pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Gennemgående pejse

Ønsker du en brændeovn, som giver et eksklusivt og anderledes udtryk, kan du vælge en gennemgående pejs, også kaldet tunnelpejs. Her kan ilden ses fra to sider, og skaber et unikt og moderne udtryk.

Vi sælger gennemgående pejse i både standard- og specialmål. Skal du bruge en pejs i specialmål, er du meget velkommen til at kontakte os, så guider vi dig igennem forløbet, så du får en pejs, der passer perfekt til din bolig.

Vi forhandler gennemgående pejse fra de kendte mærker, alle i højeste kvalitet. Rais, Spartherm og Jydepejsen har skabt rigtig lækre bud på en stilet og funktionel pejs med flot syn til flammerne fra hver side af væggen. Se udvalget herunder og kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os for et godt tilbud
gennemgående pejse og pejseindsatse fra kendte mærker online

Gennemgående pejse

Faldende orden

8 varer

pr. side
 1. Indsatspejs Rais 2:1
  29.900,00 DKK
 2. Jydepejsen Sigma Duplex
  31.995,00 DKK
 3. Jydepejsen Sigma Titan D
  54.995,00 DKK
 4. Rais Visio 2:1
  41.800,00 DKK
 5. Spartherm Varia A FDh - 4S
  52.095,00 DKK
 6. Spartherm Varia AS FDh 4S
  33.495,00 DKK
 7. Spartherm Varia FD - 4S
  31.195,00 DKK
 8. Spartherm Varia FDh - 4S
  39.295,00 DKK
Faldende orden

8 varer

pr. side

Gennemgående pejs - tunnelpejse

De gennemgående pejse skaber et lækkert og luksuriøst udtryk.

En gennemgående pejs - også kaldet tunnelpejs - er en pejs med to glasfronter, så ilden og varmen kan nydes fra to rum. Gennemgående pejse fås i mange forskellige størrelser og det er vigtigt, at du finder en størrelse, som passer til din bolig, så du får den rette forbrænding i pejsen og passende varme i boligen.

Overvejer du en gennemgående indbygningspejs til din bolig, har vi et stort udvalg af flotte modeller fra bl.a. Spartherm, Rais og Jydepejsen. Du kan finde gennemgående pejse med en sidehængt låge eller med en hæve-sænke-låge. Fordelen ved en hæve-sænke-låge er at pejsen fremstår stilrent og med et minimum af kanter. Fordelen ved en sidehængt låge er, at pejsen er nemmere at installere. En gennemgående pejs har åbningen ved den ene glasfront, hvor lågen enten åbnes på et sidehængt hængsel eller ved at hæve selve glasfronten på pejsen.

Når du køber pejseindsats er det vigtigt at vide noget om hvor meget varme, der er behov for i boligen. Her handler det om at vælge ud fra rummets/boligens størrelse og om det er en primær eller sekundær varmekilde, du har behov for. Du kan se pejsens nominelle effekt og opvarmet areal på specifikationer under det pågældende produkt.

De flotteste gennemgående pejse

Især vores udvalg af indbygningspejse fra Rais og Spartherm er populære fordi de har et fantastisk eksklusivt look og fås i mange størrelser og flere designmuligheder. De to producenter skaber flotte tunnelpejse, som har et bredt og godt flammebillede, med stort udsyn så flammerne kan nydes mest muligt fra pejsens to glasfronter. Du kan vælge at montere din gennemgående pejs i en skillevæg eller mellem to rum. 

Hjælp til montering af pejseindsatsen

 Når du køber en pejseindsats hos Pejseringen, vil vi gøre alt for at sikre løsningen bliver optimal. Derfor assisterer vi gerne inden valget af pejs skal tages, og finder du den rette model, kan vi lave en rigtig god pris på pejsen, eventuel skorsten og montering af en af vores dygtige montører.


Skal vi finde den rette gennemgående pejs til dig?

Vi er eksperter i at finde den rette pejseløsning til vores kunders behov. Tag os med på råd, når du bygger nyt eller søger en tunnelpejs til et projekt i din bolig eller dit sommerhus. Vi vejleder gerne og kan lave et godt samlet tilbud på pejsen, skorsten og tilbehør - samt montering, hvis nødvendigt. Kontakt os online for spørgsmål eller et godt tilbud i dag.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os for et godt tilbud

Viser butikker tættest på