ignoRa Bellina 60 cm åben

18.495,00 DKK
2- 3 måneder Forventet levering:
Varenr
402099061

ignoRa Bellina indbygningsbiopejs gennemgående

Biopejs fra danske ignoRa i 60 cm bredde - kan også laves i specialmål.

Eksklusive biopejse i højeste kvalitet fra det danske firma ignoRa. Biopejsen ses her i standard mål, men kan efter ønske laves, så den passer præcis til dit hjem. Det vil sige, at den med fordel kan udfylde eksisterende pejseindsatse, eller installeres i en ny mur/væg. 

I pejsen sidder en 35 cm ignoRa biobrænder, som er 100 % sikkerhedstestet og godkendt i alle europæiske lande. Brænderen har en kapacitet på 2 liter og kan brænde 4-7 timer afhængigt af, hvor højt den er "skruet op". Du kan nemlig nemt styre, hvor stor effekt brænderen skal give, ved at skubbe pladen i brænderen frem eller tilbage. 

Valgmuligheder

Bellina biopejsen er som standard med enten 3 eller 5 cm kant og kan fås i enten rustfri stål eller sort. 

Du skal desuden tage stilling til, om du ønsker at der skal glasramme eller glasfront på biopejsen. Vi anbefaler helt klart at vælge glasramme eller -front, da biopejsen på den måde får en roligere flamme, samtidig med, at du forbruger mindre bioethanol. En glasramme giver et genskin fra flammerne, hvilket får biopejsen til at fremstå mere eksklusiv. Du kan vælge enten glasramme 15 cm på begge sider, eller 1 x fuldt glas og 1 x glasramme 15 cm.  I dag monteres glasset på indersiden af biopejsen og ikke udenpå, som det ses på nogle miljøfotos. 

Montering af biopejsen

Det kræver hverken skorsten eller udluftning, når du monterer en biopejs. ignoRa Bellina modellerne må sættes direkte ind i en ikke-brændbar væg, hvorefter der må fuges rundt i kanten. Hullet kan laves af en lokal murer eller tømrer, hvorefter biopejsen blot skubbes ind, og brændkammeret sænkes ned sammen med sikkerhedskammeret. Der kræves ingen godkendelser af installationen, hvilket også betyder at du selv kan foretage den. Har du spørgsmål til installationen af din biopejs, er du velkommen til at kontakte os.  Bellina biopejsen skiller sig ud fra lignende modeller ved kun at være 20 cm i dybden. Den kan gå helt ned til 17 cm i dybden, hvis det ønskes. 

Teknisk data

 
Effekt (kW):

2,5 - 3 kW/t

Kapacitet: 2 liter
Ca. Brændtid: 4 - 7 timer
Vægt: Afhængig af størrelse
Materiale: Stål i rustfri eller sort thermolak
   

Mål på biopejsen:

 
Højde: 53 cm (eller efter ønske)
Bredde: 60 cm (eller efter ønske)
Dybde: 20 cm (kan gå ned til 17 cm)
Ramme mål standard: 3 eller 5 cm (eller efter ønske)


Write Your Own Review
Du anmelder:ignoRa Bellina 60 cm åben
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ignoRa Bellina 60 cm åben

Populære IgnoRa biopejse

 1. ignoRa Marco
  10.995,00 DKK
 2. ignoRa Santi 120 cm biopejs
  24.995,00 DKK
 3. ignoRa Santi 60 cm åben
  16.995,00 DKK
 4. ignoRa Emilia
  10.495,00 DKK
Viser butikker tættest på