pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Biopejse til indbygning

Vores mest solgte biopejse er pejseindsatse til direkte indbyg. Lette at installere og super effektive.

En stor fordel ved at vælge biopejse til indbygning er, at disse typer pejse ikke behøver skorsten. Du har derfor stor frihed i indretningen, og kan placere biopejsen overalt i boligen, uden at spekulere på aftræk og tilføjelse af skorsten. Det er derfor i høj grad kun fantasien, som sætter grænser for indretningsmulighederne.

Har du behov for en biopejs i specialmål til privat bolig, restauration, hotel eller erhverv, er du velkommen til at kontakte os. Alle mål og farver kan lade sig gøre på de fleste biopejse, og det er derfor muligt at tilpasse biopejsen præcis til dine ønsker. Da biopejse bruger bioethanol som brændsel, bruger de ikke plads på askeskuffe, og der er ingen askerester i selve pejsen. Derfor kræver biopejse ikke meget plads og er nemme at rengøre og vedligeholde.

Kontakt os for et godt tilbud
indsats biopejse til indbygning fra kendte mærker

Indsatsbiopejse

Faldende orden

Varer 1-25 af 96

Side
pr. side
 1. Built-in burner
  11.250,00 DKK
 2. Built-in burner LIP
  11.250,00 DKK
 3. Decoflame Ascot Insert
  11.875,00 DKK
 4. Decoflame Baseplate
  16.600,00 DKK
 5. Decoflame Denver Basic 1120
  41.875,00 DKK
 6. Decoflame Denver Basic 720
  31.875,00 DKK
 7. Decoflame Denver Basic 920
  36.875,00 DKK
 8. Decoflame Denver Corner
  107.125,00 DKK
 9. Decoflame Manhatten
  77.850,00 DKK
 10. Decoflame Manhatten Manuel
  55.600,00 DKK
 11. Decoflame Memphis
  45.050,00 DKK
 12. Decoflame Montreal 3-sidet
  27.300,00 DKK
 13. Decoflame Montreal 3-sidet hvid demo
  Special pris 29.995,00 DKK Normalpris 37.500,00 DKK
 14. Decoflame Montreal Åben
  27.300,00 DKK
 15. Decoflame Montreal Åben demo 100
  Special pris 22.000,00 DKK Normalpris 31.370,00 DKK
 16. Decoflame Montreal Basic
  50.050,00 DKK
 17. Decoflame Montreal Hjørne
  27.300,00 DKK
 18. Decoflame Montreal Manuel
  25.300,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 96

Side
pr. side

Biopejse til indbygning

En biopejs er et oplagt valg, hvis du ønsker hyggelig, lun stemning uden at skulle bekymre dig om montering af skorsten. Biopejsene fås i forskellige designs og mål, både som fritstående biopejse eller som indbygningsmodellerne, der ses ovenfor. Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man kigger på at få en ny biopejs til indbygning. Hvor meget skal den varme, hvor meget må den fylde og hvilken stil ønskes der. Biopejse til indbygning kan speciallaves efter mål, så du får præcis den type pejs du ønsker. Specielt er indbygningsbiopejse velegnet til gamle pejseindsatse, eller åbne ildsteder hvor man tidligere har fyret med træ. Specielt i nye huse vælger mange at få biopejse i stedet for gas- og træpejse, da de er nemme at installerer, ikke kræver skorsten og ikke sviner.

Vi har forhandlet indbygningsbiopejse i mere end 15 år og har en stor erfaring i specialløsninger og standardløsninger til private, virksomheder og institutioner. Indsatsene kan laves i alle regnbuens farver og former, så du kan få noget helt unikt til dit hjem. Eftersom at der ikke findes nogen instans i Danmark, som håndhæver lovgivningen af biopejse, findes der mange billige varer på det danske marked. Du skal derfor altid være opmærksom, når du sammenligner biopejse. Pris og kvalitet går som regel hånd i hånd. Vi forhandler derfor kun biopejse, der er godkendt i Sverige og Schweiz, som har markedets strammeste lovgivning.


Indretningsmulighederne med biopejse er mange, og med de mange muligheder for flotte indbygningsbiopejse kan du skabe en elegant og moderne indretning, hvor der skabes en hyggelig stemning fra de lune flammer. Da indbygningsbiopejsen ikke behøver skorsten, er den et oplagt alternativ til en almindelig pejs, fordi den installeres nemmere og kan bruges i lejligheder, hvor skorsten ikke er en mulighed.

Indbygningsbiopejs med en, to eller tre sider – hvilke modeller findes der?

Når du skal vælge, hvilken indbygningsbiopejs du ønsker i din bolig, er mulighederne mange. Indbygningspejse fås bl.a. med en enkelt front, og kan indbygges i væggen, så den ikke optager noget plads i rummet. Dette kan være en rigtig fin løsning i opholdsrum, entré, soveværelse eller ligefrem badeværelset, hvor der skabes et eksklusivt udtryk med de flotte designs som fås i enten rustfri stål, sort, hvid eller i specialmaterialer.

