Design Fire Elpejse


Design Fire Vand- og elpejse

Med en intelligent vandpejs fra Design Fire, kan du få glæde af moderne design, der kan tilpasses din bolig uden at springe budgettet.

Mystic Steamfire

Som navnet antyder, benytter Mystic Steamfire vandpejsene sig af el og vanddamp. Disse pejse skaber en utrolig illusion af brændende flammer. Vandpejsene er børne - og klimavenlige, da man kan holde hånden over flammerne uden at brænde sig. Derudover er vandpejse gode til boliger med en lav luftfugtighed. Mystic Steamfire kan derfor bidrage positivt til et sundt indeklima.

Design Fire producerer også biopejse med elektrisk styring i højeste kvalitet. Se biopejsene fra Design Fire her.

Vand- og biopejsene kan laves i specialmål, så de er tilpasset netop din bolig. Kontakt os, hvis du vil høre mere om Design Fire eller hvis du ønsker et godt tilbud på en ny pejs.

Kontakt os for et godt tilbud
Populære Deisgn Fire Elpejse online med fri fragt
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side

Mystic Steamfire vand/hybridpejse

Hvorfor skal du vælge en vand/hybrid pejs?

Hvis du har et værelse, en stue eller et større opholdsrum, som i forvejen er opvarmet med fjernvarme eller andre energikilder og derfor ikke har behov for mere varme, er en vand/hybridpejs en rigtig god løsning. Pejsen er det tætteste man kommer på rigtige flammer uden at være det. Selve pejsen kan reguleres i 3 niveauer, så du har små, mellemstore eller store ”flammer”. Jo højere flammer des større vandforbrug.

Påfyldning

Der findes på Mystic Steamfire pejsen to mulighed for påfyldning. Enten kan du via en slange suge vandet ned i beholderen. Alternativ kan du nedefra pejsen have en fast slange til at ligge, der suger vandet via en større beholder stående under pejsen. Hvis du bruger pejsen meget, anbefaler vi kraftigt at du bruger blødt vand, som enten er købt i beholdere eller via en vandrenser, der kan blødgøre vandet for dig. På den måde sikrer du, at flammerne i pejsen ikke bliver mindre, fordi at hullerne kalker til.

Restauration, virksomheder og hoteller

Mistic Steamfire er speciel velegnet til brug i restauranter, virksomheders mødelokaler eller lobbyer samt hotelværelser eller foyer. Vandpejsen er nemlig udstyret med en ekstra kraftig indmad, som holder op til 8 gange længere end konkurrerende mærker. Dermed er pejsen specielt velegnet til at være i brug hele dagen og mange timer i træk. Vi hjælper gerne med større projekter og samarbejder i dag allerede med større hotelkæder, virksomheder og barer/restauranter. Har du interesse i at høre mere om disse pejse, er du meget velkommen til kontakte os.

 

 

Viser butikker tættest på