Cocoon Fires


Cocoon Fires Biopejse

Elegance og smukt design er kendetegnende for Cocoon Fire. Biopejsene er også kendt fra TV, hvor den flotte Cocoon Aeries bl.a. hænger i Go' Morgen og Go' Aften Danmark studiet på TV2.

Cocoon Fires står bag en række af populære biopejse, der både er funktionelle og smukke. Den innovative og anerkendte Federico Otero har skabt Cocoon, som et eksempel på moderne og unikt design, der passer perfekt til den skandinaviske indretning og stil. Med designets rene linjer og organiske kurver, er Cocoon Fires biopejsene blevet et af markedets mest populære brands.

De flotte biopejse kan hænges fra loftet i et svævende let udtryk, eller de kan stilles på gulvet og hænges på væggen. Serien har derfor modeller til enhver type indretning, og når du vælger disse originale Cocoon Fires biopejse er du sikret de lækreste materialer, et flot og stilrent udtryk, samt optimal effekt fra den originale Cocoon Fires brænder.

Kontakt os for et godt tilbud

 

Vil du købe et ophæng, forlænger eller en base til din Cocoon biopejs? Se tilbehør til Cocoon her.

Populære Cocoon Fires biopejse online med fri fragt
Faldende orden

10 varer

pr. side
 1. Cocoon Aeris Sort Biopejs
  16.400,00 DKK Normalpris 19.450,00 DKK
 2. Cocoon Aeris Sort/Sort Biopejs
  Special pris 18.560,00 DKK Normalpris 19.450,00 DKK
 3. Cocoon Pedestal sort
  19.450,00 DKK
 4. Cocoon Pedestal sort/sort
  19.450,00 DKK
 5. Cocoon Terra Sort Biopejs
  18.425,00 DKK
 6. Cocoon Vellum Sort
  Special pris 16.290,00 DKK Normalpris 19.170,00 DKK
Faldende orden

10 varer

pr. side

Cocoon Fires biopejse

Cocoon Fires er blevet et meget populært brand inden for biopejse på det danske marked, og grunden hertil er klar! - det simplistiske og stilrene design passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil, og med de kraftfulde brændere i biopejsene, kan Cocoon biopejsene desuden afgive en god varme, der passer perfekt til en sekundær varmekilde på de kolde, mørke vinterdage. Cocoon biopejsens originale brænder kan åbnes og lukkes efter behov, så varmen og flammerne passer til behovet og stemningen.

Hvorfor navnet Cocoon?

Navnet til serien af biopejse fra Cocoon Fires giver fin mening, når man oversætter det til dansk. Cocoon er nemlig engelsk for 'puppe', og når man ser på de flotte, organiske former, som designeren Federico Otero har skabt, giver navnet pludselig rigtig god mening; runde, bløde former i dette ovale design, som leder tankerne hen på en tom sommerfugle-puppe, hvorfra der spredes et varmt og hyggeligt lys fra de levende flammer.

Cocoon biopejse til væg - Vellum

Cocoon Fires har en smukt designet biopejs, hvor en stor fordel er de alsidige placeringsmuligheder. Biopejsene til væg fra Cocoon Fires kan nemlig bruges både indenfor og udenfor, og den er derfor en smuk og anderledes terrassevarmer til de kølige forårs- og sommeraftener i haven og på terrassen. Biopejsen Vellum vejer 17 kg, og den skal monteres på en væg, der kan holde til vægten. Derudover er Cocoon Vellum biopejsen en god løsning i boliger, hvor man gerne vil have det smukke og varme udtryk fra Cocoon pejsene, men ikke har megen plads til en af gulv- og loftmodellerne.

Cocoon biopejs til loft - Aeris

Aeris er en af Cocoon Fires’ mest populære modeller, og med det lækre designudtryk og anderledes tilgang til biopejse, forstår man hvorfor denne Aeris har indtaget markedet så flot. Biopejsen er bl.a. blevet meget kendt fra TV2-studiet, hvor den spreder et flot lys og en god stemning i Godaften Danmark. Dertil er Cocoon Fires blevet brugt i boligblade, hvor det svævende og lette udtryk med det lune, flammende indre passer godt ind i den skandinaviske indretningsstil. Hvis du have det fulde ud af din Cocoon Aeris, er det også muligt at købe en Pedestal-fod, så pejsen kan vendes om og stilles på gulvet, hvis behovet opstår.

Cocoon til gulv – Pedestal og Terra

Cocoon Terra står på tre smalle ben, og er et af Cocoon Fires’ elegante bud på en fritstående biopejs. Med de tre ben får biopejsen et svævende og balancerende udtryk, som henleder opmærksomheden godt på selve biopejsens varme indre og flammernes spil. Cocoon Pedestal er den anden udgave af en fristående biopejs fra Cocoon Fires, og her har foden – piedestalen – et mere robust udtryk, som tilfører biopejsen et mere maskulint udtryk. En stor fordel ved Cocoon Pedestal er muligheden for at vende denne biopejs på hovedet og montere den på monteringsophænget til Cocoon Aeris. På den måde har man muligheden for at få to biopejse i én, og tilpasse modellen til behovet og indretningen.

Cocoon Fires – pejse uden skorsten

Da Cocoon biopejse bruger bioethanol til forbrændingen er der ikke behov for skorsten eller aftræk, og det er derfor muligt at skabe flotte designs og spændende indretninger med biopejsene. Det eneste der udledes, når bioethanolen brænder, er varme, lidt vand og CO2. Ligesom når man tænder stearinlys, har ilden i biopejsen behov for ilt til at brænde, men derudover er der ikke behov for brænde eller andet. Vi anbefaler altid at benytte bioethanol med minimum 95% ethanol beregnet til biopejse, for at sikre en ren forbrænding og et godt indeklima.

Cocoon Fires tilbehør

Cocoon Fires kan tilpasses boligen med mulighed for forlængerstænger til Cocoon Aeris, monteringsplader til skrålofter og muligheden for at købe en loft-monteringsstang eller piedestal til Aeris og Pedestal, så den samme biopejs kan bruges på to måder - enten hængt i loften eller stående på gulvet. Det er også muligt at købe en original Cocoon Fires brænder til placering i bunden af Cocoon biopejsen, hvis den nuværende brænder er blevet beskadiget. Brænderen kan også bruges alene i hullet fra en tidligere pejs. Der kan lægges keramisk sten omkring brænderen, både i Cocoon Pejsen eller når den står alene, hvilket kan tilføre et flot og rustikt udtryk.

Viser butikker tættest på