pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Biopejse

Stort udvalg af eksklusive bioethanolpejse i højeste kvalitet af anerkendte producenter. Du kan i vores udvalg bl.a. finde biopejse fra mærkerne Ignora, Vauni, Decoflame og Horus.

Fælles for alle vores biopejse er, at de alle er godkendte efter nogle af Europas strængeste sikkerhedsregler. De overholder derfor alle gældende regler på markedet. Vi kan derfor stå inde for sikkerheden og kvaliteten af de pejse, som vi forhandler, og med stor viden og erfaring på området, hjælper vi dig gerne når du skal vælge den rigtige biopejs til dit behov. I 2018 er der lavet en undersøgelse på et stort laboratorium, som har bevist, at der ikke er indehold af farlige stoffer ved forbrænding af bioethanol.

Vi laver desuden også biopejse i specialløsninger til private, restauration, hoteller og erhverv. Nogle af vores mest populære biopejse er indbygningsbiopejse, som kan laves i specialmål fra de mindre modeller til store modeller, og med enten manuel eller automatisk styring. Alle mål og farver kan lade sig gøre på de fleste biopejse - læs mere om speciallavede biopejse i vores artikel om biopejse til nybyggeri.

Kontakt os for et godt tilbud
biopejse til gulv, væg og indbygning fra kvalitets mærker online

Biopejse

Faldende orden

Varer 1-25 af 225

Side
pr. side
 1. Bioethanol 12 flasker
  395,00 DKK
 2. Bioethanol 24 flasker
  695,00 DKK
 3. Bioethanol 48 flasker
  1.300,00 DKK
 4. Built-in burner
  11.250,00 DKK
 5. Built-in burner LIP
  11.250,00 DKK
 6. Cocoon Aeris Sort Biopejs
  16.500,00 DKK Normalpris 19.450,00 DKK
 7. Cocoon Aeris Sort/Sort Biopejs
  Special pris 18.560,00 DKK Normalpris 19.450,00 DKK
 8. Cocoon Brændkammer
  6.515,00 DKK
 9. Cocoon Forlænger 100 cm
  2.100,00 DKK
 10. Cocoon forlænger 100 cm Sort
  2.100,00 DKK
 11. Cocoon forlænger 50 cm
  1.875,00 DKK
 12. Cocoon forlænger 50 cm Sort
  1.875,00 DKK
 13. Cocoon Pedestal sort
  19.450,00 DKK
 14. Cocoon Pedestal sort/sort
  19.450,00 DKK
 15. Cocoon Skråbeslag
  2.895,00 DKK
 16. Cocoon Standardbeslag
  2.000,00 DKK
 17. Cocoon Terra Sort Biopejs
  18.425,00 DKK
 18. Cocoon Vellum Sort
  Special pris 16.290,00 DKK Normalpris 19.170,00 DKK
 19. Decoflame Ascot Insert
  11.875,00 DKK
 20. Decoflame Atlantic Hvid
  Special pris 14.995,00 DKK Normalpris 20.495,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 225

Side
pr. side

Hvad er en biopejs?

En biopejs kan ligne en almindelig pejs, men den vigtigste forskel er, at biopejse ikke behøver aftræk (skorsten) fordi biopejse fungerer med bioethanol som brændsel. Bioethanol er et brændstof, som brænder rent, og derfor siger man om biopejse, at de "forbrænder rent." Det eneste der kommer ud af en forbrænding fra biopejse er derfor varme, lidt vanddamp og kuldioxid. Fordi biopejse ikke behøver skorsten, er det muligt at skabe anderledes og smukke designs i store og mindre modeller, som kan placeres overalt i boligen. Biopejse kan, som almindelige pejse, både indbygges i vægge, hænges op, placeres på gulvet, og kan med fordel også benyttes udenfor. Nogle af de mindre modeller kan bruges på borde, hvor det ved enkelte er muligt at indbygge dem i bordet.

