Spartherm


Spartherm pejse

Vi forhandler det internationale mærke Spartherm. Flotte og moderne indbygningspejse i stilrent design med miljørigtig forbrænding.

Spartherm er en innovativ virksomhed med flotte og anderledes designs, der gør det muligt at skabe en helt særlig stemning i hjemmet. Med både 1-, 2- og 3-sidet pejseindsatse, gør de flotte pejse fra Spartherm det muligt at opleve flammerne fra flere sider, og de stilrene pejse skaber et flot udtryk i boligen. Den helt rigtige pejs, kan sætte prikken over i'et i en moderne og flot boligindretning. Vi vejleder dig gerne om størrelse, design og montering, inden valget skal tages.

Vælg Spartherm Premium serien, hvis du ønsker et designudtryk i absolut topklasse - stilrent, rene linjer, automatiseret forbrænding, refleksfrit glas og mulighed for elektronisk hæve/sænke låge.

Ønsker du en special-bygget pejs, har du spørgsmål om valg af pejs, eller vil du bare gerne have et godt tilbud på din nye pejs? - Kontakt os endelig. Så hjælper vi dig gerne i den rigtige retning.

Kontakt os for et godt tilbud
køb pejse fra Spartherm online med fri fragt
Faldende orden

Varer 1-25 af 52

Side
pr. side
 1. NYHED
  Spartherm Arte 1 VH 66 4S
  32.895,00 DKK
 2. NYHED
  Spartherm Arte 2LRH - 66 - 4S
  36.795,00 DKK
 3. Spartherm Arte 3RL - 60h 4S
  53.695,00 DKK
 4. Spartherm Arte 3RL - 80h 4S
  58.895,00 DKK
 5. Spartherm Arte Bh 4S
  40.095,00 DKK
 6. Spartherm Arte U 50h 4S
  54.595,00 DKK
 7. Spartherm Arte U 70h 4S
  59.795,00 DKK
 8. Spartherm Arte U 70h 4S m. ramme
  Special pris 42.995,00 DKK Normalpris 75.685,00 DKK
 9. Spartherm Linear L / 800
  23.795,00 DKK
 10. Spartherm Linear M / 700
  22.495,00 DKK
 11. Spartherm Linear S / 600
  19.595,00 DKK
 12. Spartherm Linear XS / 500
  15.095,00 DKK
 13. Spartherm Mini 2LRh 4S
  30.195,00 DKK
 14. NYHED
  Spartherm Mini S Linear 4S
  19.295,00 DKK
 15. Spartherm Mini Sh 4S
  27.295,00 DKK
 16. NYHED
  Spartherm Mini Z1 Linear 4S
  21.695,00 DKK
 17. Spartherm Premium A 3RL 60h
  67.695,00 DKK
 18. Spartherm Premium A 3RL 80h
  73.595,00 DKK
 19. Spartherm Premium A U 50h
  72.295,00 DKK
 20. Spartherm Premium A U 70h
  76.395,00 DKK
 21. Spartherm Premium V 1V 87h
  63.995,00 DKK
 22. Spartherm Premium V 2L 80h
  59.395,00 DKK
 23. Spartherm Premium V 2R 80h
  59.395,00 DKK
 24. NYHED
  Spartherm Premium V2L-68h
  56.295,00 DKK
 25. NYHED
  Spartherm Premium V2R-68h
  56.295,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 52

Side
pr. side

Eksklusive Spartherm pejse

Spartherm er en pejseproducent med fokus på kvalitet og design. Spartherm har produktion af pejse i Tyskland, og her skaber virksomheden flotte og moderne indbygningspejse, hvor designudtrykket og kvaliteten er helt i top. Med en Spartherm pejseindsats får du en miljørigtig forbrænding, og størstedelen af Spartherms pejse er A og A+ energimærket.

