Thermorossi Pop Star sort

27.995,00 DKK
3 - 7 hverdage Forventet levering:
Varenr
571861561315597-TOP

Thermorossi Popstar pilleovn med topafgang og Pelletpower

Dette er Pop-seriens teknologisk skarpeste pilleovn med Pelletpower, der skaber en optimal forbrænding og nemmere rengøring. Pilleovnen Pop Star er skabt i et flot cylinderdesign med rene linjer og en smuk silhuet. Pilleovnen har en flot, blank glaslåge, der giver ovnen et flot og moderne udtryk.

Pop Star pilleovnen fra Thermorossi er lavet i galvaniseret stål og har et brændkammer i stål og støbejern for en optimal holdbarhed. Pilleovnen har topafgang til aftrækket og displayet er skjult, så pilleovnen står helt stilrent. Med et aftageligt håndtag har Thermorossi Pop pilleovnen et simplistisk og flot udtryk, og dette er også en fordel, da ovnen ikke kan åbnes uden håndtaget. (bemærk, på miljøbilledet ovenfor ses den almindelige Pop pilleovn med centreret afgang, hvor displayet er synligt for oven)

Thermorossi Pop pilleovnen er blandt markedets mere lydløse pilleovne med sit lydniveau på kun 36 db - hvilket svarer til et lydsvagt køleskab. Pilleovnens pillekammer har en kapacitet på 27 kg, og med et pilleforbrug på 0,5 - 1,4 kg i timen, giver det nemt mere end 30 timer forbrænding på en påfyldning. Pop star pilleovnen kan opvarme rum på 80 - 120 m2, og du kan læse mere om effekt, størrelse og forbrug herunder.

PelletPower - optimal forbrænding med høj virkningsgrad

Med den smarte PelletPower teknologi sørger en mekanisk arm i brændkammeret for at skubbe den rette mængde piller ind og fjerne aske, så der altid er opretholdt en korrekt forbrænding. Dette skaber en flot virkningsgrad på hele 96,7%.

Vedligehold og rengøring

Det moderne design på Pop er lavet, så ovnens glasfront og brændkammer kan rengøres enkelt, mens filtre er installeret så inspektion og vedligehold klares nemt. Pilleovnen er designet så inspektionspunkterne nemt kan kontrolleres ved periodevis vedligehold. Thermorossis fokus på høj kvalitet og funktionalitet sikrer altid pilleovne, der tilbyder en god brugeroplevelse og nem kontrol og vedligehold. 

Høj brugervenlighed

Fordelen ved denne Thermorossi pilleovn er desuden, at du nemt og enkelt kan styre, hvornår den skal starte op og lukke ned, både via den medfølgende fjernbetjening eller ved at bruge skema-indstilling. Det er altså muligt at indstille ugens drift, så pilleovnen kører efter et fast skema - en stor fordel, når pilleovnen bruges som primær varmekilde.

fjernbetjeningslogo Fjernbetjening.

ugeprogrammeringslogo Uge programmering.

trinlogo 5 Trins temperatur kontrol.

termostatlogo Sikkerheds termostat for overophedning.

Teknisk data

 
Driftsområde (kW):2,4 - 6,3
Opvarmer op til.120 m2
Røgafgang, diameter (mm): 80, topafgang
Virkningsgrad (%): >96,7
Højde (cm): 128,4
Bredde (cm): 55,6
Dybde (cm):58,7
Vægt (kg):145
Lydniveau (db):36 
Energimærke:A+ 
Afstand til brændbart (bag)
200 mm

Piller

 
Pilleforbrug pr. time (min/max):0,5 - 1,4 kg.
Strømforbrug (min/max):65 - 130 W
Pille beholder:27 kg. (ekstra stor)
Pillestørrelse (max):6 mm
 Afstand til brændbart, bag:20 cm 

Testresultater

 
Røggastemperatur (oC):158
Røggasmasseflow (g/s): 8,0
 

Gå til datablad for Popstar

 

2 års garanti + 4 års garanti på konvektionsblæseren

 

 

 


Write Your Own Review
Du anmelder:Thermorossi Pop Star sort
Din anmeldelse
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Thermorossi Pop Star sort
Viser butikker tættest på