biopejse behøver ikke skorsten

 

Pejse uden skorsten

Ønsker du levende flammer i stuen, men har du ikke mulighed for en skorsten? Så er en biopejs eller elpejs måske løsningen.


Levende flammer uden skorsten?

Bor du i et hus eller en lejlighed, hvor du af én eller flere grunde ikke har mulighed for at installerer en brændeovn, gaspejs eller pilleovn, men godt kunne tænke dig levende flammer, er en biopejs det perfekte valg.

Biopejse kræver ikke nogen speciel installation og benytter bioethanol til forbrændingen, som er en næsten 100 % ren væske. Du kan læse mere om bioethanol og forurening i vores artikel om miljø og bioethanol. På billedet til højre ses biopejsen Ignora Amadas, som kan benyttes på væggen, på gulvet eller som indbygningspejs.

 biopejse til b2b projekter


 biopejse til indbygning og byggeri

Manuelle biopejse

Har du heller ikke mulighed for at sætte biopejsen til strøm, findes der et hav af manuelle biopejse. Disse pejse skal blot tændes med en lighter, hvorefter du har levende flammer i rummet.

Det er vigtigt at kende sikkerhedsreglerne omkring biopejse og sikre dig, at biopejsene er godkendte. Der findes ikke nogen internationale EU-regler, men vi lægger os op ad de svenske regler, som er de strammeste på nuværende tidspunkt - læs mere om sikkerhed i vores artikel om biopejse og sikkerhed


biopejse er pejse uden skorsten til hus og lejlighed

Ønsker du et tilbud eller vejledning om biopejse?

Vi rådgiver og vejleder ganske gratis. Ønsker du at høre mere om biopejse i boligen, eller ønsker du et godt tilbud på biopejs og montering, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Ønskes tegninger eller billeder vedhæftet, kan du i stedet sende en mail til [email protected] - vi glæder os til at høre fra dig.

Herning Showroom

Pejseringen / Jensen Company
Silkeborgvej 88
7400 Herning

[email protected]
tlf: 97 22 55 40

pejseringen, pejse og brændeovne, herningHurtig bestilling, og levering direkte til adressen

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSærligt gode B2B-priser

pejseringen, pejse og brændeovne, herningVejledning fra faguddannet personale 

pejseringen, pejse og brændeovne, herningStort sortiment med eksklusive pejse

 


Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.


Tilbage til Alle biopejse


Inspiration til projekter med biopejse