Tyske Spartherm er en innovativ pejseproducent med fokus på det eksklusive udtryk og rene linjer. Vælger du Spartherm er du sikret en topkvalitet og et fantastisk design, som emmer af eksklusivitet. Det er muligt at vælge mellem 1-, 2- og 3-sidet pejseindsatse samt tunnelpejse, så ildens flammer og lune skær kan nydes fra flere sider. Den helt rigtige pejs, kan sætte prikken over i'et i boligens indretning, og det er derfor værd at bruge tid på at finde den helt rette pejs til din bolig. Med de mange designløsninger fra Spartherm, kan virksomheden tilbyde pejse, der passer til enhver type indretning og enhver størrelse bolig.

Spartherm har flere serier, bl.a. Mini-serien, Linear-serien, Varia-serien, Arte-serien og Premium-serien, og herunder er det muligt at vælge mellem hæve-låger eller sidehængte låger ved flere af serierne. Har du behov for en pejs i specialmål, eller vil du gerne vide hvilken størrelse og design, der kunne passe til bolig? Kontakt os online eller send os en mail på [email protected], så vejleder vi dig gerne.

Søger du manualer og monteringsvejledning om Spartherm? Gå til monteringsvejledning her, manual her og opbygning omkring pejsen her.


Spartherm pejsetyper

Spartherm pejsene er alle skabt i moderne og stilrene designs, som står skarpt i indretningen. Hvilken model, der passer til din bolig afhænger af dine indretningsønsker, din boligs størrelse, varmebehov, og om det er nybyg eller boligrenovering. Spartherm har desuden skabt den lækre og stilrene Premium-serie, hvor ilden er 100% i fokus. Du kan læse mere om de forskellige pejsetyper og Premium serien herunder.

Spartherm pejseindsats med hæve/sænke-låge

Er du igang med nybyggeri, er det oplagt at vælge en pejs med hæve/sænke-låge. Dette er ofte nemmere ved nybyggeri, da denne type pejs kræver mere plads ved monteringen end en pejs med sidehængt låge. Vælger du en pejseindsats med hæve/sænke-låge har du mulighed for et helt stilrent udtryk, da der ikke er nogen synlige lågesamlinger. Der kan fås både 1-, 2-, og 3-sidet pejse med hævelåge. En pejseindsats med en hævelåge er en fordel, hvis du er i gang med et nybyggeri eller en større renovation, da det her er nemmere at få indbygget selve kassen til hævelågen (se h-modellernes måltegninger for mere information). Nogle af pejseindsatsene fra Spartherm kan fås med en betonramme, så det er nemmere at montere pejsen i væggen, mens andre fås uden, så de kan indbygges præcis efter ønske.

Spartherm pejseindsats med sidehængt låge

Søger du en pejseindsats til indbygning i en allerede eksisterende mur, vil det oftest være nemmere at vælge en pejseindsats med sidehængt låge. Disse pejse kræver ikke så meget plads ved monteringen og kan derfor lettere indbygges i allerede eksisterende vægge og eventuelle huller fra tidligere pejseindsatse. Vi hjælper dig gerne med at tage beslutningen om hvilken pejseindsats, der passer til din bolig og dit projekt.

Spartherm pejsemodellerne har forskellige navne - se oversigten herunder

Pejseindsatsen er U-formet, med 3 siders glasfront
FD  Gennemgående pejs/tunnelpejs med to glasfronter
Hjørnepejs med venstrevendt sideglas (fås både med hæve/sænke-låge og med sidehængt låge)
Hjørnepejs med højrevendt sideglas (fås både med hæve/sænke-låge og med sidehængt låge)
h (eks. Lh)  Pejseindsatsen har en hæve/sænke-låge
4S  Pejseindsatsen har en keramisk trykt silhuet på glasfrontens kant
-2  2. generationsglas med smallere sort silhuette-kant (ekstra stilrent, minimalistisk udtryk)
60/70/80/100  Bredden på pejseindsatsens glasfront
1, 2, 3 Pejseindsatsen har henholdsvis en, to eller tre sider med glasfront
Premium  Diskret håndtag, rammefri glasfront, refleksfrit glas, mulighed for elektronisk låge, automatiseret forbrænding

