pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Fritstående elpejse

Elpejse til gulv er et miljøvenligt og nemt alternativ til almindelige brændeovne, da de ikke kræver skorsten, er nemme at montere, og kun benytter el og vand for at skabe det flotte flammeudtryk.

Elpejsene fås i både moderne og traditionelt inspirerede modeller, så du kan tilpasse stilen til din bolig. De traditionelt inspirerede modeller gør udtrykket særligt autentisk, da flammerne er bag en rude, som man kender det fra almindelige brændeovne. Det autentiske flammeudtryk skabes med LED, el og eventuelt vand, hvorfor nogle elpejse også kaldes 'vandpejse' eller 'hybridpejse'. Afhængigt af hvilken teknologi du vælger, kan elpejse skabe et fantastisk levende og autentisk pejseudtryk, og er et super alternativ til den traditionelle pejsehygge.

Elpejsene fås med både LED-lys og halogenlys, hvor valget af LED-lys vil give en mere energivenlig drift, da LED-lyskilderne kræver mindre strøm. Det er desuden muligt at vælge nogle af modellerne med varmelegeme, så du kan få lidt varme fra pejsen. Varmemodulet fungerer som en varmeblæser, så varmen spredes effektivt ud fra elpejsen.

Kontakt os for et godt tilbud
elpejse med vanddamp behøver ikke skorsten

Fritstående modeller

Faldende orden

19 varer

pr. side
Faldende orden

19 varer

pr. side
Viser butikker tættest på