HWAM i40/55c

14.995,00 DKK
2 - 3 uger Forventet levering:
Varenr
HWAM-I40-55

Hwam i40/55 c pejseindsats - klassisk inspireret design med greb

Hwam I40/55c pejseindsatsen er skabt i et stilrent og tidløst design med et klassisk inspireret design. Pejsen har et simplistisk greb og en sidehængt låge. Den store frontrude på pejsen giver et flot syn til flammerne spil og varme.

Hwams I40/55 pejseindsats hænger rigtig flot i den moderne bolig, hvor det simplistiske udtryk passer perfekt ind i en skandinavisk indretning. Der er et flot syn til flammerne gennem det brede frontglas, som skaber et helt særlig hygge i rummet.

Med det store brændkammer har du mulighed for at bruge brændestykker på hele 55 cm i længden. Dette betyder at det ikke er nødvendigt at genfyre ofte - for det store brændkammer har nemlig god plads til en effektiv fyring med gode, store brændestykker. Dette giver desuden mulighed for et rigtig flot flammebillede, når ilden får fat i de store træstykker, som kan nydes gennem det brede frontglas.

Pejsen leveres med universel røgafgang. Det betyder, at du selv kan skifte, om du ønsker røgafgang til top- eller bagafgang. 

Rammer i specialmål til indbygning

Den flotte i40/55 pejseindsats kan bestilles med rammer i specialmål tilpasset dine behov. Dette er en fordel, hvis du ønsker at indbygge pejsen i et eksisterende hul fra en tidligere pejs, eller hvis du har en åben pejs, som skal laves om til en almindelig pejs. Rammerne fås i tre størrelser: en front, en front og 1 side, en front og 2 sider. Derudover kan du vælge om rammen skal være ombukket, så den har en kant, eller om den skal være plan, så den ligger fladt mod muren.

 • Ramme til frontmontering: fås som flad ramme, og som ombukket til 35 cm indbygning - se måltegning 2.
 • Ramme med front og 1 side: fås som flad ramme og som ombukket. Venstre- eller højrevendt.
 • Ramme med front og 2 sider: fås som flad ramme og som ombukket.

Kontakt os gerne for vejledning omkring rammevalg. Priserne på de forskellige typer kan variere afhængigt af om rammen skal være flad eller ombukket.

Hwam Autopilot - Sparer helt op til 40% brænde

Hwams brændeovne og pejse er udstyret med et innovativt mekanisk Autopilot system. Systemet gør via en bimetalfjeder brugen af en Hwam brændeovn både effektiv og nem. Autopilotens bimetalfjeder sikrer en optimal og effektiv fyring. Fjederen er varmepåvirket og regulerer derfor automatisk lufttilførslen til fyringen. Det er både den primære, sekundære og tertiære lufttilførsel, som styres via den smarte autopilot. Autopiloten er udviklet, så der kan spares helt op mod 40% brænde, og det gør det desuden mere effektiv og nem at tænde op i pejsen. Autopiloten giver et konstant passende luftindtag, som giver en konstant forbrænding uden varmeudsving.

Hwam Friskluftssystem - ekstra luft til forbrændingen

Friskluftssystemet monteres for at skabe mere ilt til forbrændingen. Til brændeovne og pejse i mange nye byggerier er dette en stor fordel, eller endda nødvendighed for at skabe luft nok til en korrekt afbrænding. Dette skyldes at nybyggeri er utroligt godt isoleret og lukket, og derfor ikke har meget naturlig træk i boligen, som det er tilfældet i ældre boliger med dårligere isolering. Den gode isloering er jo en stor fordel i energiforbruget i moderne boliger, men det kan gøre det vanskeligt at skabe en effektiv forbrænding i ovn og pejs, som risikerer at få for lidt ilt til forbrændingen og derfor en ringe forbrænding. Derfor kan det være en god ide at købe friskluftsystem til brændeovn eller pejs, for at sikre en optimal forbrænding og effektiv fyring.

Har du spørgsmål til Hwam produktet i40/55, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 97 22 55 40 eller via vores online kontaktformular.


Teknisk data

HWAM Autopilot:

Ja
HWAM Friskluftsystem:Kan tilkøbes

Driftsområde (kW):

4-8

Nominel effekt (kW): 

6,4

Røgafgang, diameter (mm): 

150
Tilslutning fra gulv, topafgang(cm.): -

Virkningsgrad (%): 

80

Skorstenstræk, anbefalet (Pa):

11

Højde (cm): 

53,3

Bredde (cm): 

73,4

Dybde (cm):

39,1

Brændkammerbredde (cm):

55

Vægt (kg):

97 kg
  

Friskluftsystem til brændkammer, kan tilsluttes gulv (Ø 100 mm):

Ja
  

Garanti brændeovn

5 år

Download brugervejledning 

 


Write Your Own Review
Du anmelder:HWAM i40/55c
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:HWAM i40/55c

Populære Hwam pejse

 1. HWAM 2630c
  17.995,00 DKK
 2. HWAM i40/55c
  14.995,00 DKK
 3. Bedømmelse:
  100% of 100
  HWAM 3120c SmartControl
  Special pris 20.400,00 DKK Normalpris 20.990,00 DKK
 4. HWAM 5530c
  28.995,00 DKK
Viser butikker tættest på