pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Gaspejse

Stort udvalg af gaspejse fra luksusbrands, som ikke går på kompromis med kvalitet og design. Slip for sod, røg og aske.

Med en gaspejs får du en komplet, brugervenlig løsning, som giver autentisk pejsehygge. Du får god forbrænding, mens du slipper for sod, røg og aske. Gaspejse har i de senere år vundet mere og mere frem og der er mange fordele ved at vælge gaspejsen fremfor en traditionel brændeovn eller pejseindsats.

Især brugervenlighed, muligheden for det autentiske båludtryk og de moderne designs gør gaspejse til noget helt særligt. Er du interesseret i en gaspejs til din bolig, er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os for et godt tilbud
gaspejse fra kvalitetsmærkerne online

Gaspejse

Faldende orden

Varer 1-25 af 88

Page
per page
 1. FYN 600 Gaspejs
  17.000,00 DKK
 2. DRU Maestro 60 Gaspejs
  39.495,00 DKK
 3. DRU Maestro 60/2
  43.595,00 DKK
 4. DRU Maestro 75 Tunnel
  49.595,00 DKK
 5. DRU Maestro 75XTU
  47.695,00 DKK
 6. DRU Maestro 80/2 Hjørne
  43.595,00 DKK
 7. DRU Maestro 80/3
  44.795,00 DKK
 8. DRU Metro 80XT
  33.295,00 DKK
 9. DRU Metro 80XT Tunnel
  39.895,00 DKK
 10. Faber MatriX 1050/500 I
  43.400,00 DKK
 11. Faber MatriX 1050/650 I
  45.400,00 DKK
 12. Faber MatriX 800/500 I
  36.400,00 DKK
 13. Faber MatriX 800/500 II
  39.100,00 DKK
 14. Faber MatriX 800/500 RD
  54.000,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 88

Page
per page

Om Gaspejse

Gaspejse har eksisteret siden midten af 1900 og har gennem årenes løb vundet mere og mere ind på det danske marked for indbygningspejse. Grunden til den stigende popularitet er især den høje brugervenlighed og de flotte designs.

Gaspejse er meget brugervenlige, utrolig nemme at vedligeholde med absolut minimum rengøring, og fås i flotte, eksklusive designs, der passer perfekt i moderne boliger. Her er ikke behov for brænde, brændkammeret og glasset skal ikke rengøres, og optænding tager ingen tid. Med fjernbetjening og app styres gaspejsen nemt og enkelt. En af markedets første producenter for gaspejse er den hollandske virksomhed Faber, der kom på markedet for gaspejse i 1960’erne. Vi forhandler gaspejse fra Rais, Faber og Planika.


Køb gaspejse online - vi hjælper med rådgivning

Hvorfor vælge en gaspejs?

Gaspejse er især blevet populære på grund af er de mange lækre design- og indretningsmuligheder, som pejsene tilbyder. Derudover giver gaspejse også maksimal komfort og bekvemmelighed for brugeren, da de kan styres nemt med fjernbetjening og via app. Her skal ikke kløves brænde, brændkammeret og glasset skal ikke rengøres, og optændingen i pejsen tager ingen tid – det klares hurtigt og nemt med et tryk på en fjernbetjening eller via appen. Vi forhandler gaspejse fra nogle af markedets mest anerkendte brands - heraf Faber, Planika og Rais.

Med en gaspejs får du miljøvenlig forbrænding uden farlige partikler, mens du samtidig sparer penge. Du slipper for at save og kløve brænde. Ingen sod, røg eller aske. Kun 100% komfort. Tænd/sluk og juster flammeintensitet i gaspejsen fuldstændig trådløst via fjernbetjening eller app.


Gaspejse med keramisk træ eller småsten

Om du ønsker et moderne, stilrent look eller et hyggeligt, autentisk ildsted, kan gaspejsene fås i designs, der passer lige til dine ønsker. Gaspejsene fås med småsten i bunden af brændkammeret, som giver pejsen et meget stilrent, moderne look. De fås også med keramisk, holdbart træ, i meget realistisk look, som endda kan fås med lysende LED-gløde-effekter og gnister, som flyver realistisk omkring flammerne i det lukkede brændkammer og gør oplevelsen af et ægte ildsted helt optimal.

Automatiske gaspejse

Gaspejse er indbegrebet af brugervenlighed, når det gælder pejse, og dettes understreges af den lette styring. Da gaspejsene styres med fjernbetjening, er det muligt at få modeller med rigtig mange egenskaber, som styres nemt via fjernbetjening eller appen, der kan bruges via tablet og mobil. Dette gør det muligt nemt at tænde og slukke pejsen, styre flammeniveauet, overvåge varmeniveau, samt tilvælge ECO-indstillinger og gnist- eller gløde-effekter.

Gaspejse til indbygning og fritstående

Gaspejsene fås, ligesom almindelige brændepejse, i flere forskellige størrelser og typer. Vi forhandler fritstående gaspejse fra Rais og Faber i et flot, stilrent design, og forhandler indbygnings-gaspejse fra Faber og Planika i eksklusive, lækre designs med en, to, eller tre glassider. De to- og tre-sidet gaspejse til indbygning har en lukket glasfront uden samlinger, som giver et meget stilrent udtryk og et flot udsyn til flammerne.


Det kan på nogle punkter virke uoverskueligt, at skulle tage stilling til hvilken gaspejs, der er den rette. Hos Pejseringen gør vi derfor alt hvad vi kan, for at du får den rette vejledning. Vores gaspejse overholder alle sikkerhedsmæssige krav. Overvejer du at købe en gaspejs til hjemmet, er du meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

 

Kontakt os her