Horus Fuoco 2 liter Q

5.495,00 DKK
1 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
70641

Horus Fuoco Quadro Burner 2 liter

Hvis du har en eksisterende pejs eller hullet, hvor du godt kunne tænke dig en biopejs har du her mulighed for at installere en Burner Boks, som giver dig flammer på en god og sikker måde. Boksen skal blot sænkes ned i et brændsikkert hul og kan derefter tændes med det samme. Denne model er modsat den almindelige Fuoco mere bred end den er lang, hvilket giver kraftigere flammere på et mindre område.

Horus brændkamret er produceret i Italien og har derfor alle EU godkendelser. Blandt andet også den svenske, som regnes for den strammeste. Brænderen er udviklet med en ildfast keramik indmad, som holder på bioethanolen og sikre, at mindst muligt bioethanol forbrænder. Det betyder at du sparer 15 % mere bioethanol i forhold til tilsvarende brændkamre. Det er ikke ligegyldigt hvilket brændkammer, der sidder i din biopejs. Gode brændkamre sikre store flammer, renere forbrænding, lavere forbrug og højere effekt (mere varme).

Burner Boksen har en meget høj effekt på hele 3,5 kW hvilket svarer til en lille brændeovn. Boksen har en kapacitet på 2 liter, hvilket svarer til 4-6 timers brændtid. 
 

Teknisk data

 
Effekt (kW):  3,5
Kapacitet: 2 liter
Ca. Brændtid: 4-6 timer
Vægt: 7,1
Designer: Paolo Grasselli
Materiale: Rustfri stål - Keramin
   

Mål

 
Højde: 9,1 cm
Bredde: 28,6 cm
Dybde (uden ramme): 23,6 cm
   

Download

 
Målskitse  


Write Your Own Review
Du anmelder:Horus Fuoco 2 liter Q
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Horus Fuoco 2 liter Q

Populære Horus biopejse

  1. Horus Fuoco 2 liter
    5.495,00 DKK
  2. Horus Fuoco 4 liter 80 cm.
    Special pris 6.000,00 DKK Normalpris 10.995,00 DKK
Viser butikker tættest på