Klaretta Easy Brændekomfur

17.495,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
KLARETTA_EASY

Thermorossi Klaretta Easy Brændekomfur

Med det smarte brændekomfur Klaretta kan du tilberede din mad helt uden strøm - og opvarmer samtidig boligen med varmen fra brændeovnen. Et brændekomfur er et oplagt valg til mindre sommerhuse, feriehytter, tiny-house koncepter og off-the-grid byggeri, hvor der er fokus på minimal energiforbrug. Et brændekomfur gør det muligt at skabe CO2-neutral madlavning og kan med fordel bruges i huse, hvor solceller er den bærende energikilde.

Klaretta Easy Brændekomfur er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændekomfurer, brændeovne samt pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Klaretta Easy brændekomfuret er fremstillet i stål og støbejern med et forbrændingskammer i støbejern, rustfri stålvarmeveksler samt en emaljeret støbejernslåge med 750 grader resistent keramikglas. Selve kabinettet er udført i støbejern, mens siderne er malet stål.

Der er mulighed for primær-, sekundær- og tetiær lufttilførsel i brændkammeret, så du kan justere temperaturen fra brændeovnen. Under brændkammeret er der rysterist og askebakke, så du nemt kan fjerne asken og holde brændkammeret rent. Brændekomfuret har ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig.

Der er to kogeplader øverst på Klara Easy brændekomfuret, som er i glat støbejern, mens toprammen er i emaljeret støbejern. Dette gør det let at rengøre og vedligeholde toppen af komfuret. Selve ovnen har en kapacitet på 26 liter med målene 30,7x23,5x33,3 cm og er panoramisk emaljeret for en lettere rengøring. Der er et smart termometer på ovnlågen, så du let kan holde øje med temperaturen. Brændekomfuret indeholder desuden et opbevaringsmagasin til udstyr nederst. Ønsker du et brændekomfur med større kapacitet, er Klara easy brændekomfuret et oplagt valg, og ellers kan du se hele udvalget af brændekomfurer og bageovne her.

På videoen ovenfor, kan du se en præsentation af Thermorossis brændekomfurer. I videoen er det modellerne Margot og Margherita, der vises, som begge har en smart opdeling af ovnrummene med lavasten i hvert rum - ideelt til pizza og brød i det øverste rum.

Dette fine brændeovnskomfur fra Thermorossi er enkelt og smukt i sit design, hvilket gør, at det vil tage sig godt ud i mange typer af indretninger. Fordi brændekomfuret er hævet på de emaljerede støbejernsfødder, er det nemt at gøre rent under og omkring komfuret.

Gå til datablad

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):Op til 9,1
Opvarmer op til.70 100 m2
Røgafgang, diameter (mm): 130
Virkningsgrad (%): 84,7
Højde (cm): 86,3
Bredde (cm): 89,5
Dybde (cm):58
Vægt (kg):166
Ovnrummets mål H-B-D (cm):
30,7x23,5x33,3
Brændkammeret mål H-B-D (cm):
29,6x23,5x35,3
Materialer:
Støbejern, stål, emaljeret støbejern


Write Your Own Review
Du anmelder:Klaretta Easy Brændekomfur
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Klaretta Easy Brændekomfur

Populære Thermorossi pilleovne

  1. Anna Easy Bageovn
    20.495,00 DKK
  2. Thermorossi Pop 8 Sort
    22.995,00 DKK
Viser butikker tættest på