pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Elpejse - Fremtidens flammer

Sæt miljøet først: Ingen forbrænding, ingen skorsten, ingen partikler - kun el og damp! Med en elpejs får du illusionen af ægte ild, hvor den nyeste teknologi sørger for hyggelig atmosfære på miljørigtig vis.

Vi forhandler, som nogle af de eneste i Danmark, en lang række nye, topmoderne elpejse, som kombinerer el med bevægelige elementer og vanddamp, hvilket skaber et flot og realistisk udtryk af ild. Se udvalget af elpejse nedenfor og læs mere om teknologien bag de forskellige modeller. Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved en elpejs, er du velkommen til at kontakte os. Vi forhandler både pejse der kun benytter el, og pejse som kombinerer el og vand - derfor går disse pejse også under navnet "vandpejse" eller "hybridpejse".

Der er altså ingen ild, men blot en fascinerende effekt af ægte ild. Det fungerer ved, at elpejsen kombinerer lys-effekter med vanddamp eller bevægelige elementer, og den medfølgende fjernbetjening gør det enkelt at styre pejsen og 'flammerne'.

Kontakt os for et godt tilbud
elpejse med vanddamp behøver ikke skorsten

Elpejse

Faldende orden

Varer 1-25 af 83

Side
pr. side
 1. DRU Virtuo 75 front elpejs
  41.195,00 DKK
 2. DRU Virtuo 80/3 elpejs
  41.195,00 DKK
 3. Element4 100 e Elpejs
  29.995,00 DKK
 4. Element4 150 e Elpejs
  33.995,00 DKK
 5. Element4 180 e Elpejs
  37.995,00 DKK
 6. Element4 80H e Elpejs
  29.995,00 DKK
 7. Faber E-MatriX 800/500 RD
  Special pris 36.000,00 DKK Normalpris 39.000,00 DKK
 8. Faber Stockbridge
  Special pris 6.500,00 DKK Normalpris 8.300,00 DKK
 9. Jupiter væghængt elpejs hvid
  Special pris 2.495,00 DKK Normalpris 2.995,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 83

Side
pr. side


Elpejs - sikkert, smukt og innovativt

Elpejse er ikke en helt ny opfindelse, men langt de fleste elpejse har ikke kunne løfte udtrykket til et realistisk resultat, og de har derfor ikke vundet ind på markedet endnu. Hos Pejseringen har vi udvalg elpejse, som skaber et fascinerende livagtigt udtryk. Vi har valgt to teknologier, som vi mener giver det bedste udtryk: Elpejse med bevægelige elementer og elpejse, som benytter vanddamp. Ønsker du en elpejs uden brug af vanddamp, er Element4 elpejsene et fantastisk bud på en elpejs, der skaber et realistisk og hyggeligt flammebillede. Søger du en elpejs med vanddamp - også kaldet vandpejs - har vi flere kvalitetsmærker. Faber elpejse har et traditionelt inspireret look, og vælger du E-Matrix-serien med de fine glasfronter ser 'flammerne' fantastisk realistiske ud. Design Fire elpejsene og Magic Fire elpejsene fra Safretti er designet i et moderne og stilrent design, der står flot i den moderne, minimalistiske indretning. 


Det flammende udtryk, som elpejsene skaber, tager sig især godt ud i dæmpet belysning eller i en mørk ramme, da 'flammernes' lys fremhæves og står i flot kontrast til baggrunden. Elpejse er et funktionelt, sikkert og dekorativ alternativ til almindelige pejse, da de ikke kræver skorsten, og derfor kan placeres overalt - alt der behøves er en stikkontakt og eventuelt vand fra hanen, hvis du vælger en vandpejs. Da elpejsene ikke kræver brændstof og skorsten, er de lette at installere, enten som fritstående eller pejseindsats. Modellerne fås med fjernbetjening, så de nemt kan styres, og det er endda muligt at tilkoble pejsene til en vandforsyning, så det ikke er nødvendigt at påfylde vandet manuelt i pejsens beholder. Afhængigt af hvilket mærke du vælger, kan der fås en smart app, der gør betjeningen af din elpejs til en leg.

elpejse hos Pejseringen

Vand møder ild

De smarte nye elpejse benytter sig af vand og lys, som frembringer en realistisk flamme-effekt

Gaspejse hos Pejseringen

Sundt indeklima

En elpejs er ikke kun 100% sikker, men bidrager til et sundt indeklima i dit hjem

Gaspejse hos Pejseringen

Børnesikring

En elpejs har et højt sikkerhedsniveau og dine børn kan opholde sig omkring elpejsen uden problemerElpejs til erhverv og restauration

