Vento

Vento Skorstene

Pejseringen er hovedforhandler i Danmark af de holdbare Vento skorstene - som tilbyder hele 12 års garanti på alle skorstene. Vi har et bredt udvalg, som passer til forskellige behov.

Ø80/200 og Ø100/225 skorstene er beregnet til pilleovne og pillefyr. De har 0,6 mm. syrefast, rustfrit stål inder- og yderrør. Til de små brændeovne anbefaler vi Ø130/250-skorstenen, mens vi til alle standard brændeovne vil anbefale Ø150/250 eller Ø150/270. Disse to skorstene passer til 98 % af de solgte brændeovne på det danske marked. Forskellen på de to modeller er, at 250-modellen har 0,5 mm. inder- og yderrør, mens rørene på 270-modellen måler 0,6 mm. Har du brug for en skorsten til større brændeovne og pejseindsatse, så anbefaler vi Ø250/320 eller Ø250/370 fra Vento.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et samlet tilbud, vejledning eller har en forespørgsel på et produkt. Se også vores Guide til skorsten i vores bibiliotek, hvor du kan læse mere om installation og montering af skorstene til forskellige typer boliger og brændeovne.

Kontakt os for et godt tilbud
vento skorstene og tilbehør - stort online udvalg med fri fragt
Faldende orden

Varer 1-25 af 371

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-25 af 371

Side
pr. side

CE-mærket skorsten fra Vento

Når du køber en Vento skorsten til din brændeovn eller pejs er du sikret en løsning i højeste kvalitet med lang levetid. Når en ny skorsten monteres til en brændeovn eller pejs, skal den altid godkendes af en skorstensfejer inden ibrugtagning. Skorstensfejeren gennemgår monteringen og sikrer at skorstenen er monteret korrekt og sikkert. Samtidig tjekker skorstensfejeren at alle skorstenens dele er CE-mærkede. CE-mærket er dokumentation for at skorstenen opfylder den gældende EU-lovgivning. Når du modtager din skorsten fra os, vil CE-mærket være vedlagt i pakken. Men har du imidlertid mistet CE-mærket, kan du finde CE-mærkerne for Vento herunder.


CE mærke til Vento halvisoleret skorsten
CE mærke til Vento Premium skorsten
CE mærke til Vento sektionsskorsten
CE mærke til Vento stålforing til skorsten

Viser butikker tættest på