pejseringen er e-mærket
pejseringen har fri fragt
pejseringen har prisgaranti
pejseringen er e-mærket

Pilleovne fra Thermorossi

Hos Pejseringen forhandler vi et stort udvalg at Pilleovne fra Thermorossi, fordi de er blandt de bedste producenter af pilleovne og pillekedler, som kan programmeres alle ugens dage.

Med mulighed for SMS tjeneste og fjernbetjening, er denne type brændeovn både flot, funktionel og brugervenlig. Opvarm 100m2 for under kr. 4000,- om året. Vi lægger vægt på kvalitet og funktionalitet til markedets bedste priser. Vi tilbyder desuden levering/montering samt serviceordning.

Med en pillovn kan du spare op til 70% på din varmeudgift, mens den bidrager til et bedre indeklima, hvor fugt i huset mindskes markant Du kan læse mere om fordelene ved en pilleovn nederst på denne side. Thermorossi har udviklet en beregner, så du hurtigt kan få et overblik over, besparelsen ved at vælge en pilleovn. Beregn Besparelse

Kontakt os for et godt tilbud
pilleovne fra Thermorossi i høj kvalitet

Pilleovne

Faldende orden

Varer 1-25 af 29

Side
pr. side
 1. Salus iT500 Termostat
  1.795,00 DKK
 2. Thermorossi 5000 Easy
  23.995,00 DKK
 3. Thermorossi 7000 Easy
  32.595,00 DKK
 4. Thermorossi Aromia Hydro
  31.995,00 DKK
 5. Thermorossi Bella Vista
  34.995,00 DKK
 6. Thermorossi Ciao Bianco
  21.995,00 DKK
 7. NYHED
 8. Thermorossi Cuba 10
  35.995,00 DKK
 9. Thermorossi Cuba 12
  36.995,00 DKK
 10. Thermorossi Dorica Classic
  26.495,00 DKK
 11. Thermorossi Dorica Hydro
  31.995,00 DKK
 12. Thermorossi Dorica Plus
  28.995,00 DKK
 13. Thermorossi Insert 490
  32.995,00 DKK
 14. Thermorossi Kokkola Plus
  22.995,00 DKK
 15. Thermorossi Mon Amour
  16.995,00 DKK
 16. Thermorossi Mood Plus
  21.995,00 DKK
 17. Thermorossi Pop 8 Hvid
  22.995,00 DKK
 18. Thermorossi Pop 8 Sort
  22.995,00 DKK
 19. NYHED
  Thermorossi Pop Star 10 Hvid
  27.995,00 DKK
 20. NYHED
  Thermorossi Pop Star 10 Sort
  27.995,00 DKK
 21. NYHED
  Thermorossi Pop Star 6 Hvid
  27.995,00 DKK
Faldende orden

Varer 1-25 af 29

Side
pr. side

Hvorfor vælge en pilleovn?

Fordi miljøet og din pengepung vil takke dig!

Moderne pilleovne er en både økonomisk og miljømæssigt god varmekilde i hjemmet. Med pilleovnene kan du spare helt op til 50 – 70% på dit varmeforbrug, og vælger du en moderne pilleovn i høj kvalitet sikrer du en miljøvenlig forbrænding med CO2-neutral fyring og minimal partikeludledning. Læs mere om pilleovne herunder.

Pilleovne adskiller sig fra brændeovne ved at fyringen sker med træpiller i stedet for brændestykker. Træpillerne fyldes i et rum i pilleovnen, og kan påfyldes løbende, oftest også mens pilleovnen er tændt. En af pilleovnens helt store styrker er muligheden for at regulere varmen præcist som det ønskes samt at ovnen sikrer en jævn temperatur, da den selv doserer træpillerne efter behov. Den automatiske dosering skaber et jævnt varmeniveau, der er en fordel både i forhold til en effektiv og energivenlig forbrænding og for et sundt indeklima uden store udsving i temperaturer. I dag fås pilleovne i flotte, moderne designs, hvor der er flot kig til flammerne. Du behøver derfor ikke gennem pilleovnen væk i bryggerset - pilleovnen kan indgå som del af indretningen på funktionel og flot vis, ligesom en brændeovn kan. Har du spørgsmål om nogle af pilleovnene her på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os - så vejleder vi gerne. 

