b2b salg af pejse og brændeovne

Bliv B2B-partner hos Pejseringen.

Biopejse, gaspejse og indbygningspejse til erhverv.Hvem kan?

Alle offentlige eller private virksomheder med EAN eller CVR nummer, kan blive samarbejdspartner hos Pejseringen, herunder bl.a. bygmestre, typehusvirksomheder, arkitekter og murere. Vi har stor erfaring med B2B-samarbejde i forbindelse med nybyggeri og projekter, og er derfor rustet til at løse simple og mere komplicerede projekter.

Hvorfor B2B-samarbejde?

Som B2B-kunde får du særlige rabatsatser på både i forvejen nedsatte priser og vejledende priser. Alle lagervarer sendes samme dag ved ordreafgivelse inden kl. 15.00. Er der behov for pejse i specialmål, står vi for bestillingen. Vi har måltegninger og leverer pejse og varer gratis til din firmaadresse eller din kundes adresse og hjælper gerne med montering og vejledning.

Hvordan gør du?

Send din forespørgsel via nedenstående formular, kontakt os på mail, eller på telefon: 97 22 55 40. Det kan både være med ønsket om en fremtidig samarbejdsaftale eller blot et enkelt tilbud eller spørgsmål. Samarbejder du med os, tilbyder vi særligt gode priser, skræddersyet salgsmateriale til dine kunder, vejledning, måltegninger og montering af pejse og brændeovne.


Lad os lave et godt tilbud til din virksomhed.

Ring i dag på tlf. 97 22 55 40 eller udfyld formularen herunder.


Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.


Altid en personlig partner, når du samarbejder med Pejseringen.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 96 27 78 10

Email: [email protected]

Linnea Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 97 22 55 40

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 97 22 55 40

Email: [email protected]


Bio-, gas-, el-, og almindelige pejse til indbygning i nybyggeri og renovation.

Vi samarbejder i dag med en række husfirmaer som Huscompagniet, Eurodan, Lund Huse og mange andre. Hos os finder du et stort udvalg af eksklusive pejseindsatse i højeste kvalitet af anerkendte producenter. Vi tilbyder skarpe samarbejdspriser, står for bestilling og levering, og kan lave skræddersyet materiale til kunden med jeres logo. Er der behov for montering af pejsen, kan vi også assistere med dette, og vi leverer gerne måltegninger på alle pejsemodeller til planlægning og tegning af boligen.

  • Særligt gode B2B priser
  • Montering af pejs og skorsten
  • Nem bestilling og levering
  • Stort udvalg af pejse
  • Specialløsninger og -mål
  • Måltegninger og vejledning
  • Skræddersyet salgsmateriale med logo
  • Vejledning af vores eksperter
  • Stort udvalg af skorsten og tilbehør


Udvalgte indbygningspejse til nybyggeri

Herunder kan du finde inspiration til hvordan indbygningspejse, kan integreres i indretningen. Er det en almindelig pejs til brænde er der behov for skorsten, og her hjælper vi gerne, da vi har et stort sortiment fra Vento. Til Gaspejse er det en anderledes skorsten, som skal bruges - nemlig et aftræk - og her kan vi også hjælpe, da vi har et stort sortiment fra Metaloterm.

 


brændeovn til boligen inspirationpejse og brændeovne i boligen

brændeovn til boligen inspirationpejse og brændeovne i boligen

brændeovn til boligen inspirationpejse og brændeovne i boligen

 


pejse salg b2b online og butik

Kontakt os gerne

Planlægger du at integrere pejs eller brændeovn i forestående byggeri eller renovation, er du altid velkommen til at forespørge på en god pris. Kontakt os på tlf: 97 22 55 40 eller på [email protected] Med 25 års erfaring inden for pejse og brændeovne står vi altid klar til at rådgive og vejlede. Søger du indbygningspejse lavet i specialmål, du også velkommen til at kontakte os for en løsning og et godt tilbud.

Pejseringens B2B-kunder får:

pejseringen, pejse og brændeovne, herningHurtig bestilling, og levering direkte til adressen

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSærligt gode B2B-priser

pejseringen, pejse og brændeovne, herningSkræddersyet salgsmateriale og måltegninger

pejseringen, pejse og brændeovne, herningVejledning fra faguddannet personale 

pejseringen, pejse og brændeovne, herningStort sortiment med eksklusive pejse

 


Gaspejse til byggeri

Gaspejse er blevet et populært valg til nybyggeri, og årsagerne er flere: De flotte pejse har et eksklusivt look, de er nemme at styre og vedligeholde og har et minimum af rengøring og en stor brugervenlighed. Perfekt til den moderne indretning og bolig!

Biopejse til byggeri

Biopejsen er populære i nybyggeri, da den kan placeres over alt i boligen og fås i mange, flotte designs og størrelser. Pejsene kræver minimum rengøring og er nemme at betjene.

Brændepejse til byggeri

Traditionelle pejse tilfører boligen en ganske særlig stemning med duften af træ og det hyggelige skær fra ild og gløder. Pejsene fås i både traditionelle designs og moderne designs, og alle i høj kvalitet. Husk at vi også gerne hjælper med skorsten.

Artikler og guides til valg af indbygningspejs

Hos Pejseringen har vi et afgørende mål om, at finde de helt rette løsninger til vores kunder. Vi forhandler kun de bedste mærker fra anerkendte producenter. Vi tilbyder gode erhvervsløsninger til nybyggeri, som du kan læse mere om her. Virker det rigtige valg mere eller mindre uoverskueligt? Se vores top 20 over pejse til indbygning. Vi har desuden lavet et inspirationskatalog over både gaspejse samt biopejse, som vi anbefaler til indbygning.

Vi har samlet et overblik over nyheder hos Pejseringen lige her. Læs bl.a. om pejseindsatse fra en af vores absolutte bestsellers Spartherm lige her. Er du ude efter en pejs i specialmål, kan dette også lade sig gøre. Læs mere om mulighederne for en specialdesignet pejs lige her. Har du interesse i en biopejs, som giver god varme og der er let at betjene, kan vi anbefale, at læse mere om biopejseindsatse fra Design Fire her.

Hos Pejseringen forhandler vi udover bio- gas- og almindelige pejeindsatse desuden elpejse. Læs mere om fordelene ved en elpejs lige her Overvejer du en gaspejs, har vi samlet en række fordele ved netop gaspejse lige her.