ignoRa Medius

ignoRa Medius

Vauni Burner CI Wide

Vauni Burner CI Wide

Vauni Burner CI

5.995,00 DKK
3 - 10 hverdage
Varenr
VB00012

Vauni Burner CI 

Vauni Burner CI til montering. Denne model skal monteres ned i et hul. Det kan være en flade på en mur eller i en åben pejs. På den måde kan du nemlig få glæde af din gamle pejs og samtidig undgå sod på dine vægge. Der kræves ingen speciel installation, kun at hullet har den rigtige størrelse. Se eksempler i galleriet under produktbilledet. 

Alle Vauni biopejse er produceret med stort fokus på sikkerhed og har alle påkrævede certificeringer og godkendelser. For eksempel kan du vende brændkaret på hovedet, uden at bioethanolen flyder ud. Samtidig er Vauni brændkaret det kar på markedet, som giver den største flamme med mindst muligt bioethanol. 

Biopejse kan ikke bruges som primær varmekilde, men kan fint bruges som supplement. Du kan derfor ikke udskifte din almindelige brændeovn med en biopejs og forvente, at den yder samme effekt. 

Brænderen er nem at tænde og slukke. Flammen kan justeres efter den styrke man ønsker, hvor jo større flammer des mere varme giver pejsen, men bruger samtidig mere bioethanol. Brænderen i Burner serien er Vaunis originale burner boks, som har alle tænkelige godkendelser i forhold til sikkerhed. Her i blandt den svenske som regnes for Europas mest strikse. Derfor skal du ikke være nærvøs for at tænde op i Vauni Burner. Du kan for eksempel vende brændkamret på hovedet, uden at bioethanolen flyder ud. 
 

Teknisk data

 
Effekt (kW): 2
Kapacitet: 2 liter
Ca. Brændtid: 4-7 timer
Vægt: 4 kg
Designer: Markus Grip
Materiale: Mat sort stål 
   

Mål

 
Højde: 80 mm
Bredde: 295 mm
Dybde: 220 mm


Write Your Own Review
Du anmelder:Vauni Burner CI
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Vauni Burner CI