DRU Elpejse


DRU Elpejse

Hollandske DRU har nu oversat deres store erfaring med gaspejse til deres innovative serie af elpejse. De smarte elpejse skaber en fantastisk flammeillusion helt uden ægte ild. Med DRU elpejsene får du den perfekte kombination af stil, funktion og kvalitet på miljøvenlig og sikker vis.

Elpejsene fra DRU er et oplagt alternativ til gaspejse og brændepejse, hvis du ønsker hyggen fra en pejs, men ikke har mulighed for eller ønske om ægte ild. Her får du hyggen på miljøvenlig vis, og du kan nemt vælge, om du også ønsker lidt varme fra elpejsen på de kølige aftener, eller blot ønsker flammebilledet uden nogen varme. Elpejsene er et populært valg i moderne byggerier, hvor varme fra pejsen ofte ikke er nødvendig på grund af de energioptimerede boliger, som bygges i dag. De er desuden et oplagt valg til restaurationsbranchen og hospitality, hvor man ønsker at skabe en hyggelig atmosfære, men ikke ønsker ægte flammer nær gæster og personale.

Står du med et projekt og overvejer en elpejs til byggeriet? Kontakt os, hvis du vil høre mere om DRU elpejse eller hvis du ønsker et godt tilbud på en elpejs.

Kontakt os for et godt tilbud
DRU elpejse med flammeeffekt online med fri fragt
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Viser butikker tættest på