Rais Nexo 100 MS

19.800,00 DKK
1 - 10 hverdage Forventet levering:
Varenr
NEXO 100 MS-1

Rais Nexo 100 Brændeovn med sideglas

Moderne og effektiv brændeovn i lækker kvalitet med god forbrænding - Med stålfront og sideglas.

De rene linjer er i fokus på den nye Rais Nexo 100, hvor den snorlige og stilrene finish fremstår super flot. Nexo er en fritstående brændeovn, som er skabt til det ultramoderne boligbyggeri. Rais Nexo 100 har et stort brændkammer, en stor rude samt 2 sideglas, hvor du får indsyn til flammerne fra hele 3 sider.

Med en nominel effekt på 5,7 kW, kan Nexo opvarme op mod 105 m2. En sand fornøjelse for dig, som ønsker en ekstra god varmekilde i hjemmet. Hvad angår design, har du mulighed for, at sætte dit eget præg på hvordan brændeovnen skal tage sig ud. 6 forskellige farver at vælge i mellem samt flere flotte håndtag i forskelligt materiale. 

Udover Nexo 100 i stål med glas på 3 sider, findes selvsamme model også med et enkelt frontglas. Ønsker du en større model, forhandler vi desuden Nexo 120.

Ovne fra Rais er produceret i Nordjylland og er kendt for den høje kvalitet - det gælder også forbrænding og miljødata. Nexo er i energiklasse A+, hvilket gør at du kan tænde op i brændeovnen med god samvittighed. Alle relevante tests er gennemgået for at sikre den mest komfortable og miljøvenlige løsning.

Nexo som hjørnemodel

Alle Rais Nexo modeller findes også som hjørnemodeller. Det vil sige, at højre eller venstre sideglas bliver fjernet, og brændeovnen dermed kun består af ét front glas samt ét sideglas. Prisen er ekstra 1.500 kr. Kontakt os gerne hvis du ønsker denne løsning.

Friskluftsystem
Du kan til Rais Nexo 100 vælge at tilkøbe friskluftsystem, som sikrer dig, at brændeovnen altid får luft nok og derved brænder mere rent. Vi anbefaler altid friskluftsystem/Air system til brændeovne, som installeres i nyere meget tætte huse. Ligeledes i huse hvor der er genvexs-system.

Automatisk styring
Rais Clever Air er et innovativt system, hvor en bimetalfjeder styrer lufttilførslen i brændeovnen og derved sikrer en mere effektiv og ren forbrænding. Clever Air bidrager med flere fordele. Heraf et væsentlig mindre træforbrug, længere tid mellem påfyldning af træ og en ren og pæn rude.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):  3 - 7
Nominel effekt (kW):  5,7
Opvarmer ca. 40-105 m2
Røgafgang, diameter (mm):  Ø150
Virkningsgrad (%):  80
Ydre mål (B-D-H) i mm:  446-398-1025 mm
Brændkammerets indre mål (B-D-H) i mm: 344-253-510 mm
   
Vægt (kg): 125 kg
   

Friskluftsystem

 
Friskluftsystem bagudgang / bundudgang Tilkøb
   

Afstande til brændbart materiale

 
Se installationsvejledningen.  
Møbleringsafstand, foran (mm): 850
Afstand til brændbart, bag (mm): 100
Afstand til brændbart, side (mm): 350/450
   

Download installationsvejledning og prøvningsattest

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Rais Nexo 100 MS
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Rais Nexo 100 MS
Viser butikker tættest på