Decoflame


Deoflame Biopejse

Med en biopejs fra Decoflame, får du lækkert design og funktioner på højeste niveau. Decoflame producerer desuden nogle af markedets sikreste biopejse.

Decoflame, som så dagens lys første gang tilbage i 2008, er i dag blandt markedets førende "high-end" producenter af biopejse. Alle Decoflame biopejse bliver testet, inden de afgår fra fabrikken. Dette gøres for at sikre den absolut højeste kvalitet og sikkerhed. Decoflame har i dag markedets mest avancerede og driftsikre automatiske burnere, som kan styres via bluetooth eller fjernbetjening. Det er en synergi af funktionalitet, kvalitet, teknologi og skandinavisk design, som har skabt disse eksklusive biopejse fra Decoflame. Dette ses i udvalget af biopejsene, der har rene linjer og et simplistisk, moderne udtryk.

Har du et ønske om en specialløsning, kan alt lade sig gøre med Decoflames biopejse. Vi guider og tegner gerne et forslag til dit hjem eller virksomhed. Ønsker du en specialbygget biopejs, har du spørgsmål til valg af din nye biopejs, eller vil du bare gerne have et godt tilbud? Tøv endelig ikke med at kontakte os.

Indbygningsbiopejse    Væghængte biopejse    Kontakt os
Populære Decoflame biopejse online med fri fragt

Populære Decoflame biopejse

 1. Decoflame Nice Built-In
  7.250,00 DKK
 2. Decoflame Montreal Åben
  27.300,00 DKK
 3. Decoflame Montreal 3-sidet
  27.300,00 DKK
 4. Built-in burner LIP
  11.250,00 DKK
 5. Decoflame Atlantic Rustfri Stål
  Special pris 12.995,00 DKK Normalpris 17.500,00 DKK

Faldende orden

Varer 1-25 af 82

Side
pr. side
 1. Built-in burner
  11.250,00 DKK
 2. Built-in burner LIP
  11.250,00 DKK
 3. Decoflame Ascot Insert
  11.875,00 DKK
 4. Decoflame Atlantic Hvid
  Special pris 14.995,00 DKK Normalpris 20.495,00 DKK
 5. Decoflame Atlantic Rustfri Stål
  Special pris 12.995,00 DKK Normalpris 17.500,00 DKK
 6. Decoflame Atlantic Sort
  20.495,00 DKK
 7. Decoflame Atlantic Tower
  17.250,00 DKK
 8. Decoflame Atlantic Twin
  37.500,00 DKK
 9. Decoflame Atlantic Wave
  13.250,00 DKK
 10. Decoflame Austin
  64.500,00 DKK
 11. Decoflame Baseplate
  16.600,00 DKK
 12. Decoflame Chicago
  39.485,00 DKK
 13. Decoflame Denver Basic 1120
  41.875,00 DKK
 14. Decoflame Denver Basic 720
  31.875,00 DKK
 15. Decoflame Denver Basic 920
  36.875,00 DKK
 16. Decoflame Denver Corner
  107.125,00 DKK
 17. Decoflame Dubai Round
  15.650,00 DKK
 18. Decoflame Dubai Round
  16.200,00 DKK
 19. Decoflame Dubai Square
  16.200,00 DKK
 20. Decoflame Dubai Square
  15.650,00 DKK
 21. Decoflame Ellipse Celling
  71.700,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 82

Side
pr. side

Decoflame Biopejse - Dansk sikkerhed, design og kvalitet

Decoflame blev lanceret i 2008 af designeren Kjell Thomsen, og er i dag én af de førende producenter af eksklusive bioethanol-pejse. Decoflame er kendt for at kombinere banebrydende teknologi med kvalitet og funktionalitet af skandinavisk design, som er med til at give boligens indretning en unik og elegant stil. Det elegante design kombineret med kraftfulde patenterede brændere, som afgiver en solid varme, giver dig den perfekte varmekilde på de kolde vinterdage. Med Decoflame biopejse er du sikret en topkvalitet i lækkert design og ikke mindst en af markedets absolut sikreste biopejs-løsning. Den danske produktion sikrer at der altid er fokus på godkendte løsninger, og her er ikke langt fra ide til udførsel. Har du ønsket om en biopejs i specialmål, kan du derfor altid kontakte os. Så vejleder vi dig og finder frem til den helt rigtige Decoflame biopejs til din bolig.