De bedste pilleovne på markedet

De bedste moderne pilleovne opvarmer røgen til omkring 900 grader, hvilket afbrænder de røggasser og partikler, som ellers ville blive udledt gennem skorstenen. Dette gør pilleovnen til en både CO2-neutral og miljøvenlig varmekilde. Virkningsgraden for Thermorossis pilleovne ligger på hele 85 – 92 %, hvilket betyder at næsten al energien fra fyringen bliver udnyttet. Du får derfor en højeffektiv varmekilde, hvor energien fra brændslet udnyttes optimalt, men på miljøvenlig vis. Thermorossis pilleovne kan endda programmeres til at køre på bestemte tidspunkter i løbet af ugen, så forbruget styres automatisk. Dette bidrager til at skabe en effektiv og jævn forbrænding og brug af pilleovnen, som er tilpasset familiens behov.


Pilleovne med høj brugervenlighed

Thermorossi pilleovne er ideelle til boliger, hvor ovnen skal bruges som en primær varmekilde. Det er nemlig bl.a. muligt at indstille pilleovnen, så den kører på valgte tidspunkter på ugen. Du skal derfor bare sørge for at fylde piller på i løbet af ugen, så klarer pilleovnen resten. Da de moderne pilleovne fås i flotte designs, kan de sagtens bruges som del af boligens indretning - der er ingen grund til at gemme den flotte pilleovn væk i bryggerset. 

Pilleovn med vandtank - hydro pilleovne

Muligheden for jævn og konstant forbrænding gør pilleovnene oplagte til opvarmning af mere end blot boligens rum. Derfor er det muligt at tilkoble nogle pilleovne til vandtank, så ovnen kan forsyne boligen med varmt vand og opvarme radiatorer og på den måde udnytte varmen fra ovnen helt optimalt. Dette kan være en stor fordel i sommerhuse, hvor behovet for varmt vand og varme kan klares med pilleovnen, som desuden spreder en hyggelig stemning, vi kender fra de traditionelle brændeovne. Thermorossi Aromia Hydro og Thermorossi Dorica Hydro er to populære hydro pilleovne som kan forsyne boligen med varmt vand.

Thermorossi pilleovne med automatik

Thermorossi er en af markedets bedste producenter med mange års erfaring og en innovativ tilgang til pilleovne. Pilleovnene kan programmeres til en ugentlig drift, hvor der sikres en jævn temperatur, og det er desuden muligt at tilknytte et app-styret termometer, så pilleovnen nemt kan styres via wifi – også når du ikke er hjemme. Thermorossi-ovnenes teknologi og design har en lang række egenskaber, hvoraf flere er patenterede løsninger, bl.a.; fjernbetjening, programmering, varmeflytning, 5-trins temperatur-kontrol, konvektionsblæser, sikkerhedstermostat, nem rengøring, vandtank, rum termostat og speciel brænder.


 Pilleovn i stedet for brændeovn

Overvejer du en pilleovn i stedet for en brændeovn, vil det ofte skyldes at pilleovnen skal være en primær eller vigtig sekundær varmekilde. Da pilleovne i dag fås i flotte designs med godt kig til flammerne, er det i dag muligt at erstatte en brændeovn med pilleovn, for en mere effektiv og oftere også mere miljøvenlig fyring i boligen. Står du med beslutningen om det er en pilleovn eller brændeovn, du skal vælge, kan du overveje hvilken brugervenlighed, du ønsker, og hvilken type fyring du har behov for. Pilleovne gør det muligt at skemalægge fyringen, så boligen altid har den rette temperatur.

Dette kan være en stor fordel i sommerhuset i de kølige efterårsmåneder, da du kan starte pilleovnen på afstand med app-styringen. ;Vælger du en pilleovn til dit sommerhus, skal du nemlig blot sørge for at påfylde træpiller, når du forlader sommerhuset. Næste gang du ankommer til sommerhuset, kan du så inden ankomst tænde pilleovnen nemt og hurtigt via app-styring. Kontakt os gerne, hvis du vil høre om mulighederne for app-styring og pilleovne til din bolig.


Skal vi finde en pilleovn til dig?

Vi er eksperter i at finde den rette pejseløsning til vores kunders behov. Tag os med på råd, når du bygger nyt eller søger en pilleovn til et projekt i din bolig eller dit sommerhus. Vi vejleder gerne og kan lave et godt samlet tilbud på pilleovn, aftræk/skorsten og tilbehør. Kontakt os online for spørgsmål eller et godt tilbud i dag.

Kurt Pejseringen

Medarbejder: Kurt Jensen

Direktør

Telefon: 93 39 35 10

Email: [email protected]

Jesper Pejseringen

Medarbejder: Jesper Madsen

Salgsassistent

Telefon: 93 39 35 12

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Medarbejder: Christoffer Jensen

Partner: Ansvarlig for biopejse

Telefon: 93 39 35 19

Email: [email protected]

 

Kontakt os for et godt tilbud

Viser butikker tættest på