SmartControl til HWAM brændeovne

HWAM SmartControlTM

Verdensnyhed: En helt ny klasse af brændeovne med minimal partikeludledning


HWAM SmartControl

HWAM SmartControl er den nyeste teknologi indenfor elektroniske brændeovne. HWAM har i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut udviklet en brændeovn, som komfortabel måde giver dig en ren og miljøvenlig forbrænding.

Via din smartphone eller tablet kan du styre rumtempertauren i rummet nemt og bekvemt. Ved hjælp af en airboks i bunden af brændeovnen styres tre luftspjæld, så brændeovnen brænder konstant og med minimal partikeludledning.

I 2016 vandt HWAM DI prisen. "DI Prisen bliver hvert år givet til en virksomhed, der har skabt nye muligheder og omsat dem til vækst og arbejdspladser til gavn for det danske samfund. 

 HWAM SmartControl og App

SmartControl til HWAM brændeovne

HWAM SmartControlTM App

Den elektroniske luftregulering sikrer dig en brændeovn, som er nem at kontrolere og samtidig er utrolig miljøvenlig. Med HWAM SmartControl fyrer du op præcis som du plejer. Når du åbner brændeovnen starter kontrolboksen op og lukker op for alle 3 spjæld.

Med SmartControl appen kan du indstille den ønskede rumtemperatur og følge forbrændingens udvikling i din brændeovn, samt overvåge skorstenens temperatur, intniveauet og lufttilførslen. Rumtemperaturniveauet indstilles typisk én gang via appen, hvorefter du ikke behøver indstille yderligere. Ved skift mellem sommer- og vintersæson ønsker nogle brugere at indstille rumtemperaturen særligt til årstiden, dette gøres nemt via appen.

SmartControl appen fortæller dig desuden hvornår, det er tid til at påfylde brænde. Du skal derfor ikke koncentrere dig om, hvornår brændeovnen skal påfyldes, det får du automatisk besked på. Dette sikrer en optimal jævn forbrænding, som både er energimæssigt og miljømæssigt at foretrække.


smartcontrol spar penge

Spar Penge

Når du fyrer med en SmartControl brændeovn fra HWAM, kan du spare helt op til 50 % på dit brændeforbrug, hvilket svarer til mellem 625 og 3.000 kr. årligt.

skån miljøet med HWAM SmartControl

Skån Miljøet

Du opnår med HWAM SmartControl den bedste og mest miljøvenlige forbrænding. Du får ligeledes mulighed for kontroleret og automatisk natsænkning, så varmen forlænges.

Komfort og nem styring smart control fra Hwam

Sublim Komfort

SmartControl giver dig en længere brændtid, hvor du kun skal påfylde 2/3 i forhold til normalt. Samtidig kan du nemt og bekvemt regulere temperturniveauet på din telefon.


Må du natfyre i en SmartControl brændeovn?

HWAM brændeovne med SmartControl kan indstilles til automatisk at lukke ned for luftstrømmen på natten. SmartControl systemet sikrer at natfyringen sker på en miljøvenlig måde, hvor der ikke sker udvidet partikeludledning. HWAM SmartControl er den eneste brændeovn, som kan natfyre uden at skade miljøet. Om natten vil brændeovnen ikke minde dig om at skulle påfylde.Tilbage til Pejsebibliotek