Element4 Club 100 T e Elpejs

45.995,00 DKK
10 - 21 hverdage
Varenr
3979276

Element4 100 T e CLUB Elpejs

Denne smarte elpejs benytter den seneste teknologi inden for LED-effekter til pejse, og resultatet er imponerende realistisk. Bevægelige elementer kombineret med LED-lys og LED-effekter skaber et flammebillede, som sikrer den velkendte hygge og lune skær, vi kender fra traditionelle pejse.

Den flotte elepejs er del af Club-serien, der er top-serien fra Element4. Her får du et fantastisk realistisk flammebillede og optimal brugervenlighed, da den smarte elpejs kan styres via den medfølgende tablet, på din mobil eller ved at bruge Google Home Alexa assistenten.

Club-seriens elpejse har desuden en glødende LED-bund, som perfektionerer flammeillusionen til fulde. Det er muligt at justere flammeniveau og glødeeffekterne nemt via appen, eller du kan vælge at benytte en af de forudindstillede flamme-programmer. Din elpejs kan også indstilles til at tænde og slukke automatisk på bestemte tidspunkter på dagen. Elpejsen har en justerbar varmeudledning, som kan styres via appens termostat.

Element4 CLUB T e elpejsen er en gennemgående model også kaldet tunnelpejs. Det vil sige, at den skal sidde i en væg mellem to rum eller som en rumdeler. Modellen kan ikke laves i specialmål, det vil derfor kræve at væggen bliver lavet til pejsen, eller at pejsen har en lille kant foran, bagved eller i begge sider og væggen dermed er breddere end pejsen.

Fordele ved Element4 CLUB 100T E:

• Plug and play – sæt i stikkontakten og start elpejsen
• Kan styres via app, på medfølgende tablet og Google Home Assistant
• Justerbare LED-flammeeffekter og glødebund
• Forudindstillede flammeprogrammer og mulighed for tidsindstilling
• Minimal vedligehold og rengøring
• Justerbar varmeudledning, som styres via termostaten på appen
• Refleksfrit glas og keramisk brænde i realistisk design

Element4 elpejse til projekt

Da elpejsen ikke har store krav til materialet omkring den og heller ikke har behov for skorsten, kan den indbygges i kreative og anderledes projekter, hvor almindelige pejse med ægte ild, ikke kan bruges. Realistiske flammer med bevægelige elementer Teknologien bag de flotte Element4 elpejse kombinerer energivenligt LED-lys med bevægelige elementer, så der på overbevisende vis imiteres levende flammer. I videoerne ovenfor kan du se hvordan elpejsen sættes op til nem og enkel app-styring, og hvordan flammerne ser ud, når pejsen er tændt. På Club-modellerne er der smarte programmer, som du kan vælge og justere på, så flammernes niveau og hastighed tilpasses dine ønsker. Du kan også vælge selv at indstille pejsens flammeniveau og glødebund uden at benytte de forudindstillede programmer. Vil du se hele sortimentet fra Element4 elpejse? Se hele udvalget af de flotte LED-elpejse fra Element4 her

Vil du se hele sortimentet fra Element4 elpejse? Se hele udvalget af de flotte LED-elpejse fra Element4 her

Teknisk data

 
Designer:Element4
Type:Tunnel / Gennemgående
System:Ultra HD
Lysmodul:LED system
Forbrug max:1500 Watt
Varme output:1500 Watt
Dekoration:Keramisk træ
Flammekontrol:Ja
Styring:Bluetooth / App
Medfølgende app:Ja
LED bund med lysfunktion:Ja
  

Mål

 
Højde:530mm
Højde glas:357 mm
Bredde:1009 mm
Dybde:530 mm
  
Måltegning tunnelpejs 
  
Download installationsvejledning 
Download App brugervejledning 


Mere information
Vælg elpejsetypeIndbygningselpejse
Varmeeffekt (Watt)0 - 2,5 kW
Farve på pejsSort
Write Your Own Review
Du anmelder:Element4 Club 100 T e Elpejs
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Element4 Club 100 T e Elpejs