Fortrydelsesret / Returret

Ved køb på www.Pejseringen.dk har du altid 30 dages fortrydelsesret. Når du handler på www.Pejseringen.dk, handler du med Jensen Company Herning APS, som er samme firma. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at sende varen retur til: Jensen Company Herning ApS, Industrivej Syd 3, 7400 Herning.

Husk: Varen skal returneres korrekt for at få refunderet købsprisen. Læs om korrekt returforsendelse herunder.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet her, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen er brudt eller skadet. Ved specialfremstillede produkter, som er produceret efter mål eller i bestemte farver, bortfalder fortrydelsesretten.


Korrekt tilbageforsendelse:

Varen skal pakkes forsvarligt ind til returforsendelsen. Det er ikke nok blot at tilbagesende varen i originalemballagen til os. Varen skal pakkes ind med pap og/eller bobleplast omkring, så originalemballagen ikke beskadiges ved returforsendelsen. Pakkelabel påsættes uden på indpakningen, så den fremgår tydeligt, og den må aldrig sættes direkte på originalemballagen, ligesom tape o.l. heller ikke må klistres direkte på originalemballagen. Enhver værdiforringelse som følge af forkert indpakkede returvarer fratrækkes returbeløbet. Hvis du blot sørger for at pakken er pakket i samme stand, som da du modtog den, er du sikker på at varen og originalemballagen er beskyttet korrekt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

  • Pak forsendelsen forsvarligt ind med pap og/eller bobleplast
  • Der må ikke klistres tape, pakketape og pakkelabel direkte på originalemballagen
  • Placer pakkelabel synligt uden på indpakningen
  • Vedlæg ordrenummer og navn, så vi kan finde din ordre i vores system

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen (Gælder dog ikke ved defekte eller fejlsendte varer). Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. 


Ønsker du at anvende fortrydelsesretten, skal varen sendes til følgende adresse: 
Jensen Company Herning ApS, Industrivej Syd 3, 7400 Herning. 

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen (Gælder dog ikke ved defekte eller fejlsendte varer). Bemærk: vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. Fortryder du købet, tilbagebetales købesummen. Det gøres ved en overførsel til det kontonummer du har angivet ved købet, når vi har fået varen retur og har kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. 

Tilbage


Udfyld kontaktformularen herunder for at benytte din returret

Ønsker du at fortryde dit køb, har du altid 30 dage til at retunere din vare. Udfyld venligst skemaet nedenfor og send din vare retur, så sender vi pengene tilbage til dig med det samme.

Kontakt Os


Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.