Decoflame Montreal Basic Åben

52.050,00 DKK
3 - 5 uger Forventet levering:
Varenr
5710439421059

Decoflame Montreal Basic - Gennemgående model

Biopejsen er designet og produceret i Danmark af det danske biopejsfirma Decoflame. Montreal biopejsen er med automatisk brænder, som via sensorer i brændkamret sikrer dig en utrolig høj sikkerhed i selve forbrændeingen. 

Decoflame Montreal Basic er en standard model, som kan købes i tre forskellige størrelser. Størrelsen passer nemlig til de mål de 3 standard brændere har. Alle størrelserne kan for en beskeden merpris tilpasses, hvis du ønsker biopejsen højere, dybere, smallere eller længere. 

Den gennemgående biopejs er sammen med vores 3-sidet biopejs vores mest solgte. Du kan på den gennemgående biopejs vælge om du ønsker to lave glasrammer eller én lav og én fuldside. Det er ikke muligt med to høje sider, da biopejsen skal kunne få luft og samtidig komme af med varmen. 

Automatisk brænder

Brænderen i Montreal er en Basic brænder, som har samme egenskab som e-Ribbon fire brænderen, der er Decoflames mest avancerede. Burneren er udviklet til at forbrænde dampene via mange små huller ved siden af hinanden. Det giver et mere jævnt og mere besparende flammebillede. Automatiske brændere adskiller sig fra de manuelle ved at være mere økonomiske, nemmere at kontrollere og nemmere at betjene. Samtidig vil du næsten ikke opleve lugten fra bioethanolen, da den automatisk burner forbrænder dampene og ikke selve ethanolen. 

På Basic udgaven får du hele 6 flammeniveauer, fjernbetjening, timer/sleepfunktion og bluetooth/app funktion til din smartphone. 

Montering af Montreal Basic

Fordelen ved Montreal biopejsen er, at den ikke kræver nogen skorsten og samtidig ikke sviner, da bioethanol er næsten 100 % rent. Derfor kan du trygt tænde op uden at være urolig for lugt og partikelgener. Pejsen er utrolig nem at montere, og kræver kun at du enten har et hul eller får lavet et hul, så biopejsen kan være der. Der medfølger en monteringsvejledning, så din lokale tømrer eller murer, nemt kan montere den. Det er vigtigt at være opmærksom på, at biopejsen ikke kan holde muren eller træet over pejsen. Fundamentet skal derfor stå således, at der ikke ligger vægt ovenpå pejsen.

Forespørgsel eller tilbud

Hvad enten du er privat, restauration eller andet erhverv, er du velkommen til at sende os en forespørgsel omkring specifikationer eller et uforpligtende tilbud. Alle mål og farver kan lade sig gøre. Kontakt os her
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):Afhængig af burner type
Kapacitet:Afhængig af burner type
Ca. Brændtid:Afhængig af burner type
Vægt:19,5 - 22 - 26 kg
Materiale:8 mm powder-coated aluminium
  

Mål:

 
Højde:400 mm (eller efter ønske)
Bredde:800-1200 mm (eller efter ønske)
Dybde:300 mm (eller efter ønske)
Glashøjde:11 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:Decoflame Montreal Basic Åben
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Decoflame Montreal Basic Åben

Populære Decoflame biopejse

  1. Decoflame Montreal Åben
    27.300,00 DKK
  2. Decoflame Montreal 3-sidet
    27.300,00 DKK
  3. Built-in burner LIP
    11.250,00 DKK
Viser butikker tættest på