installation af pejs og brændeovn

Installation eller montering af brændeovn

Som Danmarks førende online forhandler af pejse og brændeovne, har vi en bred erfaring af installation og montering af brændeovne. Det gælder alt fra enkelte løsninger med en fritstående brændeovn, til helt store indbygningsprojekter af pejseindsatse og gennemgående pejse. Hvis du er interesseret i et uforpligende tilbud, er du meget velkommen til at sende os en mail, med mål eller billeder af din nuværende situation. Så rådgiver og vejleder vi, så du får den løsning, som passer perfekt til dig.


Hvad må du selv montere?

Du må gerne selv montere din brændeovn eller pejs, så længe du overholder de gældende lovkrav om sikkerhedsafstand til brændbart materiale m.m. Når du køber en brændeovn medfølger der en manual og opsætningsvejledning til den pågældende model. Når brændeovnen og skorstenen er monteret, skal den kontrolleres af en skorstensfejer, før den må ibrugtages. En gaspejs må du ikke selv montere, her skal der en certificeret VVS-professionel til.

Er du i tvivl om hvilke ting, du selv må montere eller installere, kan du altid rådføre dig med os eller din lokale skorstensfejer. Vi guider dig altid igennem hele forløbet, fra valg af brændeovn, til diverse lovkrav omkring skorstenen. Til alle vores pejse og brændeovne findes komplette manualer samt arkitekttegninger, hvis det gælder indbygningspejse. Du kan også finde vores store guide til skorsten her. Kontakt os gerne hvis du har nogle spørgsmål. Vi har mere end 25 års erfaring i både almindelige og specialløsninger.

Vil du have hjælp til monteringen? Kontakt os for en god pris på montering, når du køber brændeovn eller pejs hos os.

installation og montering af din brændeovn


Se nogle af projekterne hos andre kunder, hvor vi har med hele vejen:

installation af pejs og brændeovn
installation af pejs og brændeovn
installation af pejs og brændeovn


Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.


Tilbage til Pejsebibliotek