Køb Spartherm Premium Pejse online med vejledning

Spartherm Premium pejseindsatse

Vil du have luksuriøs og stilrent design, er Premium pejseserien et oplagt valg. Med den flotte premium serie har Spartherm skabt stilrene pejseindsatse uden nogen forstyrrelser i designudtrykket. Det betyder at håndtaget er skjult, og linjerne derfor står helt skarpt. Glasset på pejseindsatsene er specialbehandlet for at undgå reflektioner, så glasset stort set er usynligt. Dette gør det muligt at nyde flammernes spil helt uforstyrret. Det rammeløse glas har desuden ingen synlige metalsamlinger, så de flotte Premium Edition pejse fremstår fantastisk elegant.

Premium med elektronisk låge

Når du vælger en Spartherm Premium pejs, kan du tilvælge en elektrisk låge, så du nemt og hurtigt kan åbne pejsen op, når der skal lægges nyt brænde ind. I nogle boligindretninger er der mulighed for at åbne ud til havens terrasse fra opholdsrum, når sommerens lune aftener indtager Danmark. Her kan den smarte elektroniske pejsfront rigtig komme til sin ret: pejsefronten kan åbnes hurtigt og elegant, hvorefter pejsen skaber en anderledes og hyggelig bålstemning, som vi kender det fra traditionelle åbne pejse. Bemærk at vi kun anbefaler at benytte pejsen som åben pejs, når der er god ventilation i rummet - eksempelvis gennem de åbne terrassedøre.

Egenskaber for Spartherm Premium serien

Spartherm Premium Edition er teknik og innovation på højt niveau. Forbrændingen er optimeret til det yderste med det smarte S-Kamatik-2 trækstabiliseringssystem, som giver smukkere flammer og renere forbrænding - og derfor en mere miljøvenlig og sodfri fyring. Dette skaber et ekstra flot flammebillede og den renere forbrænding sikrer at pejsens glasfront kun har behov for minimal rengøring. Med premium-serien er fyringen derfor helt optimal og både økonomisk og miljørigtig.

Fordele ved Spartherm Premium:

 • Refleksfrit glas
 • Rammefrit glas - ingen metalsamlinger
 • Optimeret forbrænding
 • S-Kamatik-2 Trækstabiliseringssystem
 • Skjult håndtag
 • Mulighed for tilvalg af elektronisk hævedør

Se Spartherm Premium


Tilvalg på din Spartherm pejseindsats

Når du vælger en Spartherm pejs, kan du tilføje en ramme om pejsen. Dette kan være en fordel i forbindelse med monteringen af pejsen, da rammen gør det nemmere at skabe en helt stilren og lige kant omkring pejsen. Du kan vælge mellem forskellige typer rammer: en massiv ramme i 6 mm stål eller en kantet ramme i 3 mm stål. Det er desuden muligt at vælge din pejseindsats og ramme i rustfri stål i stedet for standarden sort. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om mulighederne for rammevalg.

Brændkammerstenene i din Spartherm pejs kan også tilpasses dine ønsker. Pejsen kommer som standard med hvide brændkammersten, men du kan tilvælge sorte for et mere eksklusivt og stilrent udtryk, hvor flammerne fremhæves særlig godt.


Tøv ikke med at kontakte os - vi vejleder gerne private og erhverv om det rette valg

Tag os med på råd, hvis du ønsker en pejseindsats til dit projekt eller nybyggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du vælger pejseindsats, da det kan betale sig på sigt i forhold til design, miljøhensyn og pejsens levetid - forhør dig gerne hos os, inden du køber en pejseindsats til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online

 

 

Viser butikker tættest på