De bedste biopejse på markedet

Hos Pejseringen går vi op i at tilbyde produkter i højeste kvalitet! Derfor har vi udvalgt dygtige danske og udenlandske producenter, som kun skaber produkter i høj kvalitet. På den måde er du sikret en holdbar biopejs i et flot design, der kan pryde boligen i mange år og har et økonomisk forbrug af bioethanol. Køber du en billig biopejs vil det nemlig oftest kunne mærkes på to vigtige ting i din hverdag: brændselsforbrug og sikkerhed. Vores biopejse er testet og lever op til strenge krav for sikkerhed og forbrænding, og størstedelen af mærkerne, som vi forhandler, har udviklet patenterede teknologier for at sikre en optimal brændsel med minimum forbrug af bioethanol. Det betyder at du får et flot flammebillede uden at bruge dyre domme på bioethanol, som det ofte er tilfældet ved billigere biopejse og kopi-produkter. En anden vigtig funktion ved kvalitetsbiopejsene er spildstop, hvor biopejsen ikke kan brænde, hvis den væltes eller tippes. Dette er en vigtig funktion, hvis du har planer om at købe en mindre biopejs til bordet eller terrassen, og der er børn eller husdyr i hjemmet. Når du handler biopejs, råder vi dig derfor til at overveje dine behov og ønsker til din pejs. Køber du en biopejs for billigt, vil det ofte ende med at blive meget dyrere at bruge biopejsen i hverdagen - og du vil på den måde ende med at spare penge, ved at købe en biopejs i ordentlig kvalitet fra start.

Den rigtige bioethanol til din biopejs

Når du har investeret i en biopejs, er det vigtigt at du passer godt på dit nye produkt. VI anbefaler at du kun benytter bioethanol produceret til biopejse. Her gælder det om at finde en god bioethanol med min. 95% ethanol, og det er der flere grunde til. En billig bioethanol har ofte ikke et højt nok indhold af ethanol, hvilket giver en ringere forbrænding. Derudover kan den billige ethanol indeholde stoffer, som giver en uren forbrænding, og det handler derfor om at finde et godt mærke med den rette mængde ethanol, så du sikrer et godt indeklima. Sidst men ikke mindst kan din nye biopejs tage skade, hvis du benytter en ringe bioethanol eller forkert bioethanol. Brug derfor kun den slags bioethanol, som producenten af biopejsen anbefaler i din biopejs' manual. Så er du sikret en optimal og god forbrænding i din biopejs.


Køb Biopejse online - køb med vejledning

Biopejse til ethvert behov og enhver type bolig

Når din nye biopejs skal udvælges mellem de mange modeller og typer, er der flere overvejelser, du kan gøre dig. Hvilket behov skal din biopejs dække; er det en spændende og hyggelig tilføjelse i boligens indretning, eller skal biopejsen bidrage til varmen i hjemmet, som primær eller sekundær varmekilde. Derudover vil det være nødvendigt at vurdere pladsen i hjemmet. Hvor skal biopejsen placeres, og hvor meget plads vil den optage. Her kan det være oplagt at vælge en vægmodel i mindre rum, mens gulvmodeller kan placeres i større rum.

Biopejse til væggen, bordet, gulvet og loftet

De flotte biopejse fås i mange forskellige designs, og du kan derfor finde størrelser, former og farver, som passer til netop din bolig og indretning. Biopejse kan fås til indbygning i eller ophæng på væg, hvor biopejsen ikke optager megen plads. De fleste væg-biopejse er ikke særligt dybe, så de hænger elegant på væggen. Vælger du en biopejs til gulvet, har du ved de mindre modeller mulighed for at flytte biopejsen hen, hvor behovet er. Vælger du en af de større biopejse til gulv - som eksempelvis en modulopbygget biopejs - kan biopejsen fungere som en anderledes og flot rumdeler. Afhængigt af om der er behov for varme fra biopejsen, kan du vælge en pejs med en stor eller lille brænder. Af de lofthængte biopejse er serien Cocoon særligt populær. Det stilrene udtryk og brede flammebillede hænger fantastisk i den skandinaviske bolig. VI har desuden et flot udvalg af biopejse til bordet. Biopejse til bordet er en fin erstatning for terrassevarmer og stearinlys. Flammernes levende spil og lune skær skaber en ganske særlig stemning omkring bordet. Husk at vælge en biopejs af høj kvalitet med drypstop til bordet - på den måde risikerer du ikke at biopejse vælter og spilder.

