Faber Elpejse


Faber El- og vandpejse

Eminent design, overlegen teknologi. Faber er hollandsk design og kvalitet når det er bedst! Har du ikke mulighed eller ønsket om at få en brændeovn, gaspejs eller biopejs i dit hjem, vil en vand- eller elpejs være den oplagte mulighed - fremtidens pejse er elektriske!

Faber elpejsene er lette at indstallere og kræver kun adgang til almindelig 220 V. Vi forhandler elpejse med og uden vand fra Faber Fires, og særligt vandpejsene er et populært valg til de moderne boliger. Du kan ved vandpejsene få modeller med vandtank, og modeller som kan kobles til konstant vandtilførsel. På den måde skal du ikke selv tanke vandpejsen op manuelt. Med en elpejs fra Faber Fires får du hyggen, som man kender det fra en traditionel pejs, men helt uden ægte flammer - det er en innovativ, miljøvenlig og sikker løsning i forskellige miljøer og boliger, hvor alm. pejs ikke er muligt. Faber Fires elpejsene fås både som åbne pejse og lukkede pejse - og du kan derfor finde et udtryk, som passer til din indretning og dit behov. Se udvalget online eller besøg vores showroom for at opleve nogle pejsene tæt på - kontakt os gerne for vejliedning og et godt tilbud.

Kontakt os for et godt tilbud
faber elpejse med vanddamp
Faldende orden

5 varer

pr. side
 1. Faber E-MatriX 800/500 II
  Special pris 26.675,00 DKK Normalpris 34.200,00 DKK
 2. Faber E-MatriX 800/500 RD
  Special pris 36.000,00 DKK Normalpris 39.000,00 DKK
 3. Faber Silverton Basket
  Special pris 4.995,00 DKK Normalpris 6.180,00 DKK
 4. Faber Stockbridge
  Special pris 6.500,00 DKK Normalpris 8.300,00 DKK
Faldende orden

5 varer

pr. side

Faber elpejse og vandpejse

Hollandske Faber har mange års erfaring inden for produktion af gaspejse og har den seneste årrække ført deres ekspertise over på nye spændende elpejse. Med en Faber elpejs får du flot design og høj kvalitet. Har du ikke muligheden for at få en brændeovn eller gaspejs i dit hjem, vil en vand- eller elpejs være den oplagte mulighed for en innovativ flammeillusion på miljøvenlig vis.

Faber elpejsene med vand - også kaldet hybridpejse - er lette at indstallere og kræver kun adgang til almindelig 220 V. Ved nogle af modellerne er det muligt at tilkoble elpejsen til fast vandtilførsel, mens det ved andre er en vandbeholder, som du kan påfylde manuelt. Med en Faber elpejs får du hyggen, som man kender det fra en traditionel pejs, men helt uden ægte flammer - det er en innovativ og sikker løsning i forskellige miljøer og boliger, hvor alm. pejs ikke er muligt. Da elpejsene kun benytter el og eventuelt vand er elpejse og biopejse det mest miljøvenlige valg, du kan vælge til din bolig.

Vil du opleve Faber E-Matrix serien og andre Faber elpejse?

Du kan finde det store udvalg af Faber elpejse online med videoer af en stor del af produkterne. Herunder kan du se mere om E-Matrix serien og du er altid velkommen til at besøge vores butik og showroom i Herning, hvor du kan opleve et skiftende udvalg af de flotte elpejse fra Faber. Disse innovative produkter er fremtiden inden for pejse - og det kan opleves helt tæt på hos Pejseringen.Vil du høre om en Faber elpejs passer til dit projekt?

Tag os med på råd, hvis du overvejer en elpejs til dit projekt eller nybyggeri. Så er du sikret en flot og holdbar løsning, som du kan glædes over mange år frem. Elpejse fås i mange forskellige kvaliteter, modeller og størrelser, og med flere funktioner - vi har nøje udvalgt elpejse i højeste kvalitet, så du er sikret en økonomisk og sikker drift. Vi anbefaler, at du ikke går på kompromis med kvaliteten, når du vælger elpejs, da det ofte vil betyde et mindre tilfredsstillende resultat i sidste ende - forhør dig gerne hos os, inden du køber en pejs til dit projekt.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os online

Viser butikker tættest på