Bella med sideglas

Bella med sideglas

Senza med sideglas

Senza med sideglas

Omega High Chef

26.995,00 DKK
1 - 7 hverdage
Varenr
14430000

Jydepejsen Omega Chef brændeovn

Omega Chef brændeovnen bliver både produceret og samlet i Danmark. Det sikrer en utrolig høj kvalitet og finish. Jydepejsen Omega Chef er designet i en rund form med bøjet glasrude, som sidder på den selvlukkende låge. Det giver dig et stort indsyn ind i brændeovnen, og du får dermed ekstra meget ud af de flotte flammer. Chef modellen er med bageovn i toppen, som du kan lukke helt inde og dermed få endnu mere udnyttelse af varmen fra brændeovnen.

Omega Chef brændeovnen kommer som standard med Jydepejsens patenterede DuplicAir system, som sikrer dig en nem og enkelt håndtering af dit varmebehov. Ved hjælp af et lille håndtag, kan du selv styre effekten.

Elektronisk styring
?Jydepejsen har udviklet et system, som kan spare dig for 40-50 % på dit brændeforbrug. Det nye automatik, DuplicAir® Intelligent Control Blue (DIC Blue), kan tilkøbes Omega ovnserien. DIC Blue kan styre luftilførslen både automatisk og manuelt, og guider dig via et signal, når det er tid til, at der skal mere brænde i brændeovnen.

Via en app, som downloades gratis til din smartphone eller tablet, kan du følge den aktuelle temperatur samt skorstenstræk i brændeovnen. DIC Blue sikrer optimal lufttilførsel, som dermed giver en optimal forbrænding, til gavn for både miljøet og ikke mindst forbruget af brænde, som kan reduceres med besparelser op til 40-50%.

Hvis man ønsker at overstyre automatikken og bruge brændeovnen manuelt, kan dette gøres på to måder; enten manuelt via DuplicAir® reguleringsgrebet eller smartphone. Det er muligt at fjernbetjene brændeovnen ved at bevæge slideren på displayet – nemt og enkelt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål herom.

OBS DIC BLUE SYSTEMET ER MIDLERTIDIG IKKE TILGÆNGELIGT. Derfor kan pejsen kun leveres med DublicAir, som er inkluderet i prisen.

Alle brændeovnene i Omega High serien er født med friskluftsystem. Vi anbefaler friskluftsystem, hvis du bor i et nyt eller blot et meget tæt hus. Friskluftsystemet er med til at sikre, at brændeovnen konstant har det nødvendige ilt behov, som skal til at for at give en ren og effektiv forbrænding.

Vælg også om du ønsker brændeovnen på drejesokkel. Med drejesokkel kan pejsen drejes derhen du ønsker. 

Omega serien fra Jydepejsen leveres med hele 5 års garanti.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):  3-8
Nominel effekt (kW):  7
Opvarmer op til: 50-140 m2
Røgafgang, diameter (mm):  150
Virkningsgrad: 79
Skorstenstræk, anbefalet (Pa): 12
Højde (cm):  154
Bredde (cm):  49,0
Dybde (cm): 49,0
Brændkammer mål (HxBxD): 41,2x36,8x40,7
   
Vægt (kg): 159 kg
   

Afstande til brændbart materiale

 
Afstand til brændbart materiale, bag (cm): 17
Afstand til brændbart materiale, side (cm): 43
Møbleringsafstand, foran (cm): 85
   

Testresultater

 
CO ved 13% O2 (%):  0,09
Røggastemperatur (oC): 291
Røggasmasseflow (g/s):  6,4
Støv ved 13% O2 (mg/m3n): 15
   

Garanti brændeovn

5 år

Manual for brændeovn

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Omega High Chef
Din anmeldelse
Contact us regarding this product
Spørgsmål om:Omega High Chef