Thermorossi 7000 Metalcolor

37.495,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
7000-METALCOLOR

Thermorossi 7000 Metalcolor Pilleovn

Kraftfuld pilleovn med stort pillemagesin - velegnet til større lokaler.

Pilleovnen er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste pilleovne. Alle pilleovne bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor giver Thermorossi også hele 4 års garanti på konvektionsblæserne. 

Thermorossi 7000 Metalcolor i sort er en klassisk pilleovn med lakeret kabineret. Brændkammeret er fremstillet i stål og støbejern, hvilket sikrer en optimal holdbarhed samt en nem rengøring, mens den flotte glasfront giver pilleovnen et stilfuldt udtryk. Denne pilleovn fra Thermorossi har et pillemagasin på hele 30 kg.

Derudover har ovnen ThermoComfort, hvilket giver dig mulighed for radiobetjening med rumtemperatur-føler. På den måde sikres, at så lille et forbrug af piller skaber mest mulig varme. Med en virkningsgrad på 95 % udnytter pilleovnen i særdeleshed energien fra forbrændingen godt.

Tidligere har det været et problem med lyden fra flere pilleovne, der har været så voldsom, at man ikke anbefalede, at den stod i rum, hvor man opholder sig meget. I dag larmer pilleovnene stort set ikke. Thermorossi 7000 Metalcolor har et lydniveau på kun 36 db, hvilket blot svarer til summelyden fra et lydsvagt køleskab.

Vedligehold og rengøring

Thermorossis fokus på høj kvalitet og funktionalitet sikrer altid pilleovne, der tilbyder en god brugeroplevelse samt nem kontrol og vedligehold. Det moderne design på 7000 Metalcolor Pilleovnen er lavet sådan, at ovnens glasfront samt brændkammer nemt og enkelt kan rengøres, mens filtre er installeret så inspektion og vedligehold ligeledes klares nemt. Pilleovnen er netop designet således, at inspektionspunkterne kan kontrolleres ved periodevis vedligehold.

Derudover er pilleovnene fra Thermorossi utrolig nemme at styre via den medfølgende fjernbetjening. Niveauet kan styres i 5 trin, så du får den ønskede effekt/rumtemperatur. Du kan også planlægge, hvornår pilleovnen skal starte og slukke i løbet af dagen, alt imens der medfølger et sikkerhedstermostat for overophedning.

fjernbetjeningslogo Fjernbetjening.

ugeprogrammeringslogo Uge programmering.

trinlogo 5 Trins temperatur kontrol.

termostatlogo Sikkerheds termostat for overophedning.

termostatlogo Konvektionsblæser.

termostatlogo Radiobetjening med rumtemperatur føler. Thermocomfort

termostatlogo Varmeflytning.

Teknisk data


Driftsområde (kW):3,4 - 13,9
Opvarmer op til110-200 m2
Røgafgang, diameter (mm): 80
Virkningsgrad (%): 95
Højde (cm): 125,4
Bredde (cm): 61,6
Dybde (cm):64,4
Vægt (kg):189
Lydniveau (db):36


Piller


Pilleforbrug pr. time (min/max):0,7 - 2,8 kg.
Strømforbrug (min/max):65 - 130 W
Pille beholder:30 kg.
Pillestørrelse (max):6 mm
Gå til datablad for 7000 Metalcolor

2 års garanti + 4 års garanti på konvektionsblæsereWrite Your Own Review
Du anmelder:Thermorossi 7000 Metalcolor
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Thermorossi 7000 Metalcolor
Viser butikker tættest på