Element4 Elpejse


Element4 elpejse

NYHED: Teknologisk udvikling har skabt fantastiske alternativer til traditionelle pejse, og Element4 er helt fremme i den innovative designproces.

Miljøvenlig og brugervenlig hygge

Du behøver ikke bekymre dig om skorsten, rengøring, røg og partikeludledning, når du vælger en elpejs: Få den innovative hygge på enkel og nem vis, med et enkelt tryk på en knap. Når din elpejs er monteret, kan den sættes til strøm, hvorefter hyggen er klar! Kontroller din Element4 elpejs via app – og vælg en lækker Club-model, for at benytte Google Home Alexa eller den medfølgende tablet.

Teknologien bag

De flotte elpejse fra Element4 har et flot og realistisk udtryk, hvor ’flammerne’ danser mellem det keramiske brænde på overbevisende vis. Den smarte teknologi kombinerer LED-lys med bevægelige elementer, som giver markedets mest overbevisende LED-flammer. Se blot i videoerne på produkter eller her nederst på siden. Da elpejsene her ikke benytter brænde, bioethanol, vand eller gas, er der minimal vedligehold og drift.

Element4 elpejsene fås i mål på helt op til 240 cm i længden - kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om en specialløsning

Kontakt os for et godt tilbud
Element4 Elpejse med LED-lys online med fri fragt
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side

Element4 elpejse – hvad kan de?

Element4 har to serier af elpejse, så du kan vælge en model, som passer til dine behov: den almindelige E-serie og den eksklusive Club-serie. De to serier benytter en smart LED-teknologi og bevægelige elementer, der imiterer ægte flammer utroligt overbevisende. Du kan læse mere om teknologien og egenskaberne, samt tilbehør til de to seriers modeller.

Når du overvejer en elpejs er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvilket udtryk du ønsker. Der findes billige LED-elpejse, hvor udtrykket ikke er meget realistisk, og nærmere er som en skærm på væggen. Dette er fint, hvis man ikke går efter et autentisk flammebillede. Når du vælger Element4 elpejsene får du en teknologi som sikrer et mere autentisk og realistisk flammebillede. Den smarte teknologi kombinerer bevægelige elementer med LED-lys, og resultatet er imponerende. Se videoerne fra de to serier herunder, og på hvert produkt ovenfor kan du se en video af den pågældende elpejs. Ønsker du et ekstra overbevisende og betagende udtryk, har Club-serien et udvidet design med en flot LED-bund, hvormed der imiteres en glødende bund af aske. Begge serier fra Element4 har hver deres type app-styring, og ved Club-serien kan du endda benytte stemmestyring, hvis din bolig har Google Home og Alexa assistant.


Element4 E-serien: Smukt flammebillede, enkel styring

Med en smart LED-teknologi skabes der en illusion af levende flammer i flot 3D-effekt. E-seriens modeller kan styres via en gratis app på mobiltelefoner som har Bluetooth. En termostat i elpejsen styrer varmeudledningen, som også kan justeres manuelt.

 • Keramisk brændesæt i realistisk design
 • Justerbart flammeniveau
 • 1000-2000 Watt justerbar varmeudledning med termostat
 • Anti-reflektivt glas
 • App-styring via Bluetooth

Club serien: Komfort, brugervenlighed og fantastisk udtryk

Med en smart LED-teknologi skabes der en illusion af levende flammer i flot 3D-effekt. En glødende bund imiterer gløder og aske. Lyset i bunden kan tændes og justeres efter ønske. Club-seriens modeller kan kobles på WiFi og styres via en gratis app. Der medfølger en tablet med appen allerede installeret, og har du Google Home, kan elpejse i Club-serien styres med Alexa assistenten. En termostat i elpejsen styrer varmeudledningen, som også kan justeres manuelt.

 • Keramisk brændesæt i realistisk design
 • Justerbart flammeniveau med mulighed for flere farver
 • 750 – 1500 Watt justerbar varmeudledning med termostat
 • anti-reflektivt glas
 • App-styring med WiFi
 • Tablet med app-styring medfølger
 • LED-bund med justerbar glødeeffekt

 


Projekter med Element4 elpejse

Står du foran et større projekt, hvor der skal indbygges elpejs? Vi anbefaler at du tager os med på råd, så du finder den rette elpejs til dit projekt.

Vores erfaring med udvalget af elpejse er, at de billige LED-modeller ikke skaber et tilstrækkeligt realistisk udtryk - hvilket ofte skuffer, når projektet står færdigt. Vi har udvalgt modeller og brands til vores sortiment nøje, så vi kan tilbyde markedets bedste og mest realistiske elpejse. Når du køber elpejs er der ikke løbende udgifter til brændsel og vedligehold - elpejsen kører kun på el. Derfor kan det sagtens betale sig at købe en dyrere model, som til gengæld vil sprede glæde i rummet med et smukt og autentisk flammebillede.

 

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os for et godt tilbud

 

 

Viser butikker tættest på