Global Fires


Global Fires Gaspejse

Når du vælger en Global Fires gaspejs fra DRU, får du masser for pengene! En gaspejs til en rigtig god pris, med et design i rene linjer og med god brugervenlighed, som vi kender det fra DRU gaspejsene.

Global Fires gaspejsene er designet til brug med naturgas, og skal derfor tilkobles den faste gastilførsel. Med erfaring fra produktion af støbejernspander i mere end 260 år, skaber DRU gaspejse i holdbar kvalitet og i et flot og moderne design. Har du mulighed for naturgas i din bolig, kan Global Fires gaspejsene være et rigtig godt valg, da du her får rigtig meget for pengene. Du kan finde Global Fires gaspejse i forskellige designs og med forskellige interiørs - glas eller mat metal - og vælge et brændesæt, som passer til din indretning - enten et klassisk keramisk brændesæt eller et moderne look med småsten eller glasstykker.

Kontakt os for et godt tilbud
Global Fires gaspejse til en god pris med fri fragt
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side

Global Fires Gaspejse - Prisvenligt, lækkert design

Global Fires er gaspejse i den velkendte robuste kvalitet fra det hollandske Dru, der har eksisteret i mere end 260 år og som startede ud med at lave støbejernspander. I begyndelsen af 1960 skiftede Dru over til at lave gaspejse da naturgas kunne udnyttes og er siden da blevet de største producenter af gaspejse i Europa.

Med Global Fires serien fra Dru, får du som forbruger ekstra meget for pengene. Global Fires er produceret til naturgas, og de holdbare, stilrene gaspejse er holdt i et prisleje, hvor du får exceptionelt meget for pengene. Har du ikke behov for mange funktioner på din gaspejs, som der tilbydes på de traditionelle Dru gaspejse, er Global Fires et oplagt valg til din bolig.

Hvorfor vælge en Global Fires gaspejs?

En Global Fires gaspejs er til dig der ønsker varmen og hyggen fra en brændeovn, men ikke har tid eller lyst til at bære brænde ind. Med en gaspejs fra Global Fires undgår du sod, støv og den ekstra rengøring, som brænde og briketter kan medføre, for ikke at nævne den plads du også sparer på opbevaring af brændsel, da Global Fires gaspejse udelukkende bruger naturgas. Står du med beslutningen om det er en klassisk Dru gaspejs eller en Global Fires gaspejs, du skal vælge, skal du vurdere, hvor mange funktioner, du har behov for. Dru gaspejsene har et væld af fantastiske funktioner som Eco-mode, spark-funktion, LED-glow/glødefunktion og er meget intuitive i justeringen af flammeniveau. Er det ikke funktioner, som du har behov for, og ønsker du et mere prisvenligt alternativ, er Global Fires derfor det oplagte valg for dig.

 

Global Fires med keramisk træ

Vælg et brændesæt til din Global Fires gaspejs, som passer til din indretning og stemning. Ønsker du et klassisk pejseudtryk, vil det keramiske træ være et rigtig godt valg. Flammerne stiger op nedenunder træet, så du får et super realistisk pejseudtryk og smukt flammebillede. Dette er et godt valg, hvis du ønsker autentisk pejsehygge og hyggelig atmosfære.

Global Fires med småsten og glas

Er du mere til et moderne og stilrent udtryk i din gaspejs? Vælg en bund med hvide sten eller antracitfarvede glassten for et eksklusivt og stilrent look, som står smukt i den moderne indretning. Dette er et godt valg, hvis du ønsker et moderne og stilrent udtryk i din gaspejs.


Hvilke typer Global Fires gaspejs kan jeg vælge?

Uanset om du er til det klassiske eller et mere moderne design, så kan du finde det i en Global Fires gaspejs. Du har nemlig mulighed for at skræddersy pejsens interiør og brændkammer til din indretning og stil. Vælg et traditionelt brændesæt med keramisk træ, hvis du ønsker det klassiske pejseudtryk. Vælg småsten eller glas bundsæt, hvis du vil have et mere stilet og moderne udtryk. Du kan desuden vælge mellem forskellige bagvægge i din Global Fires gaspejs: Vælg mellem sort metal, sort glas eller murstens-look, afhængigt af dit ønskede udtryk og din inretning.