Da elpejsene er både sikre og flotte, er de oplagte til restauranter, hoteller og erhverv, som gerne vil skabe en hyggelig og indbydende atmosfære uden at benytte ægte ild. Fordi elpejsene er elektriske og kun bruger vand, er de nemme at styre med den medfølgende fjernbetjening og påfyldningen af vand kan gøres hurtigt uden fare for uheld, eller pejsen kan tilkobles direkte til en vandkilde. Elpejsen kan derfor godt placeres steder, hvor man normalt ville overveje gæsternes sikkerhed og ejendele - en jakke, der hænger for tæt på pejsen eller en taske der stilles fra sig - da det eneste pejsen skaber er damp. Elpejsene tager sig særligt godt ud i en mørk ramme, eller i dæmpet, behagelig belysning, hvilket ofte passer godt til restauranter og hotellers indretning. Da pejsene ikke skaber varme, kan pejsen placeres langs væggen bag receptionsområdet eller i loungeområder uden at spekulere på hverken sikkerhed eller ubehagelig varme for personalet og gæster. Fordi elpejse benytter helt almindeligt vand som 'brændstof,' skal der ikke indkøbes særligt brændstof som bioethanol, brænde eller gas, og pejsene kan enten sættes op til automatisk vandtilførsel, eller de kan påfyldes manuelt. På den måde løber man ikke tør for brændstof, og kan lade pejsen køre præcis, når man vil. Dette gør elpejse til et smart og brugervenligt alternativ til rum, hvor man ikke ønsker at benytte en biopejs eller en almindelig pejs.

Elpejse med varme

Der findes et bredt udvalg af elpejse, og flere modeller har muligheden for et varmelegeme, så der kan skabes en behagelig varme omkring pejsen. Ved de fleste modeller går effekten ofte går op til ca. 1,5 – 2 kW. Ønsker du en pejs, som kan opvarme, kan du gå ud fra at elpejsene skaber varme på samme vis som en varmeblæser. Varmen blæses effektivt ud fra elpejsen, så varmen spredes hurtigt omkring elpejsen, ligesom det er tilfældet ved en varmeblæser. Vælger du en elpejs med en varmeudledning på 2 kW (2000 watt) er det passende som sekundær varmekilde i rum på 20 – 40 m2 afhængigt af rummets energiklasse, højde til loftet m.m. Når varmelegemet er tændt vil blæseren skabe en lav summen, der ligger på samme lydniveau som et almindeligt køleskab. Har du ikke behov for varmen, er det ikke nødvendigt at vælge en model med varmelegeme - udvalget af elpejse findes både med og uden varmelegemet. Det er forskelligt om varmen fra elpejsen kan justeres – nogle elpejse har en eller to indstillinger, hvor andre har trinløs indstilling, så du kan justere varmen helt efter behov. Ønsker du ikke varme fra pejsen, kan varmelegemet i langt de fleste hybridpejse helt slukkes, så du kun tænder det, når du har behov for lidt ekstra varme i boligen.

Elpejse i specialmål

Med de mange muligheder for placeringer af elpejsen, gør specialmål det muligt at tilpasse pejsene, så de passer præcis til dit projekt. Især de aflange vægindsatser er populære, da de skaber et indtagende og imponerende udtryk i rummet. Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne for en elpejs i specialmål.

Hvem kan købe en elpejs?

Elpejse kan med fordel benyttes i lejligheder eller rum, hvor der ikke er mulighed for skorsten. Da pejsene kun udleder damp, og benytter vand, er de enkle og sikre at bruge. Pejsene kan enten sættes op til en vandkilde, eller de kan påfyldes manuelt. Med den medfølgende fjernbetjening kan pejsene styres effektivt. Elpejsene er gode i hjem, hvor der er fart på; med husdyr og mindre børn i hjemmet, kan ild være svært at have i f.eks. åben pejs eller brændeovn. Her er elpejsene et rigtig flot og sikkert alternativ, da pejsen ikke bliver varm, og hundehaler og små fingre derfor er ganske sikre omkring pejsen.

Hvorfor vælge en elpejs?

Der er en lang række fordele ved at investere i en elpejs. For det første har man ikke med rigtig ild at gøre, hvilket gør pejsen 100% sikker for både børn, voksne og husdyr. Derudover er der, af gode grunde, ikke behov for en skorsten i hjemmet, netop fordi pejsen ikke genererer røg. I mange moderne hjem med genvex er luftfugtigheden meget lav, og i nogle hjem køber folk luftfugtere, for at opveje den tørre luft indendørs, som kan irritere hals og næse. En vandpejs udleder kun damp, og denne damp kan være med til at øge fugtigheden i hjemmet, hvilket skaber et mere behageligt indeklima. Elpejse bruger kun almindeligt vand og el, og der skal derfor ikke indkøbes brænde, gas eller bioethanol, vandet kan tages lige fra vandhanen og fyldes på pejsen, eller elpejsen kan sættes direkte til en vandkilde.

Vil du opleve en elpejs i virkeligheden? Kom forbi vores showroom i Herning på Silkeborgvej 88, hvor vi står klar til en snak om mulighederne for elpejse og har elpejsene udstillet.


Skal vi finde en elpejs til dig?

Tag os med på råd, når du skal købe en elpejs til projekt og byggeri. På den måde er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Elpejse fås i mange forskellige kvaliteter, og vi har nøje udvalgt kvalitetselpejse, som har det mest hyggelige og realistiske pejseudtryk. Vi anbefaler at du ikke går på kompromis med kvalitet og flammeudtryk, da det ofte vil betyde et mindre tilfredsstillende resultat i sidste ende - forhør dig gerne hos os, inden du køber en elpejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online

Viser butikker tættest på