Personligt design med Decoflame

Decoflame har, med de særlige behov, som indretningsarkitekter har måtte have in mente, formået at skabe en lang række flotte højkvalitets bioethanolpejse, som alle passer perfekt til den skandinaviske indretning. Der findes et bredt udvalg af funktioner og layouts med utallige anvendelsesmuligheder, da Decoflame pejsen hverken kræver en skorsten, aftræk eller bærende vægge. Med det store udvalg af modeller har du muligheden for at få et helt personligt design til din biopejs, som passer til netop din indretningsstil. Valget af en Decoflame biopejs giver altså en kreativ frihed, når du skal integrere den fantastiske varmekilde til din bolig – uanset om du vælger den manuelle Decoflame-brænder eller den udførlige elektroniske e-Ribbon Fire-brænder.

Decoflame e-Ribbon Fire pejsen

Decoflame har introduceret e-Ribbon Fire pejsen, som er en elektronisk styret bioethanolbrænder opbygget med CEVB-teknologien (Controlled Ethanol Damp Burning). Dette særdeles smarte forbrændingssystem, hvor flammerne ikke har direkte kontakt med brændstoffet, muliggør, at biopejsen kan styres med en fjernbetjening eller via Bluetooth fra Decoflame-appen. På den måde kan brugeren styre flammens intensitet, og dermed også varmeeffekten over seks flammeniveauer samt tankens brændstofsniveau. Dette betyder ligeledes, at du kan tænde for din pejs, allerede inden du kommer hjem, så du ikke kommer hjem til et iskoldt hus.

Én af Decoflames mere særprægede løsninger i forhold til e-Ribbon Fire pejsen er fremstillingen af op til 5m lange flammer, fremstillet af enkeltmodulbrændere, som giver en lang flammelinje i enhver dimension. Dette elektroniskstyrede modul kan opdeles i flere brændingszoner, som hver især kan betjenes særskilt. Derudover er e-Ribbon Fire pejsen udstyret med diverse sikkerhedsfunktioner (se nedenfor), alt imens denne pejs er tilknyttet begrebet varmegenvinding til bioethanolpejse, der kan tilkobles til ventilationssystemet. Dette medvirker til, at varmeeffekten fordeles jævnt til de øvrige rum. Derfor er e-Ribbon Fire pejsen den perfekte løsning til passive huse.

Decoflame – sikkerhed i topklasse

For Decoflame er det vigtigt, at sikkerheden ved brug af deres produkter er i top. De automatiske pejse er derfor alle opbygget omkring CEVB (Controlled Ethanol Vapour Burning) teknologi. Det betyder, at der aldrig er kontakt mellem flamme og bioethanol, da det er dampene fra opvarmet bioethanol, der afbrændes.

Decoflame har siden 2010 været medlem af Dansk Standard, som er ansvarlige for at formulere en ny europæisk standard for biopejse. Det har givet Decoflame en ekspertise på markedet, som manifesterer sig i deres produkter, hvor sikkerhed er i højsædet.

Alle pejse fra Decoflame er laboratorietestede når de forlader fabrikken og er udstyret med funktions- og sikkerhedsmæssige piktogrammer for at sikre brugeren en sikker og tryg oplevelse. Alle pejse, herunder e-Ribbon Fire pejsen, er blandt andet udstyret med flere sikkerhedsmæssige sensorer, heriblandt spild-, temperatur- og niveausensorer. Disse sensorer er med til at sikre en sikker daglig drift af din Decoflame pejs.

Fjernbetjening eller via bluetooth/app

Decoflame har udviklet en app, der gennem Bluetooth-teknologi kan styre brænderne i Denver Basic (opgraderede versioner), Denver Basic Plus og Denver e-Ribbon Fire. Det gør det dermed legende let at tænde/slukke og regulere brænderne.

 

Viser butikker tættest på