Margherita Brændekomfur Beige

21.495,00 DKK
5 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
MARGHERITA_BEIGE

Thermorossi Margherita Brændekomfur med pizzaovn, beklædt i kakler

Med et brændekomfur kan du tilberede mad helt uden strøm - og opvarmer samtidig boligen med varmen fra brændeovnen. Denne Margherita model er beklædt i smukke kakler og har en smart todelt ovn, så du kan tilberede lækre pizzaer og brød foroven og andre retter for neden. Den todelte ovne gør det muligt at fordele og benytte varmen helt optimalt afhængigt af, hvor meget mad, der skal tilberedes.

Et brændekomfur er et oplagt valg til sommerhuset, tiny-house koncepter og off-the-grid byggeri, hvor der er fokus på minimal energiforbrug. Et brændekomfur gør det muligt at skabe CO2-neutral madlavning og kan med fordel bruges i huse, hvor solceller er den bærende energikilde. Dette er en af Thermorossis absolutte topmodeller med den smarte PANEPIZZA funktion, så varmen kan fordeles efter ønske mellem de to ovnrum.

Margherita Brændekomfuret er produceret af Italienske Thermorossi, som i mere end 40 år har produceret nogle af markedets bedste brændekomfurer, brændeovne samt pilleovne. Alle produkter bliver testet på fabrikken i Italien, inden de sendes ud. Det er med til at sikre en høj kvalitet og en sikkerhed for dig om, at produktet du modtager, er i god stand. Derfor yder Thermorossi også hele 10 års suppleringsgaranti på alle reservedele.

Margherita brændekomfuret er fremstillet i stål og støbejern med et forbrændingskammer i støbejern, rustfri stålvarmeveksler samt en emaljeret støbejernslåge med 750 grader resistent keramikglas. Selve kabinettet er udført i støbejern og beklædt i flotte kakler.

Der er mulighed for primær-, sekundær- og tetiær lufttilførsel i brændkammeret, så du kan justere temperaturen fra brændeovnen. Under brændkammeret er der rysterist og askebakke, så du nemt kan fjerne asken og holde brændkammeret rent. Brændekomfuret har ”Cool Touch” håndtag, som sikrer, at du ikke brænder dig.

Der er to kogeplader øverst på Margherita brændekomfuret, som er i glat støbejern, mens toprammen er i emaljeret støbejern. Dette gør fladerne nemme at rengøre. Selve ovnen er delt i to rum. Det nederste ovnrum har en lavasten og drypflade, samt en kapacitet på 35 liter, mens det øvre ovnrum har en lavasten ideel til pizza- og brødbagning og en kapacitet på 14 liter. Begge ovnrum er emaljeret for en lettere rengøring. Der er to smarte termometre på ovnlågen, så du let kan holde øje med temperaturen i de to ovnrum. Brændekomfuret indeholder desuden et opbevaringsmagasin til udstyr nederst.

På videoen ovenfor, kan du se en præsentation af Thermorossis brændekomfurer med PANEPIZZA funktionen. Du kan se hele udvalget af brændekomfurer online her.

Dette fine brændeovnskomfur fra Thermorossi er enkelt og smukt i sit design, hvilket gør, at det vil tage sig godt ud i mange typer af indretninger. Fordi brændekomfuret er hævet på de emaljerede tøbejernsfødder, er det nemt at gøre rent under og omkring komfuret.

Gå til datablad for Margherita brændekomfur

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):Op til 10
Opvarmer op til.90-120 m2
Røgafgang, diameter (mm): 130
Virkningsgrad (%): 84,7
Højde (cm): 86,3
Bredde (cm): 103,5
Dybde (cm):68
Vægt (kg):210
Ovnrummets mål H-B-D (cm):
Øverst: 10,0x32,3x43,3, Nederst: 25,2x32,2x43,3
Brændkammerets mål H-B-D (cm):
29,6x30,5x45,3
Materialer:
Stål, støbejern, emaljeret støbejern, keramisk glas, kakler, lavasten


Write Your Own Review
Du anmelder:Margherita Brændekomfur Beige
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Margherita Brændekomfur Beige

Populære Thermorossi pilleovne

  1. Anna Easy Bageovn
    20.495,00 DKK
  2. Thermorossi Pop 8 Sort
    22.995,00 DKK
Viser butikker tættest på