Sikkerhed i handlen

Hos Pejseringen går vi meget op i sikkerhen omkring handlen. Det er vigtigt at vi altid giver kunderne en god oplevelse. Vi er i dag medlem af E-Handelsfonden, som jævntligt tjekker vores hjemmeside og sikre at vi overholder deres standart og lovgivning. 

 


Købsgaranti for 50.000 kr  pricerunner prisgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti

Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem er gratis og tager mindre end tre minutter!

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver. Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.

Købsgarantien har til formål at gøre forbrugere, som handler på nettet, mere trygge. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker, der er en del af garantien. På PriceRunners hjemmeside vises sådanne butikker med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn. Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti


medlem af Herning City

City Foreningen

Pejseringen er medlem af Herning City Forening og følger deres retningslinjer.

E-mærket webshop

E-Handelsfonden

Pejseringen er som underafdeling af Jensen-Company er medlem af E-handelsfonden og overholder alle gældende retningslinjer.


I vores betalingssystem bruger vi firmaet Dibs. De oplysninger, du indtaster i forbindelse med dit betalingskort, bliver krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der har adgang til disse. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dine data.

Er der noget du har nogle spørgsmål til, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 97 22 55 40 eller sende en mail til [email protected] .

Vi ønsker dig en rigtig god oplevelse på vores webshop.

Venlig hilsen

Direktør

Kurt Jensen