Xaralyn Elpejse

Innovativ teknologi i moderne, stilrent designs - med Xaralyn elpejsene kan du vælge mellem elpejse med eller uden vanddamp og med smarte, innovative teknologier, når du skal finde en elpejs til din bolig.

Vælger du en Xaralyn elpejs med vanddamp får du et spændende og autentisk flammebillede, som understreges af smukt LED-lys eller halogenlys og lyseffekter, der skaber indtrykket af en glødende bund. Disse vandpejse fra Xaralyn fås til indbygning, til vægophæng og til placering direkte på gulvet. Eftersom der ingen ægte flammer er, er en elpejs oplagt til boliger og rum, hvor en traditionel pejs ikke er muligt.

Vælger du en Xaralyn elpejs uden vanddamp, er det i stedet en smart LED-effekt, der skaber flammebilledet. Her fås en type med en bagskærm, hvorpå 'flammerne' danser, eller en type med bevægelige LED-elementer, hvor LED-lyset fanges af bevægelige, tynde strimler, som skaber illusionen af levende ild. Ved disse modeller får du også en smart glødende effekt af lys nederst i pejsen, og her findes også flotte modeller, som kan bruges til indbygning.

Kontakt os for et godt tilbud
Populære Xaralyn elpejse online med fri fragt
Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side
  1. Xaralyn Varese - væghængt elpejs
    Normalpris 2.495,00 kr. Special pris 2.295,00 kr.
Faldende orden

Varer 26-27 af 27

Side
pr. side

stort udvalg af xaralyn hos pejseringen

Xaralyn - hollandsk oprindelse i stærk kvalitet

Xaralyn er et mærke af elpejse der ikke bruger traditionel brændsel eller gas. De kører udelukkende på den strøm der er i stikkontakten. Wilfred Kos er grundlæggeren af Xaralyn, der før hed Ruby Fires, men i 2018 skiftede brandet navn til Xaralyn - opkaldt efter Wilfreds datter, for at markere starten på en ny æra, da man i Holland vil udfase opvarmning ved hjælp af gas. I mere end 20 år har Ruby Fires været kendt for producering af pejse med bioethanol og pejse med vanddamp, og vil fortsætte mange år endnu, men i stedet under navnet Xaralyn.


altid fri fragt af xaralyn

Hvor kan jeg placere en elpejs?

Efterhånden som vi har fået øjnene op for mere miljørigtige alternativer, har bio- og elpejse fundet vej ind i flere og flere hjem og interessen er hele tiden stigende, og med god grund. Mange der i dag har et ønske om traditionel pejs, men af forskellige årsager ikke kan have det i deres bolig, dropper igen drømmen om en pejs. Dette behøver ikke længere være en hindring for at skabe pejsehyggen i sit hjem, da du med en elpejs kun skal tænke over én ting: Hvor vil jeg have min nye elpejs? En elpejs kan nemlig placeres lige der hvor det passer dig - så længe der er en stikkontakt tilgængelig, hvis det er en vandpejs eller LED pejs. En bioethanol pejs kan placeres hvor som helst og giver en virkelig god varme. Xaralyn eksporterer deres pejse over hele verden og deres bioethanol brændere anses som at være markedets sikreste.

Hvilken elpejs skal jeg vælge?

De mange varianter af elpejse, behøver slet ikke være svært at finde rundt i. Der er masser af muligheder for at finde noget udelukkende til dekoration for at skabe en hyggelig atmosfære, men også muligt at finde en elpejs der giver varme samtidig. Du kan faktisk få det lige som du vil have det. En vandpejs kan placeres alle steder - uden du skal tænke på brandfaren, da der ikke er rigtige flammer. Så længe den kan tilsluttes en stikkontakt, og du har vand i hanen, så er den køreklar!

Vandpejse

En vandpejs er som regel uden varme, men der findes modeller med en blæser i, som kan opvarme mindre rum. En vandpejs skaber sine flammer ved hjælp af en blanding af lyset fra halogen pærer og damp der kommer op fra bunden. Til sammen skaber de en flot illusion af flammer og røg der er super hyggelig at kigge på og giver en god stemning. Fordelen ved vandpejse, er også at dekorationen er fast og bliver ikke varm, så er der småbørn i huset, er der ingen grund til at være nervøs, skulle de blive lidt for nysgerrige. Vandpejse kan bruges på mange måder i indretningen og kan bruges til at fylde en ældre pejs ud, der ikke længere er i brug.


xaralyn elpejse hos pejseringen

 

LEDpejse

En LED pejs fås i mange forskellige varianter, så der burde være rig mulighed for at finde en der passer til din stil og dit hjem. Ligesom vandpejsen, skal LED pejsen kun bruge adgang til en stikkontakt for at fungere. LED pejse er som regel udstyret med en varmeblæser der giver god varme til mindre rum, men der findes også modeller udelukkende til dekoration. LED pejse kan både være væghængte, fritstående eller til indbygning - enten i en gammel pejs, eller ind i væggen. Flere er begyndt at lave indbygning til en LED pejs når de renoverer og bygger nyt, og det er en trend der bliver mere og mere populær fremadrettet, da du kan få pejsehyggen ind i hjemmet, uden at tænke på skorsten, brændsel, gas og alt det der ellers følger med en traditionel pejs, ej at forglemme den fordel det er for miljøet. De fleste LED pejse kommer med en fjernbetjening så du nemt og bekvemt kan indstille både flammer og varme intensitet. Nogle modeller er så avancerede at de også kan styres via en App eller tilsluttes hjemmets smartenhed. Flammernes design varierer også fra model til model. Nogle har flotte dansende flammer der ser utrolig realistiske ud og andre har en mere glødende effekt, så der er LED pejse til enhver smag.


Xaralyn - populære modeller

Xaralyns udvalg af elpejse er efterhånden blevet til en del, og der er mange modeller at forelske sig i. En populær model er den væghængte Lucca der super nemt kan hænges op på væggen - uden det kræver håndværker snilde. Lucca kan lynhurtigt installeres, tilsluttes en stikkontakt, vand på tanken og så er den klar. Er du mere til LED, er Castello en virkelig lækker model der er har realistiske flammer med 3D effekt og er god som en ekstra varmeenhed til de ekstra kolde dage, men kan også bruges uden varme så du stadig kan nyde den dekorative effekt.

 


Kontakt os for råd og vejledning

Du har altid mulighed for at kontakte os, for at få råd og vejledning til hvilken type elpejs der passer til dit behov.

Kurt Pejseringen

Partner: Kurt Jensen

Telefon: 96 27 78 10

Email: [email protected]

Mike Pejseringen

Salgsassistent: Mike Ib Andersen

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

Christoffer Pejseringen

Direktør: Christoffer Jensen

Ansvarlig for biopejse 

Telefon: 97 22 20 88

Email: [email protected]

 

Kontakt os for et godt tilbud

 

 

Viser butikker tættest på