installation af pejs og brændeovn

Hvorfor vælge en gaspejs?

Overvejer du at få en gaspejs til boligen, kan du herunder læse mere om fordelene ved at vælge en gaspejs, samt hvad du kan overveje inden du vælger denne type pejs. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os online, via mail eller på telefon.


Hvad skal jeg vide inden jeg køber gaspejs?

Inden du tager stilling til hvilken type pejs du ønsker i hjemmet, kan du gøre dig flere overvejelser. Prisen på gaspejse er højere end på traditionelle brændepejse, og dette afspejles i det eksklusive, smukke look og den enkle vedligeholdelse og rengøring, samt meget nemme styring.

Da gaspejsene fås med et utroligt autentisk og naturtro brændelook med både gnister og gløder, er gaspejsene en meget brugervenlig og bekvem erstatning for almindelige pejse, hvor optænding, brænde og rengøring er en nødvendig del af brugen.

Valget af gaspejs handler derfor i høj grad om komfort, stil og øget brugervenlighed. Når gaspejsen først er tilkoblet naturgas eller bygas kan den nemt styres via fjernbetjening eller app, og kan startes med det samme – ingen brænde, ingen langsom optænding og ingen løbende rengøring. Er gaspejsen tilkoblet gasflasker i stedet for natur/bygas skal disse skiftes løbende, men det klares dog nemt, hvorefter pejsen hurtigt er klar igen.


Inden du vælger gaspejs, kan du overveje følgende:

 • Hvilken type gas har jeg mulighed for i boligen?
 • Hvor stort areal ønsker jeg opvarmet?
 • Ønsker jeg et autentisk look med keramisk træ eller et moderne look med sten?
 • Hvilken type design af gaspejs passer til min bolig?

Vil du vide mere om installation, kan du læse mere her: installation af din gaspejs

valg af gaspejse


Hvorfor vælger man gaspejse?

I de seneste ti år er gaspejse blevet stadigt mere populære, og det skyldes især mulighederne for smukke designs og indretningsmuligheder samt den høje brugervenlighed og bekvemmelighed, som pejsen giver. Gaspejsen har ikke behov for traditionel skorsten, bruger ikke brænde, og kræver derfor mindre rengøring end almindelige pejse.

De lukkede gaspejse har deres eget kredsløb med ilttilførsel og aftræk og fungerer derfor særligt godt i moderne boliger, hvor indeklimaet i høj grad er automatisk styret. Udover varmen fra pejsen, har den lukkede gaspejs ingen indflydelse på indeklimaet og omvendt, og på den måde undgås det, at det automatiske indeklima forstyrrer gaspejsens optimale forbrænding.

Dertil kommer at gaspejse er enkle at styre via fjernbetjening eller app og kan tændes på kort tid. En gaspejs er en både praktisk og smuk tilførsel i hjemmet, og da pejsene fås forskellige størrelse og designs er der noget for enhver smag og til ethvert hjem.

Gaspejsene kommer med flot, keramisk træ der har et meget autentisk, hyggeligt udtryk, og det er ved nogle modeller endda muligt at tilvælge gløde-effekt, så træet bliver ekstra livagtigt at se på mellem flammerne. Ønsker man et mere moderne look i sin gaspejs, kan man i stedet vælge små sten, som lægges i bunden af gaspejsen og skaber et stilrent udtryk. Både det keramiske træ og stenene er meget holdbare og holder i rigtig mange år.


Fordelene - kort og godt

 • God til moderne boliger og byggeri
 • Er nem at vedligeholde og rengøre
 • Bruger ikke almindelig skorsten
 • Kan nemt tilpasses indretningen i boligen
 • Kommer i flotte, eksklusive designs
 • Kan styres enkelt og nemt via app og fjernbetjening
 • Kan fås med forskellige typer ”brænde” – keramisk træ og sten
 • Har sit eget kredsløb med ilt-tilførsel og aftræk

valg af gaspejse