wiking automatik og brændeovne


Hvorfor vælge Wiking brændeovne:


Wiking brændeovne er moderne brændeovne, som lever op til alle gældende krav for miljø og sikkerhed. Ovnene har en god udnyttelse af energien fra forbrændingen, hvilket er en fordel både økonomisk og miljømæssigt. Læs mere om fordelene ved at vælge en Wiking brændeovn herunder:

  • Wiking Automatik: I en WIKING brændeovn sker luftreguleringen ved optænding og genindfyring helt automatisk gennem WIKING Automatic. En varmefølsom bimetal fjeder udvider eller trækker sig sammen afhængig af temperaturen i brændeovnen. Ved optænding er spjældet helt åbent så den korrekte mængde luft til forbrændingen tilføres flammerne og der kommer godt gang i bålet. Hurtigt stiger temperaturen, spjældet lukkes automatisk og der fås en ren og effektiv forbrænding. Når ilden begynder at brænde ud åbnes spjældet automatisk igen og der er klar til at lægge nyt brænde på eller lade ilden dø ud.
  • Moderne konstruktion og let betjening: Der er indbygget rudeskyl, dvs. en forvarmet luftstrøm, som holder glasruden fri for sod og giver en klar oplevelse af ilden. Tilførelsen af primær og sekundær luft styres let ved hjælp af et eller to håndtag, afhængig af model.Vores brændeovne har et højisoleret brænd-kammer og et effektivt forbrændingssystem, som resulterer i en ren og effektiv forbrænding. Den unikke konstruktion giver mærkbare fordele i dagligdagen. Brændeovnen bliver hurtig varm, forbruget af brændsel minimeres, varmeydelsen kan tilpasses behovet og der kan opnås meget lange indfyringsintervaller.
  • 5 års udvidet reklamationsret: WIKING har mere end 30 års erfaring med brænde-ovnsproduktion, hvilket er din garanti for, at alle WIKING produkterne opfylder vores høje krav til kvalitet, design og funktion. Brændeovnene produceres i et højteknologisk produktionsmiljø med moderne udstyr som laserskæring og robotsvejsning. Hele processen resulterer i en høj ensartet kvalitet.
  • Bag WIKING: WIKING brændeovnene produceres af HWAM A/S. HWAM A/S er en dansk familieejet virksomhed og en af Europas førende brændeovnsproducenter. Siden 1970'erne har kernekompetencen været udvikling og produktion af brændeovne i et innovativt design og af høj kvalitet. Udvikling af den reneste og mest effektive forbrænding har altid haft høj prioritet. I dag producerer HWAM A/S ca. 25.000 brændeovne årligt, hvoraf 80% eksporteres til kunder i hele verden.
wiking moderne brændeovn

Tilbage til Pejsebibliotek