Planika Gustav Commerce

Planika Gustav Commerce

Planika Jar Commerce

Planika Jar Commerce

Planika Faro Commerce

4.995,00 DKK Normalpris 6.185,00 DKK
1 - 10 hverdage
Varenr
4

Planika Faro Commerce udendørs biopejs

Med Planikas Faro Commerce biopejs kan du tage hyggen med ind i stuen, ud på terrassen eller ind i soveværelset. Faro gulvbiopejsen er 126,3 cm i højden og måler 52 cm i diameter. Du kan påfylde hele 3 liter bioethanol, som giver en brændtid på mellem 6-10 timer alt efter forholdende rundt omkring biopejsen. 

Faro Commerce biopejsen er lavet i et meget kraftigt plastmateriale, som tåler alle udendørs forhold. Inde i biopejsen sidder Planikas patenterede burner, som er en af markedets sikreste. Du kan nemlig vælte brænderen uden at bioethanolen løber ud. Derfor er biopejsen 100 % sikker både til udendørs og indendørs brug. Har du en terrasse, hvor biopejsen skal stå permanent, kan du bolte foden fast i træet, fliserne eller jorden. Du kan vælge om du ønsker at bruge biopejsen med eller uden det indvendige gitter, som sidder rundt om glasset. 

For at skåne din udendørs biopejs, kan du vælge at tilkøbe et Long Cover i gråt, vandafvisende stof, som er produceret specifikt til denne biopejs. 

Bioethanol er et af verdens reneste brændselsprodukter, hvilket betyder, at det er væsentlig bedre at tænde en biopejs end at tænde et starinlys. Gå altid efter en bioethanol med en ethanolprocent over 95. 

Teknisk data

 
Effekt (kW): 2,5
Kapacitet: 3 liter
Ca. Brændtid: 6 - 10 timer
Vægt: 10,5 kg
Designer: Planika
Materiale: Kraftigt Plast
Rustfrit stål og varmesikret glas
   

Mål

 
Højde: 126,3
Diameter Ø52 cm


Write Your Own Review
Du anmelder:Planika Faro Commerce
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Planika Faro Commerce

Populære Planika biopejse

  1. Planika Fire Coffee Table
    4.595,00 DKK
  2. Planika L-Fire
    17.395,00 DKK
  3. PrimeFire indbygningspejs
    20.695,00 DKK