Faber E-MatriX 800/500 RD

Special pris 29.995,00 DKK Normalpris 36.000,00 DKK
5 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
E-MATRIX 800/500 RD

Faber E-MatriX 800/500 RD elpejs til indbygning

Hybridpejs til indbygning fra Faber smart teknologi der på flot vis imiterer levende flammer - et perfekt alternativ til en ægte pejs.

Skab autentisk pejsehygge og atmosfære med denne stilfulde og flotte E-MatriX 800/500 RD indbygnings-elpejs. E-MatriX 800/500 RD er en hybridpejs/elpejs, som bruger vand, strøm og LED-lys til at skabe den perfekte illusion af pejseild - på miljøvenlig og smuk vis. Den hollandske pejsevirksomhed Faber har udviklet den smarte teknologi Opti-Myst, så vandet på flot vis stiger op fra pejsens bund, som levende flammer.

Navnet "RD" henviser til designet af pejsen, der er skabt som en "room divider" - altså en rumdeler. Pejsens aflange form gør den oplagt til placering i skillevægge, hvor det flotte syn kan nydes fra begge sider.

E-MatriX: Pejsehygge helt uden skorsten

E-MatriX elpejse er et oplagt valg til den moderne bolig, hvor der ikke er behov for pejsevarme på grund af gulvvarme og optimal boligisolering. Elpejsen har ingen forbrænding, hvilket betyder at du slipper for skorsten eller aftræk. E-MatriX er derfor let at installere og der kan tændes for hyggen med et enkelt tryk. Den smukke flammeeffekt og det autentiske imiterede brænde spreder en hyggelig stemning omkring pejsen.

E-MatriX hjørneelpejsen skaber illusion af ild bag det lukkede glas. At de levende flammeeffekter er bag glas understreger det naturtro udtryk af ægte ild. Pejsen leveres med fjernbetjening og brændedekoration i form af keramisk træ. Denne type pejs er et oplagt valg, hvis du ønsker hyggen ved en pejs, men gerne vil undgå skorsten, ægte ild og ikke har behov for varme.

Hollandske Faber er førende inden for området med de såkaldte hybridpejse (også kaldet vandpejse eller elpejse), hvor vanddamp skaber den fine flammeeffekt. Se hele udvalget af Faber Elpejse her.

Keramisk dekorationstræ

E-MatriX 800/500 RD kommer som standard med brændesættet med de mange små stykker træ (se miljøbillederne ovenfor). Ønsker du i stedet større stykker keramisk træ, kan du tilvælge et brændesæt med to store stykker brænde.

Varmelegeme - sekundær varme i mindre rum

Ønsker du lidt varme fra din E-MatriX elpejs, kan du tilkøbe et varmelegeme til din elpejs. Varmelegemet fungerer på samme måde som en varmeblæser, hvor varmen sendes ned langs glasset og ud i rummet. Varmen kan styres fra fjernbetjeningen, og der er trinløs justering, så du kan justere efter behov. Varmelegemet har en kapacitet på op til 1600 Watt, som kan give en behagelig sekundær varme i rum på op til 30 m2.

Montering af E-MatriX elpejsen

E-MatriX seriens elpejse har kun behov for strøm og vand, for at fungere. Disse modeller kræver en vandtilførsel, og du slipper derfor for at opfylde en vandtank, da det sker automatisk via vandtilkoblingen.

Vi anbefaler at du tilkøber et kalkfilter, hvis du bor i et område med meget hårdt vand. Kontakt os gerne, for at høre mere.

Vandpumpe til vandtank 

Til alle e-Matrix pejse fra Faber, kan du tilkøbe en vandpumpe, som placeres ved siden af vandpejsen. På den måde, kan du placere en større vandtank på X-antal liter ved siden af pejsen. Du kan nu via pumpen få pumpet vand direkte ind i pejsen og behøver derfor ikke fast vandtilførsel. Pumpen er super nem at installere og kan gøres af dig selv. Vigtigt at tanken placeres over pumpen, da vandpumpen ikke kan suge vand, men kun kan pumpe vand videre ind i pejsen.

Teknisk data

 
Designer:Faber
Type:3-Sidet
System:Opti-myst
Lysmodul:LED
Lydmodul:Ja
Dekoration:Logs/Keramisk træ
Forbrug max:250 Watt
Fjernbetjening:Ja
Bluetooth:Ja
Fast vandtilførsel:Ja
  

Mål

 
Højde:500 mm
Bredde:448,5 mm
Dybde:822 mm
  
Monteringsvejledning 


Write Your Own Review
Du anmelder:Faber E-MatriX 800/500 RD
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Faber E-MatriX 800/500 RD
Viser butikker tættest på