foretages af en autoriseret vvs-installatør med gascertifikat. Det gælder både gaspejsen og aftrækket samt gasforsyningen. Kontakt os for installation.

Teknisk data

 
Designer: Faber
Input: 10 kW
Output: Max 7 kW
Brændertype: Stepburner
Gastyper: Naturgas eller Flaskegas
Rørdimension: Ø 130/200 mm
Materiale: Stål og glas
Farve: Sort
Konvektion: Top
Vægt: 140 kg
   

Mål

 
Højde: 858 mm
Bredde: 1440 mm
Dybde:  407 mm
Glasmål: 390 x 992 mm
   
Download Produktark  
Download Måltegning  
Download Energilabel   


Write Your Own Review
Du anmelder:Aspect Premium ST L Gaspejs
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Aspect Premium ST L Gaspejs

Populære Faber Gaspejse