pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Væghængte biopejse

Biopejse kan med fordel hænges på væggen, hvor de skaber et flot udtryk, uden at optage megen plads.

Vi har et stort udvalg af biopejse til væggen, og fordi der ikke er behov for skorsten, kan disse modeller hænges overalt i boligen. Væghængte biopejse er derfor meget passende til mindre rum, da de bruger meget lidt plads, og fordi de er nemme at montere.

Indretningsmulighederne med vægmodeller er mange, og den lette montering gør det nemt at skabe flotte, anderledes udtryk i boligen. En biopejs kan erstatte en almindelig væghængt brændeovn som samlingspunkt i stuen, eller den kan placeres i soveværelset eller køkkenet, og give rummet en hyggelig atmosfære. Nogle af de væghængte biopejse kan desuden bruges til indbygning eller bruges udendørs, hvor de kan erstatte terassevarmere og skabe en hyggelig stemning i ildens skær.

Kontakt os for et godt tilbud
biopejse til væg ophæng og indbygning fra kvalitets mærker online

Vægmodeller

Faldende orden

Varer 1-25 af 56

Side
pr. side
 1. Cocoon Vellum Sort
  Special pris 16.290,00 DKK Normalpris 19.170,00 DKK
 2. Decoflame Atlantic Hvid
  Special pris 14.995,00 DKK Normalpris 20.495,00 DKK
 3. Decoflame Atlantic Rustfri Stål
  Special pris 12.995,00 DKK Normalpris 17.500,00 DKK
 4. Decoflame Atlantic Sort
  20.495,00 DKK
 5. Decoflame Atlantic Tower
  17.250,00 DKK
 6. Decoflame Atlantic Twin
  37.500,00 DKK
 7. Decoflame Atlantic Wave
  13.250,00 DKK
 8. Decoflame New York Empire - Børstet Stål
  Special pris 12.995,00 DKK Normalpris 17.375,00 DKK
 9. Decoflame New York Empire - Sort
  Special pris 9.995,00 DKK Normalpris 16.625,00 DKK
 10. Decoflame Tokyo sort/hvid
  31.873,00 DKK
 11. Decoflame Torino
  42.500,00 DKK
 12. Decoflame Torino Multi
  63.500,00 DKK
 13. Decoflame ​New York Plaza Hvid
  Special pris 10.000,00 DKK Normalpris 16.000,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 56

Side
pr. side

Biopejse til væg

Indretningsmulighederne med væghængte biopejse er mange, og den lette montering gør det nemt at skabe flotte, anderledes udtryk i boligen. En biopejs til vægophæng kan erstatte en almindelig væghængt brændeovn som samlingspunkt i stuen, eller den kan placeres i soveværelset eller køkkenet, og give rummet en hyggelig atmosfære.

Væghængte biopejse – hvilke muligheder er der?

Når du skal vælge, hvilken væghængt biopejs du ønsker, så er mulighederne mange. Her fås biopejse i både kantet og mere organisk design, og en af de populære modeller er de runde biopejse. En af fordelene ved at vælge en rund væghængt biopejs er, at den giver et anderledes og interessant udtryk på væggen – dog stadig i et flot og stilrent design. Især Vauni og Cocoon Fires har smukke og moderne biopejse til væggen, hvor åbningen i biopejsen skaber et smukt udtryk, med flammernes flotte spil og skær.

Er du i stedet på jagt efter en mere kantet model, kan du vælge mellem et hav af flotte biopejse til væggen i kvadratisk og rektangulært design. Her kan du blandt andet vælge flere klassiske modeller fremstillet i rustfrit stål, mens den danske producent Decoflame også er kendt for sine biopejse i sort med glasfront. Fordelen ved at vælge en biopejs med glasfront er, at glaspladen er med til at give en varmekonvektion, som man også kender fra brændeovne, hvilket sikrer en god varmefordeling i dit rum. Derudover vil glasfronten sikre at flammerne ikke bliver forstyrret af træk o.l., så der kan skabes et smukt og effektivt flammebillede.

Nogle af de væghængte biopejse kan desuden bruges udendørs, hvor de kan erstatte terrassevarmere, og dermed være med til at skabe en hyggelig stemning. Med en flot biopejs på terrassen kan du nyde de lune sommeraftener ekstra meget i skæret af flammernes spil. Du kan se udvalget af alle vores udendørs biopejse her.

Hvorfor skal jeg vælge en væghængt biopejs?

En af de største fordele ved at vælge en væghængt biopejs er, at man kan spare en masse plads. Vægmodellerne er derfor specielt passende i mindre rum, da de bruger meget lidt plads, og fordi de er nemme at montere. Du kan eksempelvis hænge en biopejs i soveværelset, i gangarealer, eller køkkenet for at skabe en hyggelig stemning, mens stuen ofte er et rum, hvor man kan finde plads til en gulvmodel eller en brændeovn. Væghængte biopejse skaber et moderne og svævende udtryk, som tager sig flot ud i den moderne indretning.

En anden fordel ved at vælge en væghængt biopejs er, at den er nem at montere. Du monterer blot et vægbeslag, hvorpå du hægter biopejsen på. Det tager ikke meget mere end få minutter. Bemærk at væggen, hvorpå biopejsen skal hænge, skal være en solid og robust væg, som kan bære vægten af den væghængte biopejs.

Helt overordnet set er valget af en biopejs et godt valg, eftersom den ikke behøver en skorsten. I stedet benyttes bioethanol, hvilket medfører, at der ikke kommer røg og sod fra biopejsen. Ilden skaber i stedet varme, lidt vanddamp og kuldioxid, som er med til at sikre et sundere indeklima, end hvis du eksempelvis vælger en brændeovn. Dette taler selvfølgelig også for at vælge biopejsen, herunder en af de væghængte modeller. 

Et alternativ til indbygningspejsen

Den væghængte biopejs er et godt alternativ til indbygningspejsen. De almindelige væghængte biopejse har en dybde på omkring 15 cm, men hvis ikke du ønsker, at din biopejs skal have denne afstand til væggen, så kan du få nogle af de væghængte modeller med indbygningsmodul, så de kan indbygges i væggen. Da dybden er ganske lille, vil der dog ikke være den store forskel – det svarer cirka til, at du har et fjernsyn hængende på et vægbeslag. Søger du et større udvalg af indbygningsbiopejse, kan du finde et stort udvalg af biopejse til indbygning her på vores hjemmeside. Biopejse til indbygning er en fantastisk oplagt mulighed at skabe en moderne og eksklusiv indretning i boligen.

Viser butikker tættest på