Ved nybyggeri har du en oplagt mulighed for at overveje en flot indbygget biopejs i eksempelvis stuen, soveværelset, eller køkkenet. Biopejse-indsatser skaber et flot designmæssigt udtryk med klare linjer og da biopejsen er indbygget i væggen, vil den ikke optage ekstra plads i hjemmet. Du kan se udvalget af biopejseindsatser her. Er du i gang med et byggeri og overvejer en biopejs til din bolig, eller er du entreprenør med ansvaret for nyt byggeri, er du meget velkommen til at kontakte os, for at høre mere om biopejs-indsatser og muligheden for specialmål.


Udendørs Biopejse og bordmodeller

Vi danskere holder af at nyde sommeren og de lange sommeraftener udendørs. Men da sommervejret langt fra altid passer til vores sommerstemning, kan en udendørs biopejs være en kærkommen og hyggelig varmespreder, når vejret driller. Derudover er varmen og lyset fra pejse, brændeovne og mindre biopejse et fantastisk hyggeligt indslag i de mørke efterårs- og vintermåneder, både indendørs og udendørs. Da vi har et stort udvalg af udendørs biopejse kan du finde størrelser og modeller her på siden, som passer til dit behov.

Bordmodeller af Biopejse er en god løsning både udendørs eller indendørs, som en flot del af indretningen og til at skabe følelsen af ildsted og hygge. Her er fokus på sikkerhed særligt vigtig, da biopejsen er placeret på bordet. En af vores mest populære bordmodeller er fra Planika, som har udviklet en brænder til bordmodeller, hvor ilden går ud, hvis biopejsen ved et uheld vendes på hovedet.

Automatiske biopejse og manuelle biopejse

Biopejse fås som almindelige pejse, hvor du kan tænde og slukke manuelt, men det er desuden også muligt at få biopejsene med automatik. Det betyder at pejsen er elektroniske, og at du kan tænde og slukke enten direkte på pejsen, med en fjernbetjening eller via din mobil. En stor fordel ved automatiske biopejse, er at de giver et godt overblik over bioethanol-forbrug og er nemme at betjene. Du kan se hele vores udvalg af automatiske biopejse her.

Den rette brændsel til din biopejs

Når du skal vælge bioethanol til din biopejs, er det altid bedst at vælge en kvalitets-bioethanol med minimum 95% ethanol. Vi anbefaler altid bioethanol specielt til biopejse, da du på den måde er sikret, at bioethanolen ikke indeholder olie, som kan skabe lugtgener og skade din biopejs. Se vores bioethanol her.


Vi anbefaler altid, at du taler med en fagmand inden køb af biopejs, da du på den måde er sikret professionel vejledning. Der findes mange producenter og modeller på markedet for biopejse, og da der endnu ikke er lavet lovgivning på området i forhold til sikkerhed, kan det være svært at gennemskue hvilke biopejse der er produceret korrekt. Hos Pejseringen forhandler vi kun biopejse, som er godkendt i Sverige og Schweiz, hvor der er høje krav til sikkerhed og produktion. Overvejer du at købe en biopejs til boligen, er du meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

 

Kontakt os her


Overvejer du en biopejs til boligen?

Tag os med på råd, når du skal købe en biopejs til projekt og byggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Biopejse fås i mange forskellige kvaliteter, og vi har nøje udvalgt biopejse i højeste kvalitet, så du er sikret en økonomisk og sikker drift. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du vælger biopejs, da det ofte vil betyde et mindre tilfredsstillende resultat i sidste ende - forhør dig gerne hos os, inden du køber en biopejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online
Viser butikker tættest på