Built-in burner

11.250,00 DKK
2 - 14 hverdage
Varenr
5710439405060

Decoflame Built in bioethanol burner med sikkerhedskammer

Det danske firma Decoflame har i mange år været forrest på markedet når det gælder produktudvikling og sikkerhed indenfor bioethanol pejse. Deres produkter bliver lavet i de bedste materialer, samlet, støbt og udviklet på deres fabrik i Nørresundby. 

Built in burneren findes i flere forskellige mål. 500, 600, 700, 800 og 900 cm længde. Bioburneren her er med er med et sikkerhedkammer, som betyder at du kan lade biobrænderen stå direkte på noget ikke brændbart materiale. Du kan også vælge at nedsætte brænderen i mursten eller beton. Safty chamber sikrer at burneren får den mængde luft, der skal til for at køle den ned.

Burner Basic FT
Decoflame har også produceret en automatisk løsning, hvor du via fjernbetjening eller App kan justerer din biopejs. Du kan tænde op, se hvor meget brændstof der er tilbage, regulere i to trin og slukke pejsen igen.

Forespørgsel eller tilbud
Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):Fra 2,4 ved minimum
Kapacitet:Fra 4,2
Ca. Brændtid:Op til 10 timer 
Vægt:Fra 12 kg
Materiale:Aluminium og stål
  

Mål eksklusiv ramme:

 
Højde:7,95 cm
Bredde:54,25-94,25 cm
Dybde:12,5 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:Built-in burner
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Built-in burner