installation af pejs og brændeovn

Wiking reservedele

Nedenfor kan du se og købe alle reservedele til Wiking brændeovne. Vi forhandler både reservedele til nuværende og udgåede modeller, og finder du ikke, hvad du søger online, er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi gerne. Er du i tvivl om modeltype og serienummer? Se her hvordan du finder modelnummer og serienummer på HWAM og Wiking.


Wiking Miro ⇨

Reservedele til Wiking Miro seriens brændeovne

reservedele til Wiking Miro seriens brændeovne

Wiking Luma ⇨

Reservedele til Wiking Luma seriens brændeovne

reservedele til Wiking Luma seriens brændeovne

Wiking Bazic ⇨

Reservedele til Wiking Bazic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Bazic seriens brændeovne

Wiking Nordic ⇨

Reservedele til Wiking Nordic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Nordic seriens brændeovne

Wiking Cubic ⇨

Reservedele til Wiking Cubic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Cubic brændeovn

Wiking Logic ⇨

Reservedele til Wiking Logic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Logic brændeovne

Wiking Minic ⇨

Reservedele til Wiking Minic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Minic brændeovn

Wiking Arctic ⇨

Reservedele til Wiking Artic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Arctic brændeovne

Wiking Atlantic ⇨

Reservedele til Wiking Atlantic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Atlantic brændeovne

Wiking Olympic ⇨

Reservedele til Wiking Olympic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Olympic brændeovne

Wiking Volcanic ⇨

Reservedele til Wiking Volcano seriens brændeovne

reservedele til Wiking Volcanic seriens brændeovne

Wiking Optic ⇨

Reservedele til Wiking Optic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Optic brændeovn

Wiking Panoramic ⇨

Reservedele til Wiking Panoramic seriens brændeovne

reservedele til Wiking Panoramic brændeovne

Wiking Classic ⇨

Reservedele til Wiking Classic er udgået og kan ikke længere skaffes hjem

reservedele til Wiking Classic brændeovn er udgået
 

 

 


 

reservedele til Wiking brændeovne - fri fragt

Reservedele til Wiking brændeovne

Pejseringen har forhandlet Wiking brændeovne i mange år, og vi har derfor et stort udvalg af reservedele og tilbehør, som vi gerne vejleder omkring. Wiking brændeovne og pejse er af høj kvalitet og har derfor en lang levetid. Det kan derfor godt betale sig at købe reservedele hjem, hvis en del af ovnen er i stykker, da ovnen på den måde kan få forlænget sin levetid. Er du interesseret i at høre, om det kan betale sig at købe en reservedel hjem til din Wiking, eller om det i stedet vil være en fordel med en helt ny brændeovn med bedre og mere økonomisk fyring, er du velkommen til at kontakte os.

Har du en meget gammel Wiking brændeovn, hvor en del af ovnen trænger til en udskiftning, er du velkommen til at kontakte os. Så undersøger vi gerne, om vi kan skaffe den pågældende reservedel hjem til dig. Nogle reservedele er ikke længere mulige at skaffe, hvis brændeovnen er af meget ældre dato. Men kontakt os gerne, selvom du ikke kan se reservedelen her på vores hjemmeside - det kan godt være vi kan finde frem til den hos leverandøren. 

Er din Wiking brændeovn af nyere dato, kan du formentlig selv finde reservedele online ovenfor. Vær opmærksom på at nogle reservedele til brændeovnene er forskellige afhængigt af produktionsdatoen på modellen. Dette vil være oplyst på den pågældende reservedel her på vores hjemmeside. Er du i tvivl om hvor gammel din Wiking brændeovn er, kan vi ud fra modeltype og serienummer hjælpe. Se hvordan du finder modelnummer og serienummer.

Løbende vedligehold af din Wiking brændeovn

For at sikre en lang levetid og optimal, økonomisk forbrænding, samt et sundt indeklima, anbefaler vi, at du løbende rengør og vedligeholder din HWAM brændeovn eller pejs. Dertil vil det være en god ide at udskifte nogle af sliddelene på din brændeovn løbende med nye reservedele, så du opnår den bedste forbrænding i brændeovnen og opretholder et godt indeklima.

Dette gælder eksempelvis dele som pakninger ved låge og glas, samt bimetalfjederen som sørger for luftindtaget i ovnen. Vi anbefaler at du udskifter bimetalfjederen i din Wiking brændeovn hver 3. - 4. år for at sikre en optimal luftregulering og fyring - dette er en stor fordel både økonomisk og miljømæssigt. Pakningssnoren i din brændeovn eller pejs bør skiftes, når den ser slidt ud og/eller begynder at hænge fra dens position, så lågen ikke længere kan lukke tæt. Pakningssnoren er nemlig med til at sikre, at røgen fra fyringen ikke kommer ud i lokalet omkring brændeovnen, men ledes korrekt væk op og ud fra skorstenen.