biopejse til byggeri

 

Biopejse til projekter og erhverv

Som en af Danmarks første forhandlere af biopejse, er vi eksperter når det gælder specialløsninger til restauration, hoteller eller anden form for erhverv. Vi hjælper med at finde den bedste løsning til jeres behov. Læs om vores B2B-salg af forskellige pejse her og læs om biopejse til erhverv herunder.


Hvorfor vælge en biopejs?

Biopejse har den fordel, at de må monteres stort set alle steder. Brændfaren er meget lav og der kræves ingen skorsten eller udluftning. Bioethanol er fra 95 % ethanol, hvilket vil sige, at det ikke soder eller generer i forhold til dårlig lugt.

Afhængigt af størrelsen på biopejsen, kan den fungere som et godt varme-supplement eller blot som en faktisk flot og hyggelig del af indretningen. De fleste biopejse har brændere med en kapacitet på omkring 3 - 4 kW, mens brændere i store biopejse kan give op til 6-7 kW, svarerende til en almindelig brændeovn. Du kan selv justere hvor store flammer der ønskes. På det laveste niveau kan de fleste biopejsen brænde i helt op til 8-10 afhængigt af tankstørrelsen i biopejsen. For mange interesserede er det i høj grad stemningen og atmosfæren, som biopejsene skaber, der er årsagen til valget af biopejse - med de mange indretningsmuligheder skaber biopejsene nemlig imponerende flotte udtryk i indretningen.

 biopejse til b2b projekter


 biopejse til indbygning og byggeri

Automatiske biopejse

Danske Decoflame er nogle af verdens førende, når det gælder automatisering af biopejse. De har udviklet et system, som betyder at du kan styre biopejsen via fjernbetjening eller smartphone.

Med den smarte automatiske styring, kan du sikre dig, at biopejsen ikke løber tør for bioethanol, og du kan samtidig styre niveauet på flammerne uden manuelt at skulle hen og justere på pejsen. Automatikken er et tilvalg, som kan vælges på stort set alle Decoflames biopejse. Teknologien er meget avanceret, da der sidder et varmelægme, som opvarmer bioethanolen til den begynder at dampe. Det er dampene, som brændes af, hvilket betyder, at du får en bedre udnyttelse af bioethanolen. Se udvalget af elektriske biopejse her.


Biopejse i specialmål

Ofte skal biopejsen sidde i en eksisterende mur, hvilket giver nogle udfordringer i forhold til de standardmodeller, som findes på markedet.

Det er især når det gælder gennemgående pejse, som skal passe til dybden i muren, at der kan blive nogle komplikationer. Derfor producerer vi nogle af vores modeller i ønskede specialmål. Det kan eksempelvis være vores Orlando model, som kan fås i præcis de mål du ønsker. Ønskes pejsen mindre, bliver prisen også tilsvarende billigere.

Det er ganske gratis og uforpligtende at få os til at udregne en pris. Du skal blot sende os mål og ønsker i forhold til glas, så vil vi sende dig tilbud indenfor 24 timer.

 montreal biopejse til indbygning


pejse salg b2b online og butik

Kontakt os gerne

Planlægger du at integrere pejs eller brændeovn i forestående byggeri eller renovation, er du altid velkommen til at forespørge på en god pris. Kontakt os på tlf: 97 22 55 40 eller på [email protected] Med 25 års erfaring inden for pejse og brændeovne står vi altid klar til at rådgive og vejlede. Søger du indbygningspejse lavet i specialmål, du også velkommen til at kontakte os for en løsning og et godt tilbud.

Pejseringens B2B-kunder får:

pejseringen, pejse og brændeovne, herningHurtig bestilling, og levering direkte til adressen

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSærligt gode B2B-priser

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSkræddersyet salgsmateriale og måltegninger

pejseringen, pejse og brændeovne, herningVejledning fra faguddannet personale 

pejseringen, pejse og brændeovne, herningStort sortiment med eksklusive pejse

 


Søger du biopejse til projekter og nybyggerier?

Tag os med på råd, når du skal købe en biopejs til dit projekt, så er du og din kunde sikret den bedste løsning. Vi har stor erfaring med biopejse til indbygning i specialmål og standardmål. Med gratis fragt og grundig vejledning, er du sikret en stærk samarbejdspartner hos Pejseringen. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du vælger biopejs, da det ofte vil betyde et mindre tilfredsstillende resultat i sidste ende - forhør dig gerne hos os, inden du køber en biopejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]


Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.


Tilbage til Alle biopejse


Inspiration til projekter med biopejse