ignoRa Medius

14.995,00 DKK
2 - 14 hverdage Forventet levering:
Varenr
10001-3

ignoRa Medius biopejs

Carbo er en lille fin biopejs til dig, der sætter pris på kvalitet og design. Biopejsen er designet i ren rustfri stål, som er med til at give pejsen et eksklusivt look.

Indbygning

Hvis du vælger, at du vil have din Medius biopejs indbygget, kan du bestille biopejsen for sig selv, hvis pejsen skal være gennemgående, hvor den kan ses gennem en mur. Da Medius biopejsen er lavet i en meget fin finish, behøver den ikke passe 100 % ind i muren, men kan godt stikke et par cm ud. Hvis du vil have pejsen indbygget, men vil have at den kun skal ses fra én side, skal du tilkøbe en bagside. Skal pejsen være lukket, kan du tilkøbe glasfront.

Til væggen

Skal Medius biopejsen hænge på væggen, skal du blot vælge en bagplade. Her medfølger beslag, så den kan hænges direkte op. Bagpladen er varmebestandig, så pejsen kan hænge på brændbar væg. Her kan du også vælge, om du ønsker at pejsen skal være lukket med en glasfront. 

Gulvmodel

Medius kan uden noget tilbehør stå direkte på gulvet. Du har dog her flere forskellige muligheder for tilbehør. Skal biopejsen eksempelvis stå op ad en væg, kan du tilkøbe en bagside. Hvis Medius biopejsen skal bruges som rumdeler, kan det være en fordel at tilkøbe glassider til den. Det kan anbefles at tilkøbe en sokkel, hvis biopejsen skal stå på gulvet, så den ikke kommer for langt ned. Soklen er som standard sort, men kan for en merpris fås i flere farver. Mål på sokkel er H10 x B100 x D40 cm.

Brænderen i biopejsen er ignoRas kvalitets burner box, hvor du kan justere flammen efter behov. Jo mindre flamme des længere brændtid. Brænderen er designet i 3 mm rustfri stål med en kapacitet på hele 2 liter. Det giver en samlet brændtid på mellem 4-7 timer alt efter hvor åbent brænderen står.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan brænderen i biopejsen er udformet. ignoRas burner box giver en renere, større og pænere flamme, samt en længere brændtid pr. liter bioethanol i forhold til konkurrende mærker.  
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):

2,5 - 3 kW/t

Kapacitet: 2 liter
Ca. Brændtid: 5 - 7 timer
Vægt standard: 35
Designer: Markus Grip
Materiale: Rustfri stål
   

Mål

 
Højde: 60 cm
Bredde: 80 cm
Dybde: 20 cm

 


 

sp;

Write Your Own Review
Du anmelder:ignoRa Medius
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:ignoRa Medius

Populære IgnoRa biopejse

 1. ignoRa Marco
  10.995,00 DKK
 2. ignoRa Santi 120 cm biopejs
  24.995,00 DKK
 3. ignoRa Santi 60 cm åben
  16.995,00 DKK
 4. ignoRa Emilia
  10.495,00 DKK
Viser butikker tættest på