Decoflame ​New York Tower

15.750,00 DKK
2 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
5710439130029

Decoflame New York Tower biopejs

New York serien er den mest populære af alle væghængte biopejse fra Decoflame. Pejsen fås i forskellige finishes, som giver det perfekte look i enhver indretning. New York Tower er den mindste model i denne serie af vægmonterede Decoflame pejse, hvor den blot måler 60 cm i bredden. Med sin vertikale form og mindre brænderstørrelse, er New York Tower velegnet til pladsreducerede steder, såsom køkkener, badeværelser eller ophæng på søjler. 

New York Tower er utrolig nem at hænge op via et enkelt beslag - det tager ikke mere end få minutter. Pejsen vejer 18,6, så det er vigtigt den bliver monteret på en holdbar væg.  

Decoflame New York Tower har en fin varmeeffekt på op mod 4,4 kW, hvilket varmer ganske godt.

Bioethanolpejsen er som udgangspunkt en vægmodel, da den har en dybde på kun 15 cm. Du kan tilkøbe et indbygningsmodel, så biopejsen kan bygges ind i væggen. Du kan til begge disse typer vælge en glasskærm på fronten, som gør at flammerne får et helt andet spil i ruden. Da bioethanol har et minimum af sod, vil du ikke opleve ikke at kunne se flammerne. Glasset kan vaskes med helt almindelig vand og sæbe. 

New York Tower er udstyret med en patenteret manuel brænder, hvor flammeintensiteten reguleres trinløst,  så du får præcis de flammer du ønsker. Jo lavere flammer des længere brændtid. Decoflame har talrige sikkerhedsgodkendelser for at sikre, at du har et sikkert produkt at bruge. Som de eneste tester Decoflame derfor alle biopejse inden de afgår fra fabrikken.

Forespørgsel efter tilbud
Dimensionerne for vægudskæringen til New York-indbygningsserien, kan fås ved nærmere forespørgsel. Du er velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud - Kontakt os her

 

Teknisk data

 
Effekt (kW):2,2 - 4,4
Kapacitet:2,4 liter
Ca. Brændtid:Op mod 8 timer
Vægt:18,6 kg
Primært Materiale:Ståel
Finish:børstet stål, poleret stål, rust-look, messing, sort eller hvid
  

Mål

 
Højde:80 cm
Bredde:60 cm
Dybde:15 cm
Download manual


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame ​New York Tower
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame ​New York Tower

Populære Decoflame biopejse

  1. Decoflame Montreal Åben
    27.300,00 DKK
  2. Decoflame Montreal 3-sidet
    27.300,00 DKK
  3. Built-in burner LIP
    11.250,00 DKK
Viser butikker tættest på