Decoflame Montreal Clear basic

66.605,00 DKK
3 - 5 uger
Varenr
5710439531017_M

Decoflame Clear manuel biopejs

Den gennemgående ClearlTM biopejs er en verdensnyhed indenfor biopejse. Pejsen bruges nemlig i en ydrevæg, så du kan få lyset udefra om dagen og hyggen om aftenen. Må den måde, kan du også sidde på din terresse og nyde ilden fra pejsen. Decoflame Clear leveres altså med en thermorude, så du ikke opnår lavere temperatur i huset. Biopejsen er nemlig omfattet af bygningsreglementets krav vedr. energiforbrug BR18 kap 11, 258.

Decoflame Clear tunnelbiopejs kan som standard fås i 3 størrelser, men kan også tilpasses dit behov. Det kan være, at du ønsker den 15 cm højere, 50 cm længere eller 5 cm mindre i dybden. Alt kan lade sig gøre.

Fordelen ved Montreal biopejsen er, at den ikke kræver nogen skorsten og samtidig ikke sviner, da bioethanol er næsten 100 % rent. Derfor kan du trygt tænde op uden at være urolig for lugt og partikelgener. Pejsen er utrolig nem at montere, og kræver kun at du enten har et hul eller får lavet et hul, så biopejsen kan være der. Der medfølger en monteringsvejledning, så din lokale tømrer eller murer, nemt kan montere den.

Automatisk brænder

Brænderen i Clear biopejsen er en Basic brænder, som har samme egenskab som e-Ribbon fire brænderen, der er Decoflames mest avancerede. Burneren er udviklet til at forbrænde dampene via mange små huller ved siden af hinanden. Det giver et mere jævnt og mere besparende flammebillede. Automatiske brændere adskiller sig fra de manuelle ved at være mere økonomiske, nemmere at kontrollere og nemmere at betjene. Samtidig vil du næsten ikke opleve lugten fra bioethanolen, da den automatisk burner forbrænder dampene og ikke selve ethanolen. 

På Basic udgaven får du hele 6 flammeniveauer, fjernbetjening, timer/sleepfunktion og bluetooth/app funktion til din smartphone. 

Forespørgsel eller tilbud

Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):Afhængig af burner type
Kapacitet:Afhængig af burner type
Ca. Brændtid:Afhængig af burner type
Vægt:-
Materiale:8 mm powder-coated aluminium
  

Mål:

 
Højde:400 mm (eller efter ønske)
Bredde:800 - 1200 mm (eller efter ønske)
Dybde:300 mm (eller efter ønske)


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame Montreal Clear basic
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame Montreal Clear basic
Viser butikker tættest på