Indbygningspejse med to sider dækker egentlig over to type modeller. Her kan du nemlig enten få en biopejs til indbygning som hjørnemodel, så biopejsens flammer kan ses fra to sider, eller du kan få en tunnel-biopejs, så flammerne kan ses fra to rum - fra hver side af biopejsen. En hjørnebiopejs er rigtig fin i stue eller opholdsrum, mens tunnelbiopejsen er rigtig flot at benytte mellem eksempelvis spisestuen og stuen, så flammerne kan nydes både ved middagen og når der efterfølgende hygges i stuen. I nogle hjem benyttes skillevægge mellem køkken og stue og her tager en tunnelpejs sig også rigtig fint ud. Da indbygningsbiopejsene kan fås i specialmål, der er tilpasset din bolig, kan du designe din boligs indretning lige efter dine ønsker. 

Indbygningsbiopejse med tre sider er perfekte at benytte i skillevægge, hvor ilden kan nydes fra hele tre sider. Biopejsen skaber et eksklusivt og moderne udtryk, mens der skabes en hyggelig og intim stemning, når flammernes lys og varme spreder sig i rummet. De fleste biopejse kan fås med komplet glasfront eller med en lav glasfront. Ved tunnelpejse anbefaler vi at en af siderne får en komplet glasfront, mens den anden side kan laves med lav glasfront, da det sikrer at flammerne ikke forstyrres af træk. Ved de andre modeller af indbygningsbiopejse er det op til dig, hvilken type glasfront du ønsker.

Biopejse til horisontal indbygning

Den store fordel ved biopejsene - at de ikke behøver skorsten - gør det muligt at indbygge biopejsen overalt i boligen. Dette gør det muligt at indbygge biopejsen i en horisontal overflade - eksempelvis en skillevæg mellem spisestuen og stuen, en muret vindueskarm eller som flot og anderledes udendørs terrassevarmer. De horisontale biopejse fås nemlig også i mindre modeller, som kan indbygges i bordplader, der skaber et både smukt og varmt samlingspunkt ved terrassens middage. De horisontale indbygningsbiopejse fås med glasfronter, så flammerne ikke forstyrres af træk i rummet, og så man kan sidde tæt omkring biopejsen uden at bekymre sig flammernes varme.

Biopejse til indbygning i specialmål

De populære biopejse til indbygning fås i specialmål, så du kan tilpasse din biopejs til boligens indretning. Det gør det muligt at skabe en rigtig spændende indretning, hvor biopejsen indtager sin plads i boligen på stilsikker og eksklusiv vis. Decoflame er en dansk virksomhed som skaber flotte biopejse i specialmål, og mange forskellige modeller til både indbygning, ophæng og gulv. Hvis du ønsker en biopejs til indbygning i særlige mål, kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette mål og designs. Afhængigt af rummets størrelse, er der makslængder, som man skal tage højde for, og her kan vi hjælpe dig med at finde den rette model.

Valget af en biopejs et godt valg, hvis du ikke ønsker/har mulighed for at montere en skorsten, hvis du gerne vil have flammerne tættere på, end ved en brændeovn, og hvis du gerne vil skabe et moderne og samtidig hyggeligt udtryk i boligen. Grunden til at biopejse kan bruges uden skorsten er fordi der benyttes bioethanol til forbrændingen, som er et rent brændstof. Dette betyder, at der ikke kommer røg og sod fra biopejsen. Ilden skaber i stedet varme, lidt vanddamp og kuldioxid (ligesom stearinlys udleder kuldioxid), og der er ingen usunde partikler og sod fra forbrændingen.

Modsat gaspejse og brændeovne kræver modellerne, at de kan få ilt til forbrændingen, hvilket også betyder at fronten som minimum skal være åben én side. Det vil sige, at hvis du vælger en gennemgående biopejs, kan du vælge lukket glas i én side og lavt glas i den anden side eller lavt glas i begge sider. Det kræver ikke godkendelse at få installeret en indbygningsbiopejs, hvilket betyder at det er dig selv, din håndværker eller os som specialist, der skal sikre at installationen bliver gjort ordentligt. Ved nybyggeri eller renovation vælger man typisk at biopejsen skal bygges ind i gips. Gips er et billigt materiale, som er nemt at arbejde med. Hvis man efterfølgende ønsker væggen beklædt, kan man her vælge både tapet, fliser eller sten.

Et godt alternativ til indbygningspejse

En indbygningsbiopejs er et rigtig godt alternativ til indbygningspejsen, da du slipper for den omfattende montering af skorsten, og fordi biopejsen kan installeres lige hvor du ønsker i boligen. Biopejsen skal blot indbygges i et brandsikkert materiale og med korrekt sikkerhedsafstand til brandbare materialer. Vi vejleder dig gerne om materialer, mål og muligheder for indbygningsbiopejs i din bolig. Kontakt os online eller på mail.


Overvejer du en biopejs til indbygning i boligen?

Tag os med på råd, når du skal købe en biopejs til dit projekt eller nybyggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Biopejse fås i mange forskellige kvaliteter, modeller og størrelser, og vi har nøje udvalgt biopejse i højeste kvalitet, så du er sikret en økonomisk og sikker drift. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du vælger biopejs, da det ofte vil betyde et mindre tilfredsstillende resultat i sidste ende - forhør dig gerne hos os, inden du køber en biopejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online
Viser butikker tættest på