Prøvningsattester til brændeovne


Brands: HWAM, Rais, Wiking, Jydepejsen og Spartherm

Når du køber en brændeovn skal du sikre dig, at der følger en godkendt prøvningsattest med. En prøvningsattest er en dokumentation for, at din brændeovn overholder miljøkravene i brændeovnsbekendtgørelsen. Attesten bliver underskrevet med dato af prøvningsinstituttet og skorstensfejeren, når installationen af brændeovnen endeligt skal godkendes.

Prøvningsattesten sikrer at brændeovnen lever op til gældende standarder og lovgivning for brændeovne i forhold til miljø og sikkerhed. Nedenfor finder du information om prøvningsattester til HWAM, Rais, Wiking, Jydepejsen og Spartherm. Alle brændeovne har en prøvningsattest som altid kan findes i den medfølgende brugermanual. Har du ikke din brugermanual længere, kan prøvningsattester findes under specifikationer på det givne produkt på vores hjemmeside, eller herunder. Har du en brændeovn, som er udgået af sortimentet fra forhandleren, vil prøvningsattesten kunne findes nedenfor, eller der er henvist til forhandlerens egen oversigt. Er du i tvivl om noget, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig.


prøvningsattest til Hwam

Prøvningsattester til HWAM brændeovne

Her finder du prøvningsattester til alle HWAM brændeovne og pejseindsatse.

Aktuelle prøvningsattester kan findes under "Specifikationer" på alle vores HWAM-brændeovne. Har du en model der er udgået eller ikke findes i vores sortiment, kan du finde alle prøvningsattester herunder.

Prøvningsattesten findes i brugsvejledningen til den pågældende Hwam-model, I PDF'en findes attesten oftest på siden 15 - 20. 


Prøvningsattester til HWAM brændeovne, pejse og udgåede modeller

 


Prøvningsattester til Rais brændeovne

Her finder du prøvningsattester til alle Rais brændeovne og pejseindsatse.

Aktuelle prøvningsattester kan findes under "Specifikationer" på alle vores Rais-brændeovne. Har du en model der er udgået eller ikke findes i vores sortiment, kan du finde alle prøvningsattester herunder.

Prøvningsattesten findes på det givne produkt under "Bruger/installationsmanual".


Prøvningsattester til Rais brændeovne

Prøvningsattester til Rais pejseindsatse

Prøvningsattester til udgåede Rais-brændeovne

Prøvningsattester til udgåede Rais-pejseindsatse

prøvningsattest til rais

prøvningsattest til Wiking

Prøvningsattester til Wiking brændeovne

Her finder du prøvningsattester til alle Wiking brændeovne og pejseindsatse.

Aktuelle prøvningsattester kan findes under "Specifikationer" på alle vores Wiking-brændeovne. Har du en model der er udgået eller ikke findes i vores sortiment, kan du finde alle prøvningsattester herunder.

Komplet oversigt over Wikings prøvningsattester findes på linket nedenfor, hvor selve prøvningsattesten findes under "brugsvejledning" ved den pågældende Wiking model. Prøvningsattesten kan oftest findes omkring side 20 i brugervejleningen.


Gå til Wiking prøvningsattester

 


Prøvningsattester til Jydepejsen brændeovne

Her finder du prøvningsattester til alle brændeovne og pejseindsatse fra Jydepejsen.

Alle aktuelle prøvningsattester kan findes i den medfølgende brugermanual. Har du en model der er udgået eller ikke findes i vores sortiment, kan du finde alle prøvningsattester herunder.

Komplet oversigt over prøvningsattester fra Jydepejsen findes på linket nedenfor, hvor du blot skal klikke på den model du søger prøvningsattest på.


Gå til Jydepejsen prøvningsattester

 

prøvningsattest til jydepejsen

prøvningsattest til Spartherm

Prøvningsattester til Spartherm brændeovne

Prøvningsattester til Spartherm følger altid med i brugermanualen, som du modtager med brændeovnen.

Har du ikke længere prøveattesten, kan du kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular. Vi vil derefter sende prøvningsattesten til den givne Spartherm-brændeovn til dig hurtigst muligt. 

Husk at informere os om hvilken model det drejer sig om. Er du i tvivl, vil du kunne finde en oversigt over modeller her eller på Spartherms egen hjemmeside.

 

 


Tilbage til Pejsebibliotek