Global Fires gaspejs findes som klassisk indsats, med det traditionelle look, hvor gaspejsen sidder i væggen, og med de mange varianter i størrelsen, kan Global Fires gaspejsen passes ind i store rum, såvel som små. Hvorfor ikke skabe lidt pejsehygge i køkkenet eller måske endda soveværelset? Har du en vinklet stue eller køkken alrum, kan du nemt tilføje en moderne og hyggelig atmosfære med Global Fires hjørnegaspejse eller Global Fires Triple modellen med glas i 3 sider.


Hvilken gas kan tilsluttes Global fires gaspejs?

Global Fires gaspejsene brænder på naturgas. Naturgas er den mest miljøvenlige af de fossile brændsler, da udledningen af CO2 er væsentlig mindre ved afbrænding af naturgas sammenlignet med kul og olie. Med naturgas kan du derfor spare miljøet for en stor mængde CO2.

Skal jeg have en skorsten til min gaspejs, og kan jeg bruge en eksisterende?

Global Fires gaspejs bruger balanceret gasaftræk. Dette er ikke det samme som en traditionel skorsten til brændeovne. En gaspejs fungerer nemlig som et sluttet kredsløb, og det er derfor nødvendigt for at tilføre ilt og trække afgasser ud via ét rør. Dette gøres med et balanceret aftræk, hvor afgasser trækkes ud i det fri gennem væg eller loft. Har du en eksisterende skorsten, kan denne godt bruges til at indføre balanceret aftræk til Global Fires gaspejsen. Aftrækket er udført som dobbeltrør, der sørger for at tilføje ilt den ene vej og trække afgasserne fra ilden ud gennem røret den anden vej.

Aftrækket kan føres med mange bøjninger hvis der er behov for det. Vi forhandler et stort udvalg af aftræk der lever op til alle sikkerhedsreglerne og som har gennemgået alle nødvendige tests. Se udvalget af gasaftræk her.

Kan jeg regulere temperaturen med en Global Fires gaspejs?

Der følger fjernbetjeninger med til alle Global Fires gaspejse. Fjernbetjeningen kan nemt betjenes, så du altid kan indstille en behagelig varme, uden brug af termostat.  Du undgår derfor altid, at der pludselig kan blive for varmt i rummet, som vi kender det fra traditionelle brændeovne.

Kan jeg selv montere en Global Fires gaspejs?

Montering og installation af en Global Fires gaspejs skal udføres af en certificeret VVS-installatør. Pejseringen samarbejder med flere certificerede VVS-installatører i landet, så kontakt os gerne, så hjælper vi med det.

Hvad er forbruget på en Global Fires gaspejs?

Det præcise forbrug på en Global Fires gaspejs afhænger af, hvor længe og hvor kraftig en flamme, der brænder, samt hvor stor rummet eller boligen er. Det er også vigtigt, at overveje om Global Fires gaspejsen skal bruges som den primære varmekilde i boligen eller blot en sekundær varmekilde, hvor fokus også er på at skabe en hyggelig stemning. Kontakt os gerne, så kan vi sammen finde frem til dit forventede forbrug.


Vil du høre om en Global Fires gaspejs passer til dit projekt?

Tag os med på råd, hvis du overvejer en gaspejs til dit projekt eller nybyggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Gaspejsene fra Dru, GLobal Fires fås i mange forskellige modeller og størrelser, og med flere muligheder for at skræddersy udtrykket - vi har nøje udvalgt mærker og gaspejse i højeste kvalitet, så du er sikret en økonomisk og sikker drift. Forhør dig gerne hos os, inden du køber en pejs til dit projekt.


Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Partner

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Butikschef

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online

Viser butikker tættest på