Design Fire


Design Fire biopejse

Med en intelligent biopejs fra Design Fire, kan du få glæde af moderne design, der kan tilpasses din bolig uden at springe budgettet.

Intelligent biopejse

Biopejsene fra Design Fire benytter miljøvenlig og ren ethanol, så du opnår den bedste flamme. Med en biopejs slipper du for både sod og aske, mens tilkobling til skorsten ikke er nødvendigt. Alle biopejse fra Design Fire følger strenge krav og er derfor godkendt i henhold til EU lovgivningen.

Design Fire producerer desuden vandpejse, hvor der benyttes el og vanddamp til at skabe en flammeillusion. Se Design Fires el- og vandpejse her

Vand- og biopejsene kan laves i specialmål, så de er tilpasset netop din bolig. Kontakt os, hvis du vil høre mere om Design Fire eller hvis du ønsker et godt tilbud på en ny pejs.

Kontakt os for et godt tilbud
Populære Design Fires biopejse online med fri fragt
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side

Om Design Fire

Design Fire leverer moderne design, der giver god varme. Med en vand- eller biopejs får du en miljøvenlig løsning, der kan laves i specialmål, så de passer til netop din bolig.

Design Fires løsninger er konkurrencedygtige, hvilket betyder at du kan finde en smart og intelligent pejs til priser, som ikke sprænger budgettet.

Intelligent biopejs – Kun det bedste er godt nok

Spændende udvalg af biopejse. Design Fires sortiment af biopejse er for dig, som ønsker høj kvalitet og lækkert design. Biopejsene starter op i løbet af 3 sekunder og giver varme med det samme. Med den medfølgende fjernbetjening, er det let at regulere flammen intensitet. Biopejsene benytter et let og brugervenligt system, som gør at den er let at betjene. Alle biopejse fra Design Fire kan skræddersyes dine behov og størrelsen kan tilpasses din bolig.

Mystic Steamfire – Hvordan fungerer det?

Dette er den anden serie fra Design Fire. Flammeeffekten i vandpejsen skabes ved hjælp af en teknisk avanceret system, som er drevet af vanddamp. Pejsen er udstyret med en vandtank, som udsender små vanddråber, der omdannes til dampe. Udseendet minder så meget om ægte flammer, at det er svært at se forskel ved første øjekast. Dampene bliver belyst med LED-lys, hvilket bidrager til den utrolige effekt.

Vandpejsene fra Design Fire kan bygges ind overalt i din bolig. Sortimentet findes i mange størrelser fra 50 cm og helt op til over 2 meter. Mulighederne er mange og vi hjælper dig gerne i din søgning på en ny pejs.Viser butikker tættest på