biopejse til byggeri

 

Biopejse til nybyggeri

Som Danmarks største leverandør til private, har vi stor erfaring med biopejse til specialløsninger og standardløsninger til nybyggeri. Vi vejleder inden købet, leverer måltegninger og kan hjælpe med monteringen.


Hvordan er forløbet?

Vores ambition er at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi har tidligere samarbejdet både med Huscompagniet, Ide-huse, Eurodan og en masse mindre firmaer.

Typisk er det dine ønsker, som kunde, der ender ud i en arkitekttegning, der bliver leveret af os. Vi videregiver tegningen til den person, der skal tegne væggen. Når væggen, hullet eller muren er tegnet og godkendt, bliver pejsen sat i produktion. Produktionstiden på et standard produkt er typisk 4-10 dage, hvor et specialprodukt tager mellem 3-4 uger at producere.

 biopejse til b2b projekter


 biopejse til indbygning og byggeri

Montering af biopejsen

Det er helt op til dig, om du ønsker at lade husfirmaet montere pejsen, eller du ønsker, at vi kommer og gør det. Tegningen, der følger med til pejsen beskriver grundigt fremgangsmåden i forbindelse med montering.

Modsat brændeovn eller gaspejs kræver det ikke særlige godkendelser eller kompetencer at montere en biopejs. Selve kasetten indsættes i muren hvorefter bio-brænderen sænkes ned i det hul, som er lavet. Til sidst eftermonteres glasset, med mindre det er en model, hvor glasset er formonteret.


Skal jeg vælge biopejs eller gaspejs?

Det afhænger af dit behov og dine ønsker. Måske har du ikke behov for den ekstra varme i nye byggerier, som gaspejsene giver, hvilket taler til fordel for biopejsen, som giver væsentlig mindre varme. Du vil stadig mærke en temperaturforøgelse, men biopejse er til hygge og ikke til brug som primær varmekilde. Hvis du ønsker muligheden for frit udsyn til flammerne og oplevelsen af flammernes spil tæt på, er en biopejs oplagt, da der ikke er behov for glasfronter.

Ligesom med gaspejse, kan du få biopejse med fjernbetjening, så du kan fjernstyre hvornår den skal tænde og slukke samt justere flammeniveauet. Læs mere om elektroniske biopejse her. Du slipper 100 % for skorsten og rørtilførsel hvilket sparer en masse omkostninger installationsfasen. Modsat gaspejse og brændeovne er biopejse åbne for at kunne trække ilt. Det gør, at du får flammerne tættere på ligesom en åben pejs. I en gennemgående biopejs, kan du vælge en lukket glasfront på den ene side og glasramme på den anden.

 montreal biopejse til indbygning


biopejse salg til projekt og byggeri online og butik

Ønsker du et tilbud eller vejledning?

Vi rådgiver og vejleder ganske gratis. Ønsker du at forhøre dig om specielle muligheder, eller pris på bestemte produkter, er du meget velkommen til at sende os en forespørgsel. Ønskes tegninger eller billeder vedhæftet, kan du i stedet sende en mail til [email protected]

Herning Showroom

Pejseringen / Jensen Company
Silkeborgvej 88
7400 Herning

[email protected]
tlf: 97 22 55 40

pejseringen, pejse og brændeovne, herningHurtig bestilling, og levering direkte til adressen

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSærligt gode B2B-priser

pejseringen, pejse og brændeovne, herningVejledning fra faguddannet personale 

pejseringen, pejse og brændeovne, herningStort sortiment med eksklusive pejse

 


Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.


Tilbage til Alle biopejse


Inspiration til projekter med biopejse